Pepenasi de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CODRIN doarme ,asta dupa ce a baut 30 ml lapte si a mai mancat cateva lingurite de cereale.cris se joaca cu mama cu cartile cu ben 10 si ma prapadesc de ras ca mama habar n are cine s aia din carti si cris ii da lectii.cica''mamaie,eu sunt ala cu barba,tu cine esti?esti ala care scoate gandaci si albine?'',iar mama,saraca,se uita la el si nu prea si da seama in ce limba vorbeste.

DIARUX,sa ti zic de gaurica la fundulet a lui cris,care acum a ramas in istorie,mereu rade sotul cand isi aduce aminte....in maternitate cris n a stat cu mine in salon si n am avut tp sa l examinez f bine,apoi,cand am ajuns acasa,facuse caca si cand l am intors pe burtica sa vad daca l am sters cum tb,am constatat ca la fundulet,sus,chiar cum incepe funduletul,avea un fel de gaurica,se vedea numai daca i trageai de bucute...si acolo era murdar de caca si am avut senzatia ca i curge ceva pe acolo..l am sunat pe sot sa i zic ca fii su mai are o gaura la fund....acum rad,dar atunci eram disperata..s a invoit sotul meu de la scoala,ca at era profesor,pe motiv ca se duce acasa,ca mai are copilul inca o gauraam plecat la urgenta in giurgiu,dar dr de acolo a zis ca nu i se pare nimic anormal,dar ca va tb sa urmaresc daca i curge ceva pe acolo..piticii vostri sunt micuti fata de ce pitic am avut eu atunci...am mai fost cu el la 2 doctori pediatri in giurgiu,unul mi a zis ca are spina bifida,iar alta a vrut sa i bage o pensa in gaurica sa vada daca se infunda si am refuzat..eram disperata,ii puneam toata ziua cu fundul in sus si ma uitam cu lanterna in gaurica aia,nu mi dadeam seama daca se infunda sau nu,mereu gaseam pampersul plin de caca pana sus si pe el murdar de caca si acolo si eram ferm convinsa ca ii curge caca si pe acolo.med meu ginecolog mi a zis ca si fii sa avea asa si nu e nimic grav.la 2 luni m am internat cu el la buc,la spit v gomoiu,pt ca de 3 zile refuza sa mai bea lapte si le am arata dr si gaurica de la fundulet,greseala mea a fost ca le am spus ca med lui pediatru a spus ca poate fi vb de spina bifida ,asa ca ei au mers pe diagnosticul asta,i au facut radiografie la coloana,nu pot sa va spun prin ce am trecut,cat am asteptat sa mi citeasca dr radiografia,desi med radiolog mi a spus ca se vede ceva naspa la radiografie....a doua zi mi s a spus ca 2 vertebre sunt putin apropiate si ca s ar putea sa aiba spina bifida,dar ca nu se mai poate face nimic,ca tb operat inca de la nastere,dar ca nu se pot pronunta sg,coloana fiind inca in formare si ca tb sa l urmaresc sa vad daca sta in fund,etc.o sapt,cat am stat in spital,toti med de garda veneau si se uitau la gaurica aceea si isi dadeau cu parerea,ba ca n are copilul nimic,ba ca s ar putea sa aiba....eu plangeam intruna si l sunam pe sot sa i spun ca avem un copil handicapat..ca n a fost asa si ca dr sunt niste idioti,asta ti poti da seama sg,dupa ce vezi pozele cu cris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna seara!!!
SUN bine ai revenit, vazut cupil frumos si...fara par, macar e uniform, noi avem pe anumite portiuni
VIO ne intalnim cum sa nu, dar pe joi, ca noi miercuri mergem la vaccin si in week end avem petreceri...noi ne plimbam pe la statia lui 9 de obicei, dar imi ia 10 min sa ajung pe Brailei, asa ca ramane sa stabilim o ora
Eu ma duc sa selectez pozele de la botez si sa pun vreo cateva si pe picassa...
Pupici!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOLUL NUMARUL 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Nu mai pot !
nici la toaleta nu m a lasat azi, nu intelegeam de ce de cateva zile isi suge mainile si papa numai cu bibe nuby, acela are pe tetina punctulete pt masat dintii, m am uitat ieri in gurita dintisori fata sus jos nimik, azi m am uitat si in lateral jos dreapta gingia inflamata si da sa iasa un dinte cred ca mai degraba creste sub gingie mi se pare devreme , am dat cu calgel dar m a sfatuit o prietena sa iau dentinox si pasta de dinti nenedent. Imi pare rau dar nu promit ca reusesc sa citesc din urma pot doar spune ca mi pare rau de Camy...
Mona spune i sotului tau ca il roaga mamicile de la odisee sa te aduca la intalnire poate asa il indupleci.

Pup pe Viktoras, socrul lui l a acceptat a zis ca e superb.

Narcisa prima poza l a dat gata pe sotul meu ...a zis ca e o scumpa cea mica.

Mergi la inceput