Colectia de toamna-iarna 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 15
Mihaelutat spune:
Roxi saru'mana. am doua variante, ori e o declartie de independenta ori faptul ca am schimbat patul si aranjamentul prin camera....Legat de ritualuri acestea sunt neschimbate, aceeasi ora de 1 an, cu poveste, tv stins, adult care doarme etc...Mai investigam dar o sa imi printez ce mi-ai scris sa bifez acasa ce facem si ce nu...
Cum sunteti cu urechile ranite? Mateiasul cu sta cu tropeta?
Mita
roxisialexia spune:
noki, yo ti-am raspuns pe YM, ai primit? Ma aflu in mijlocul unei mega depresii ca mai ca imi vine sa ma reapuc de fumat.
Alexia urmeaza tratamentul, ma supara ca tot spune ca nu aude, am sa merg la un control sa vada ce si cum cu urechiusa ei.
miha, multam de intrebare
.
trompeta canta bine , slava domnului amin!
Astazi alexia si-a vazut colegii de gradi in curte gradinitei la joaca, se uita prin gard la ei si o vedeam cum efectiv era hipnotizata..nustiu cum sa spun insa parca i-ar face rau gradi asa reactioneaza..mi-a spus ca nu ii plac copiii, ca sunt rai si ca nu intelege ce spune doamna educatoare
....si ca nu ii place ca ii pune pe jos.Stiti ce zice primul lucru cand se trezeste( si de cand cu ceasul asta se trezeste numai la 5.30-6).."astazi nu merg la gradi".
Copilasii vostrii vorbesc singuri despre ce fac la gradinita? alexia, da ordine toata ziua si isi striga colegii, ii aliniaza la usa sa mearga la toaleta...etc. si unde pui ca nu a fost decat 8 zile intr-o luna si jumatate.
xandra28 spune:
intru si eu sa urez, spre rusinea mea, cu intarziere, LA MULTI ANI sarbatoritilor Alexia, Maya, Nati si Krizstian!
roxisialexia spune:
www.bankingnews.ro/banci/cea mai tare parodie bancara" target="_blank">FANE TROTIL SI ASOCIATII
xandra, multumim!
ce mai faceti voi?
ioana_77 spune:
La multi Ani, Nati si Maya! sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte numai de bucurii!
Roxi, io am tras concluzia ca Maria a fost marcata rau de gradi. de cand sta acasa si-a revenit, crizele sunt mai rare, ne intelegem, ne distram de minune, doarme, coopereaza, etc. Ma gandesc din ce in ce mai serios sa incerc programul scurt. Am sa ma duc sa o iau inainte de a-i pune la nani. A invatat destul de multe chestii bune de-acolo si mi-ar parea rau sa nu participe la activitati (care sunt sigura ca-i fac placere).
Da, mai, fetelor, cea mai mare realizare este ca se joaca SINGURA. Chiar si un sfert de ora, dar pt mine este nemaipomenit, ca pot trebalui singura prin casa.
Melku, aceleasi intrebari mi le pun si eu - legate de continuarea sau nu a gradinitei. Io sigur o mai trimit, cu toate ca asta inseamna la noi 2x bolnavi.
Admirat copii SUBERBI de TANIA! Mami, sa-ti traiasca comorile, iar tie putere multa sa treceti peste evenimentele neplacute!
meems spune:
Natilici scump, LA MULTI ANI! si o viata armonioasa si fericita!!!

Maya draga, sa ne traiesti si sa-nfloresti la fel ca pana acum, LA MULTI ANI!!!

melku spune:

Natalici dragut

!!!
sa te faci sanatoasa!!

Maya scumpa

!!
CristinaN, eu i-am dat Dariei toata sapt. trecuta antibiotic pentru otita, avand in acelasi timp si muci grosi, vascosi. Otita i-a trecut, mucii i-au revenit mai ai naibii. Cum a spus si Noki, vezi ce scrie pe reteta, dar pentru muci nu trebuie antibiotic. multa rabdare in schimb, da
ceea ce mie mi-a cam disparut sincer.
Lavi, Noki si Cami, multam mult pentru incurajari.
parca mi-am mai revenit cu moralul. mama a venit de ieri. acum e cu Daria acasa. are grija de ea toata sapt. speram s-o punem pe picioare pentru ca ne-am hotarat sa-i sarbatorim ziua de nastere la Barlad. daca o mai lasam dupa aia inca o sapt, doua acolo, inca nu ne-am hotarat.
hai sa va zic ce cadouri a zis Daria ca vrea: de ziua ei - un inel si o verigheta
si de Craciun, un geam pentru papusi si pe printul albei ca zapada
. cu printu' ne descurcam noi dar habar n-am cum e ala "geam pentru papusi" si de unde i-a venit ideea. probabil ceva de la o casuta de papusi...tre sa mai sondam terenul ca ne-a dat greu
Adina si Daria
Varsta
melku spune:
Ioana, a mea nici la desene nu vrea sa se uite singura. ma cheama sa ne uitam impreuna.
de jucat singura, se joaca foarte putin si numai daca incepem joaca impreuna si apoi pe nesimtite s-o las singura. cel mai mult ii place sa se joace de-a mama si de-a vanzatoarea.
la gradi nu renuntam nici noi, dar sa vedem cat de des o vom duce. mama, ai mei adica, au venit cu solutia s-o lasam toata iarna acolo cu ei. io ma gandesc numai la o sapt, doua - cum a zis si Lavi- Doru nu vrea s-o mai lasam deloc, na! sa vedem...deocamdata sa-i treaca mucii si tusea ca sa putem sarbatori cum trebuie duminica.
Adina si Daria
Varsta
joy04 spune:
LA MULTI ANI FERICITI, MAYA SI NATI COPILARIE FRUMOASA SI O VIATA PLINA NUMAI DE REALIZARI MARETE!!!
PS: suny cu Vlad in brate si nu stiu daca pot scrie. Am fost aseara cu el la Stanciu si m-a dat pe spate cu diagnosticul de bronsita asmatiforma . Avem de facut ceva analize si tratament acum.
in alta ordine de idei, cred ca fac o MARE greseala ca nu-l dau la gradi, imi vine sa mor in fiecare minut ca sa numai zic ca am ajuns sa-mi doresc sa plec in lumea larga de acasa si sa numai vin inapoi. Nu pot lipsi nici macar 1 minut din camera ca Alex este ori pe masa, ori pe carucior dupa ce-si trage tricicleta si se urca pe ea....ori ar vrea el sa se urce pe pervazul geamului, l-am gasit sus pe wc se tinea de un dulapior din baie ca maimutele...face scara din manerele sertarelor, Vlad il imita la greu...numai pot efectiv.
sanatate multa tuturot piticotilor bolnaviori, sper sa va refaceti cat mai repede 
Doamne Lavi...bb3!!!! nici daca as avea toti banii din lume nu as mai face!!! zic eu.
Joy
de
[b]Vlad Andrei (1 decembrie 2005)[b] &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
lavi02 spune:
Multumesc tuturor pt urari, sunteti niste scumpe 
Am fost cu Nati la
e mai bine, continuam antibioticul sa facem in total 10 zile, anti streptococ.
negaracristina nici eu nu i-as da antibiotic avand in vedere ca nu face febra. Si din experienta mea, cum zice si Noki, mucii grosi/negrosi si tusea trec fara antibiotic, cu conditia sa nu faca febra mai mult de 3 zile. Febra asta, virala, care trece singura in 3 zile de obicei se face la debutul bolii. Daca apare dupa ce a tras de boala o perioada, de obicei e o complicatie bacteriana si necesita antibiotic (cum a fost la noi). Sanatate multa!
Ripley cum mai e Irisuca? M-am gandit la voi, nu cumva aveti in casa un purtator de streptococ si de-asta fac fetele amigdalita pultacee mereu, mai ales Ana? Poate ar fi bine sa va faceti toti din casa cate un exudat.
Joy daca as fi avut 2 baieti nici pe mine nu cred ca ma mai tenta ideea. Desi era in maternitate o mamica la al treilea baiat. A zis ca intentionata a fost sarcina a 3-a
. Sanatate multa lui Vlad si putere tie!