Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Claudia, multumesc din suflet
a fost doamna Culcer la noi.
bb e mai bine, are doar muci.
Despre Sofia, cica are episoadele subfebrile si somnolenta de la tonele de muci, plus a facut otita prima data in viata ei.La urechea stanga mai pronuntat decat la dreapta, a zis ca e congestie de la muci. Da a zis ca sa-i pun Otocalm, sa nu-i dau pe gura antibiotic, decat pt tuse ambroxol si patlagina ,plus ketofu , astea trei si ea si Gh. Nu are nimic pulmonar, slava Domnului.
Am chemat-o pt ca ma speriasem, era f rau , adica ochii impaienjeniti, tuse, muci si episoade de somn brusc, ii cadea capu si adormea ca un bebe mic.Mi-a fost frica sa n-aiba iar pneumonie.
_

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud

Iata cateva poze aici http://community.webshots.com/album/568245203LsHgVe

Mai avem o gramada dar tb sa-mi fac timp pt o selectie!

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

Tudorica fara frica si baiatul cu papion.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

inca ceva:

Am incetat administrarea fierului la Tudor si nu a mai vomat nici macar o data. Stiam eu ca de la asta este.

Am fost la o intalnire "Superbebe" si am fost informati ca cea mai buna apa pt bebe este Devin. Voi ce apa le dati?

Aniast - am vazut poza , te stiam, normal, dar m-am zapacit. Scuze si .

V-a zis Annisia ca intr-o seara pe la 11 jumate Tudor s-a apucat de dat telefoane? Sper ca nu am deranjat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Voi cum/cat a jucati cu copii vostri? Eu nu prea ma joc cine stie ce cu el. Dar nu stiu cum si nici nu am rabdare...prefer sa stau pe net si sa arunc un ochi la el.

Alta chestiune: la " Super bebe" era o dr. acolo care mi-a zis ca fac foarte prost ca il alaptez noaptea si fac iarasi foarte prost ca ii mai dau sa suga la varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea, Vladi a mancat Enorm!!!!! 4 polonice de supa????? 200 grame fructe? juma de dovlecel? wow.
Bravo lui.
Riscul ala e ca si inexistent zice mamica din mine, da tu fa cum spune docotrul, bineinteles.

Yaia, si eu cred ca-ti face otita de la muci si virusi, nu de la bazin.ca doar nu face tumbe in apa, sa fim seriosi.

Cecilia, Melania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Urmy, deci iti dai seama ca aia de la super bebe era o IDIOATA, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

melania, bine ati revenit, ne-a fost dor de voi ! M-am tot intrebat ce mai faceti, ultima veste despre voi era ca va pregateati sa mergeti la Bucuresti si de-atunci... nimic. Cand am facut filmuletul aniversar de 1 an si am cautat pe webshots poze mai recente cu Tudor, n-am gasit nimic nou din care sa0mi pot face o idee ce s-a mai intamplat cu voi. Asa ca va cam dadusem rataciti pe drumul spre capitala
Dar uite ca voi ati tinut-o din petrecere in petrecere, bravo ! Ca tare bine-i mai sade papanashului gatit ca un ginerica !

urmy, foarte trist ce s-a intamplat fratelui tau. Din pacate nu stiu daca se vor schimba vreodata lucrurile astea in sistemul nostru medical. Vad ca nici la altii ( vezi Yaia si Marunzika ) nu sunt doctorii mai breji . Multa sanatate, sa-si revina repede ! Pentru tine , sa alunge un pic supararea si ingrijorarea.

Marunzikaaaaaaa
Tare bine-mi pare ca ai aparut la apel ( bravo, Yaia ! ). Dar nu-mi plac vestile despre febra si o posibila raceala. Sper sa nu fie decat o alarma falsa, totusi...
Printesa alintata bineinteles ca a profitat de situatie si vrea sa doarma in continuare cu tine. Dar trebuie sa-i dai dreptate, nicaieri nu-i mai bine decat la pieptul mamei !
Ei, o s-o invatati voi sa doarma iar la ea in patut, sunt convinsa. Mai greu e ca va trebuie rabdare. Si nervi tari
Despre caderea parului... e o problema pe care o tratez cu ignoranta ( sau inconstienta, zi-i cum vrei ) in speranta ca nu voi ramane totusi cheala

Yaia, vezi unde au ajuns rumele tale ? Tocmai la Yannisa , de a facut saracuta febra 39.5 !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sabina, acum am citit de problemele cu Sofia...imi pare rau ca ai asa probleme, nu te-ai gandit sa-i faci o radiografie ca sa te linistesti cu pneumonia? Sanatate multa si curaj, tu oricum esti o mama eroina si faci fatza oricarei situatii cand e vorba de copiii tai. Nu incerc sa te magulesc sau sa te incurajez ci pur si simplu am observat asta.

Andreea in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine v-am gasit. Scriu repejor, ca sunt vesnic pe fuga. Raportul de azi de la medic (apropos, am fost la Nanu - aviz Sabinei):

- Bubu este mai bine si mai rau. Adica nu are nimic la plamani, nu e bronsiolita, tusea este de la secretiile din nas si din gat. laringita este aproape trecuta. Insa nasul nu este bine, mucii sunt copti, colorati, nasul infundat, sa ne asteptam la febra si probabil otita. La primul semn de febra peste 38 trebuie dat antibiotic. In rest ne-a scos tonele de siropuri, a ramas pe Ketof si curatat nasul plus colargol.
- Alex e aproape refacuta, usoara traheita. Cica e bine sa tuseasca sa expectoreze. Insa de evitat colectivitate si contact cu alti virusi in perioada asta. A scapat de tratament.

In rest ne-a dat Vigantol numai o picatura pe zi (Sabina, eram tare curioasa daca zice ceva de coastele lui Bubu, ca sa nu zic stresata, mai ales ca eu nu i-am dat deloc si i-am si zis ca nu i-am dat) pentru lunile de iarna. Pentru Alex niste vitamine, am uitat acum cum se cheama.

Apropos de vorbit, doctorita a fost foarte multumita de "ihih" lui Bubu cu intonatie, a zis ca este foarte expresiv, mai ales mimica. Si ca el de fapt comunica asa foarte bine, este atent si receptiv, nu este nimic in neregula ca nu spune cuvinte ca alti copii si ca nu e bine sa il tot compar, nici macar cu sora-sa.

Cam asta de la noi. Mi-am facut si eu vaccinul antigripal desi imi crapa capul. Mi-am rezolvat cat de cat problema de birou, daca iese cum vreau e chiar de bine. Dar trebuie s aalerg sa rezolv cu o rata neplatita de la banca.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabina, offff, saracuta Sofia ! Multa sanatate pt ea si Gheo, iar tie multa rabdare si incredere ca isi va reveni curand

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput