Pepenasi de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
kamelya spune:
Ruxi multumim de poezioara o scriu in telefon sa o arat surori
Ileana cei cu tine ? da un semn chiar daca ai ramas in urma cu cititul
mada mxm ce faci?
Sun am vazut pozele
luptatoarea Thea o scumpete
sunt la zi cu cititul...eu plec la spital sora mea...printzesa doarme si ramane cu mamaie
pe noi nu ne vrea nimeni?
INTALNIREA RAMANE PTR DUMINICA LA ORA 15.00 IN FATA SALII POLIVALENTE?
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ankalaura spune:
DARA - logic este sa se calculeze lunile de contributie efectiva, deci cele 12 de dinaintea intrarii in prenatal. Intamplator, la mine e totuna, ca am intrat in prenatal in ziua in care am nascut... Pana acum insa, in media, s-a vehiculat ideea ca ar fi cele 12 luni inainte de nasterea copilului. Cred eu insa ca multi nu stiu deloc care e treaba cu prenatalul ....
MONA - daca e vreme urata... nici eu nu m-as incumeta... Adica sa fie innorat, sa stea sa ploua.... Sper sa fie frumos afara.
Ia-l si tu cu frumuselul pe sotul tau... e duminica, chestii socoteli... Acuma na, daca omu' o avea altceva de facut... nu ma bag eu, dar ar fi tare frumos sa fim cat mai multe 
Anca mami de Eliza si Erika
Caprioara spune:
Ziua buna,
Fetele, zic si io prezent pe azi, asa, rapid, intre doo treburi ![]()
Am citit tot dar nu am timp de scris. Vreau insa sa vad ce e cu Camy; inteleg ca iar are probleme
, asa ca fug sa citesc.
Va trimit cate o
la fiecare.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
AnnaBaby spune:
Dara ms

Diarux n-am mai ajuns ieri la primarie, ca pana m-am mosmondit eu se facuse deja aproape 4 si sigur nu mai gaseam pe nimeni acolo, si soacra-mea plecase deja...asa ca ramane pe saptamana viitoare...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
violeta29 spune:
Uite ca mai reusesc sa intru si eu putin asa, intre reprize de musafiri.Noi cred ca o sa tot primim vizite pina pe la doi ani![]()
ELLA ,uff, cum ai reusit mama draga sa-ti cosi degetul?Uite un pupic ca sa treaca
Ce nasol cu asa vecini.
INGERAS, nici o suparare, multumim ca ne-ai atentionat.Am tot intrat la subiectul lui Camy de la Sufletul credintei dar la Durerea unei pierderi de sarcina recunosc spre rusinea mea ca nu am mai intrat de multa vreme
CRISTINA un pupic sa treaca durerea de cap
ANKALAURA,eu i-am facut fetitei gauri cu acul la doar 3 zile, in maternitate, a plans f putin iar sange nu a curs deloc.Conteaza f mult cred si cat de priceputa e persoana care le face
SUN ,ca nostim, ai dat cu capul de pereti, hai ca asta-i tare
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
bujo spune:
Cuscriii velcom bac.
Am vazut pozele, vreau sa zic ca Filip mai avea un pic si scotea fum de gelozie, noroc ca ai scris explicatii ca mai avea un pic si isi vindea suzeta pentru un bilet la bucuresti sa vada ce-i cu Thea. Ia pazeste-o mataluta bine pana creste Filip.
O sa incerc sa vb cu Camy daca raspunde la tel.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
rontzy spune:
Salutare!de-abia va prinde omu' din urma...aveti un spor la scris...ceva de speriat!
De vreo 2 zile David a inceput sa doarma ziua!cate 2 ore odata si vreo 2 reprize mai scurte de 30-40 de minute!am inceput sa-i dau seara NAN1 ca ma cam tradeaza tzatzele.....sau a inceput el sa manance mai mult si io nu mai fac fatza....![]()
Am vazut poze....multe!avem nishte copilasi....numai unu'si una!![]()
ILLEANA...unde esti?
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
diarux spune:
Fetelor!!! Ce ne facem cu CAMY????
MONA acuma, ma bag si io ca musca-n lapte, da...nu mi se pare corect ce face sotul tau! adik ai si tu dreptul la o iesire o data pe...sezon! si ar fi frumos sa inteleaga. doar nu e ceva ce faci in fiecare zi. Ca si cu statul la calculator. Fiecare munceste in felul lui, el la serviciu, tu acasas cu copiii care inseamna mai multa bataie de cap. si fiecare se relaxeaza in felul lui.Ia fii mai...dura!
Scuze de interventie. Da ma gandeam ca macar atat meriti si tu, a day off!
KAMELYA 
ANKALAURA pana la urma e duin brut sau din net? ca n-am inteles.
ANNABABY io zic sa suni mai inati. daca vrei numarul, suna-ma si ti-l dau. decat sa mergi degeaba...Zic si io.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dara_d spune:
MONA poate daca este frumos ajungi si tu la intalnire si eu o sa vin doar daca e frumos ca dac einnorat si bate vantul nu as risca ca urmeaza vaccinul de 4 luni si nu vreau sa fie cu mucisori ca nu o sa il faca si o sa mai amanam.TE pup
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120