Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 8
myral spune:
Felicitari Mirella! Sunteti o familie perfecta. Probabil e greu dar merita.Betty nu ai incercat cu comprese? Si a mea a avut asa la vaccinul de sase lun i parca dar i-a trecut destul de greu chiar daca i-am pus comprese.Of dupA ce ca sunt pe fuga mai merge si forumul greu.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
cecilia L spune:
Noi suntem aici Mirela,asteptam vesti atunci cand poti, poate si ceva poze.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Mandarinuta sanatate multa Antoniei si multi
.
Chiar te strigau fetele, vad ca Yaia striga bine, aude toata lumea.![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
betty78 spune:
Mandarinutza multa sanatate Antoniei.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Myral am incercat cu comprese, dar nici un rezultat
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Buna seara. Abia ce l-am pus pe Andrei la somn dar pare ca se aud oarece proteste. Acum e liniste...temporar am impresia. In seara asta l-am fortat sa ii pot curata nasul si a vomitat bietul tot lapticul. Nu stiu cum sa mai procedez cu el, nu vrea absolut nimic si nu il pot ajuta deloc sa ii usurez simptomele.
Oricum a fost o seara placuta, s-a bucurat mult cand a vazut-o pe Alex si s-au jucat destul de pasnic si vesel.
Alex a vazut printesa Mirelei si se tot mira ce mica este.
Mirela, felicitari, sa iti traiasca puii si sa fie sanatosi si norocosi! Tare scumpi sunt amandoi. Iar tu sa ai rabdare si putere pentru amandoi. 
Cumatra, ce cauti pe net asa devreme?
Bernix, nu ma mira ca ai facut atata pana la Breaza, eu am facut o ora si jumatate pana acasa, de la ai mei de pe Barbu Vacarescu.
Betty, sper sa nu fie asa probleme cu vaccinul respectiv. Probabil ideea este ca nu e bine de facut pe un fond de imunitate scazuta de teama reactiilor mai violente. Voi deja ati trecut momentul.
Myral, cred ca ar trebui sa avertizezi de la inceput asistenta scolii ca nu esti de acord cu vaccinarea si vrei sa fii intai notificata de orice vaccinare se face. Sau directoarea. Eu una asa intentionez sa fac cu Alex cand va fi la scoala.
Kriss, felicitari bipedei!
Mandarinutza, sanatate multa Antoniei. Uite, la ea chiar nu putem da vina pe party.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bernix spune:
In seara asta a adormit f usor nebuica mea. Sa vedem pt cat timp...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
Sabina, mi-a placut si nu prea doctorita. E ok, are si ea cateva idei fixe, dar pare rezonabila. Si nu e pro medicamente, ceea ce mie nu imi displace. Eu fac alergie cand plec cu retete pe 2 pagini pline cu siropuri.
Andreea, sa stii ca si eu incerc sa ma joc cu Andrei undeori si ca si Vladi ma cam ignora. Numai cu Alex incearca sa interactioneze. Eu sunt buna numai de dansat si carat in brate.
Erina, sunt sigura ca va vorbi si Bubu, dar uneori am asa o grija ca poate e ceva in neregula si ma tem ca nu am observat la timp. Ziceai de mers. Nici Bubu nu a folosit premergator, si nici Alex, iar ea la un an mergea super singurica.
Urmy, eu ii dau orice fel de apa plata, ce luam pentru noi bea si el. Nici eu nu ma joc prea mult cu Andrei, nici el nu se inghesuie la jucat ca si Vladi al Andreei. Uneori incerc si eu, mai ales cand ma simt vinovata citind pe forum cat fac alte mamici. Dar cand vad ca nu prea are chef de interactiune cu mine, nu prea insist. Oricum nici gand sa vrea sa ii citesc sau sa il invat animalele acelea. I-am zis si doctoritei azi si mi-a zis ca fiecare copil are interesele lui si nu este nimic in neregula.
Sabina, nu cred ca era neaparat idioata cea de la superbebe, cred ca era platita sa faca reclama.
Sa nu uit, doctoritei nu i s-a parut prea agitata Alexandra. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
bernix spune:
Myral, san la cerere inseamna de f multe ori: dimineata pe la 6-7, la 10-11, 14-15, 17-18, apoi in jur de 20 si in final, la culcare. Noapta se trezeste o data sau de 2 ori sa suga, dar nu ma mai deranjeaza, dorm de luni bune cu ea in pat.
Mie pediatrul mi-a zis sa alaptez cat pot de mult. Mi-a zis astasi cand ca suspectam ca am probeme cu stomacul si de-asa e Degetica deranjata la burta si nu-i mai trece. M-a incurajat sa alaptez si dupa intoarcerea la serviciu, cat pot de mult, dupa cum am mai zis.
De crescut, nici Degetica nu a crescut aproape deloc in ultima vreme: 8kile 400 in mai - 8 800 la sf lui septembrie. Acu pare ca s-a mai ingreunat, dar om vedea ca urmatoarea vizita la medic.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi