Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Iuli
sa fii sanatoasa si fericita!
Papanash, ma bucur ca vestile n usunt asa rele legat de tatal tau. 
Urmy, multa sanatate fratelui tau!
Maruntzika,
ce ma bucur cand ne scrii despre voi. Sa stii ca si eu am probleme cu durerile de spate de la caratul in brate, chiar ma gandeam sa bag o fizioterapie.
Sabina, sanatate puilor!
Gata, trebuie sa plec. Va mai scriu de acasa dupa ce il culc macar pe Bubu.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
aniast72 spune:
Urmy, a stii ca si eu am uneori mustrari de constiinta ca nu ma joc suficient de mult cu copilul meu cu toate ca toata atentia mea e dedicata lui. Incerc sa-l implic in activitati creative, sa-i arat animalute in carte si sa-i spun cum face fiecare dar se pare ca ma ignora in mod constant. Nu vrea sa interactionam, vrea doar sa fiu prezenta la activitatile lui, nu sa particip la ele. Dimineata cand se trezeste il iau cu mine in pat, ii dau drumul la Baby TV si-i dau sa se joace cu carligele de rufe (preferatele lui). Ii repet care-i rosu, care-i verde, care-i galben sau albastru dar nu e deloc interesat de asta. De multe ori lenevim cam cate jumatate de ora pana intram in programul de schimbat pampers, imbracat in hainute de casa, toaleta de dimineata. Uneori ma apuca gandurile ca ar trebui sa nu mai stam atata in pat ca sa nu-l obisnuiesc asa si sa devina un copil lenes. Off...grea meseria asta de mama!
Andreea
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Yaia, vezi unde au ajuns rumele tale ? Tocmai la Yannisa , de a facut saracuta febra 39.5 ! |
Puppi a facut febra inainte sa ajunga rumele mele la ea, deci nu purtam nicio vina pt. febra!
Uite, jucaria de la noi a ajuns la Eliza de Gabitz si ea nu a facut febra!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Puppi a facut febra inainte sa ajunga rumele mele la ea, deci nu purtam nicio vina pt. febra! Uite, jucaria de la noi a ajuns la Eliza de Gabitz si ea nu a facut febra! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Pai da, dar ghinionul tot s-a abatut asupra ei, ca si-a pierdut paharul !!!
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui luy
Pai da, dar ghinionul tot s-a abatut asupra ei, ca si-a pierdut paharul !!! |

Promit solemn sa nu mai abat ghinionul asupra nimanui!
Acestea fiind zise, merg sa-mi recuperez puiul de la gradinita!
Ta-ta!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
aniast72 spune:
Gabriela77, tie tot intentionam sa-ti scriu de ceva vreme separat dar n-am apucat. Stii, acum cateva luni m-am simtit si eu "neglijata" pe forum si chiar am scris un mesaj putin "ironic". Mi-aduc aminte ca tu mi-ai raspuns (nu cu directie si la modul general) prin care spuneai ca oricum suntem f multe mamici care scriem si nu se poate distribui atentia in aceeasi masura tuturor...si "sa nu ne mai plangem de asta". Incerc acum sa-ti spun cam acelasi lucru...de fapt ai simtit si tu ca fetele te indragesc dar ca nu pot fi prezente la absolut toate postarie.
Nici eu nu scriu foarte des dar de fiecare data gasesc aceeasi caldura cu care sunt obisnuita.
Te imbratisez cu drag si 

multi Sarei.
Andreea
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Sabina spune:
Roxana, sa-mi zici daca ti-a placut dr Nanu:)
Despre rahitismul lui Gh si mers, dr Culcer nu ne-a zis mai nimic. Ei i se pare ca ce are el au cam toti si ca nu merge doar din cauza ca ii e frica, si ca daca tin neaparat, sa exersez cu el.ca e f tonic ,ca e lungut si cica: ai vazut ca nu mai e obez? arata f bine, ca e suplu, ce bine ca nu e gras ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Nu am reusit sa culc fata. A coborit din pat de 1000x, m-a tot provoca sa ne jucam asa ca ne-am jucat cu niste flashcards cu animale.
Acum facem papa pentru tati.
Ce bine ca ma mai consolez si eu cind citesc ce scrie Sabina! Daria a inceput sa isi ea drumul cite 3-4 pasi dar apoi cade in genunchi. Cred ca si ei ii este frica.
In general nu ma stresez dar alalataieri cind urcam la mama era o fetita de 9 luni care mergea f bine sustinuta de ambele minute. Mamica ei a spus ca a pus-o in premergator de la 4 luni. Am luat si noi premergator dar tot citind pe net nu am avut curajul sa o las mai mult de citeva minute in el.
Ieri in parc era o fetita de aceeasi virsta ca Daria 1 an si 1 luna si mergea foarte bine. Daria arata si mai mare ca ea...
Pe moment ma necajesc si parca tot imi vine sa o scuz si in acelasi timp sa o incurajez pe Daria.
Imi promit sa incerc sa nu o mai compar cu alti copii.
Roxana, foarte bine ti-a spus medicul. Fiecare copil are ritmul lui. Am un nepot de pe sot care a vorbit primul cuvint la trei ani si ceva. Ei bine e extraordinar de inteligent.
Cecilia, intrebai de fontanela, nici la noi nu s-a inchis e cit amplenta aratatorului si cred ca era mai mare daca nu ii dadeam dariei citeva serii de ca si suplimentam Vigantolul.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Merge greu forumul astazi. Sper ca se lucreaza la optiunile de la profilul personal.
Am vazut un papanash cu briu rosu tare chipes. Si mamai arata foarte bine iar bunicilor li se cite fericirea in privire.
Erina spune:
Melania, am vrut sa scriu mami!!!
Pupam ieseanul dulceeee!!!
Sabina, sanatate Sofiei, sa scape repede si fara febra. Sanatate si lui Gheo.
Aniast, bravo lui Vladi. A papat tare frumos. Sa il tina obiceiul!!!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea