Colectia de toamna-iarna 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 16
melku spune:
Lavi, ce cadou si-a ales Nati din oras?
io i-am luat deja cadoul de ziua Dariei, i-am luat-o pe papusa Cleopatra ca e innebunita dupa cantecele ei. sper sa-i placa.
I-am luat-o de cum a aparut pe piata, de asta vara si zace pe la mine pe la serv. in asteptarea evenimentului.
mai nebuna mama, ce sa-i faci...
.
Vreau sa-i mai iau un joc educativo-instructiv. ceva idei?
a, si sa vedem cum o scoatem la capat cu inelu' si verigheta dorite de ea
.
Adina si Daria
Varsta
Bic spune:

pentru scumpele de Nati si Maya. In primul rind, o urare pentru urmatoarele zile pentru Nati: sa te faci repede sanatoasa ca sa poti sa petreci cum trebuie.
Apoi, pe termen lung pentru amindoua minunile: sa fiti fericite si voiase si vesele. Iar voi mamicile Lavi si Monet, sa puteti spune tot timpul cit de mindre sinteti de fetele voastre.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
monet spune:
multumesc, scumpelor, pentru urarile de ziua mayei. io nu-s acasa, deci mezina mea isi serbeaza 3 ani de viata fara mama ei ![]()
i-am luat o bicicleta sa se potriveasca cu a liei.
am poze mai jos, la linku' ala vechi (am pus poze noi la inceput de album).
nati, la multi ani!!!!!!! si ce citesc?! ca te-ai streptococit?! fa-te sanatoasa, ca asa te vrea mama ta 
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"Septembrie 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Bic spune:
Si pt. ca tot am deschis punga, acum sa ma dezlantui.
Ieri Smaranda nu a mai avut nici un accident de olita... pina cind s-a jucat seara cu ta-su, a facut-o sa rida si s-a scapat un pic pe chiloti (aici o inteleg ca si mie mi se intimpla des ca copil aceeasi chestie de la ris
)
Si o intreb: "Smaranda, unde ai facut pipi?"
Ea: "In chiloti." Dupa care se uita la mine, se opreste din joaca si zice intzelept si calm: "E ok, mama. E ok." 
Mihaelutat, Doamne cit de invidiez cind vad ca poti sa-ti plasezi copilul pe la rude. Daca as sta in Romania, he-heee, si eu as putea as o plasez in cel putin doua locuri.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
felicia74 spune:
Buna seara! Am intrat sa salut si eu sarbatoritele:
La multi ani, Nati! La multi ani, Maya! sa cresteti mari si frumoase!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
mimi_dumy spune:
Hello, 

LA MULTI ANI, NATI! LA MULTI ANI, MAYA! sa cresteti mari si frumoase, sa fiti sanatoasa si norocoase, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.
Va pupam.
Mimi
bb2
&
Daria (4 nov 2005)
lavi02 spune:
Bic
noroc cu Sma, te mai linisteste si pe tine cineva! ![]()
monet, Bic, mimi, feli 
melku i-am luat o casa de marcat si o cutie cu 4 puzzle-uri de lemn de cate 12 piese. Cam asta ne e nivelul, ce sa facem!
Ne-am dus la magazinul Victoria, singura sursa de jucarii care ne era cat de cat in drum. Silvia o tot imboldea pe Nati: "Nati, ute asta!" "Nu vrei asta?" Bineinteles ca Nati zicea la toate da, fara niciun entuziasm deosebit pt nimic. In schimb Silviei ii turuia gura non-stop. Singura care i-a atras de fapt atentia ei (ca Silvia ar fi vrut-o pe Hannah Montana
) a fost masna de spalat de care zicea si catutza dar usa ii era prinsa cu scoci sa n-o mai deschida lumea si parea ca de la atatea deschideri se cam deplasase. Asa ca am zis pas si am ochit eu mai in spate casa de marcat.
meems spune:
Tania, mai ce patanie cu Che al vostru! Anna e o papusa, ce mai.
Roxi si Ioana, imi pare rau de experientele fetelor cu gradinita. Eu, daca pe Rianna am dus-o de mica, nu am avut parte de faze ft urate, desi au fost si la noi zile cand am lasat-o urland.
si ... rabdare si intelepciune.
Bic, figura Sma! Nu stiu daca e vreo consolare pt tine, dar Rianna nici in momentul de fatza nu vrea cu chilotei, nu renunta la diaper, nu vrea pe wc... La gradi o mai pune tanti pe olita, dar si acolo e pe nimerite.
In alta ordine de idei, multumim pt invitatia la ziua Smarandei, abia astept sa ne vedem duminica! 
Lavi, stai linistita ca nici noi nu ne mandrim cu puzzle a la Ana de Ripley, tot cam la astea simple suntem si noi. In schimb de mandrim cu cifre, forme, si culori - la astea e experta fiica-mea! Nici nu trebuie sa mai fiu atenta la limita de viteza, ca o aud pe Rianna din spate: "four cu five", "three cu zero", etc...
Monet, fetele tale aproape zici ca-s gemene. De semanat au semanat intotdeauna, dar acum Maya mi se pare atat de mare incat aproape o ajunge pe Lia, si parca e leita ei. Frumoase foc!
Alinush, ce faci maica, umbli pe la discoteci? ![]()
lavi02 spune:
Uitai sa zic: Alinush, mortala Amalia in chip de vrajitoare fioroasa!
Si Melku vazut pozele din contul comun. Ce frumusica si eleganta e Daria! 
catutza spune:
Alina , ai gasit modele de invitatii pe net? Cand se intoarce sotul tau?Ce frumoasa e Amalia, mai ales in pozele alea cand face pe fotomodelul!!!
Tania , frumosi copii tai! 
Lavi , cum e casa asta de marcat? cati bani e , ce face? e doar casa de marcat sau are si accesorii? Noi am scapat de Bia cu promisiunea ca ii aduce Mos Craciun aspirator...acum sa speram ca o lungim pana atunci si nu tipa dupa el mai devreme....
Mona , frumoase fetele tale, parca sunt gemene, in unele poze ma uitam si nu stiam care e Lia si care e Maya
, aveti pisica, ca asa se vede intr-o poza.
Roxana , multa sanatate Alexiei
iar tie multa putere sa faci fata stresului
Joy , multa sanatate lui Vlad! si sotul meu a avut bronsita cand era mic, a mers ani de zile la baile Govora la tratament si acum e bine
si multa putere sa faci fata problemelor!
Melku , ce face Daria, cum se simte?
CristinaN , ce face Elise, cum se simte? o duci la cresa sau sta acasa?
Delia , ce face Iris, cum se simte?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eu am terminat curatenia, mai am in baie si putin in bucatarie si gata...asta pana sambata cand fac iarasi ca sa fie totul pus la punct pentru duminica!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala