Pepenasi de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
Didi81 spune:
dara_d, intalnirea este duminica in fata salii polivalente de la ora 15.
ingeras70, nu ai pentru ce sa iti ceri iertare; ingerasii au aripi nu bocanci. Ma doare sa aud ca si tu ai trecut printr-o suferinta atat de mare.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
diarux spune:
salutare fetele!
o mica victorie! Azi noapte n-em trezit a 4 ore! yupiii! nu stiu cat o sa dureze, da e bine!
DIANAM dintiii????Oooo, nuuuuuuuuuuuuuu!!! Not yet! abia ne bucuram ca am scapat de colici.![]()
ANKAbancu e vechi si sec! Iar sor'mia...nu o fi avand ea habar de multe, da la alte muuulte se pricepe de numa. E criminala. Mai rad eu de ea, da...tot o iumbesc pana la urma!!!Ms de pontu cu cartea!
SOR'MIApai si de ce sa-ti trimita tie cadoul meu, maica????ai innebunit? tie ti-a trimis infacol, deci shhhhh!!!!
ARIADNA asa. asa, bine o mai combatusi pe SOR'MIA. sa imi lase cadoul de craciun in pace, clar???Bai da vreau costum cu pisica neagra!!

ATB habar nu am ce ti-am trimis pe mail sau pe mess ca nu am inteles. da cu soacra/mea...nu prea ma intalnesc ca e la 40jde km. Chiar m-ai facut curioasa...
Crek de la lipsa de neuron...
KAMELYA are nepotzel
nou-venit, dragul de el!
Asa ca noi il pupam,
sanatate ii uram.
NICOLAS si RAPHAEl
Sa va bucurati de el.
KIMMY eu te-am intrebat de marsupiu, asa ca pup
ANNABABY ai scos banii aia? Si al meu transpira in palme cand le tine strans. deja nu ma mai panichez...deocamdata.![]()
Ma duc ca ma striga bestiutza.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
INGERASH nu ai de ce sa te scuzi! multumim ca ai atras atentia. 
Imi fac curaj si merg sa citesc...nici nu vreau sa ma gandesc ce s-a mai intamplat si mai ales cat o sa ami reziste...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ingeras70 spune:
vedeti cum o sustineti,ca poate o cunoasteti mai bine.Azi dimineata scria niste nenorociri la durerea unui pierderi de sarcina...are nevoie de iubirea si sustinerea noastra.nici cu seviciul nu merge bine,nici cu altele...
SunSmile spune:
Ingerash multumim ca sunteti si voi alaturi de Camy. Da, este prietena noastra si nu o vom abandona! Imi pare rau pentru pierderea ta!
Cari faci asa : [ url = " link " ] numele [ /url ] dar fara nici un spatiu. Vezi ca nu merge linkul de pe onetrue...
Adri te distrezi, nuuu?:) Frumos iti shade. Pai m-a pus cu spatele lipit de perete si ceafa asemenea, cu o mana ma presa pe frunte si cu cealalta mi-a impuscat nasul:). Si in momentul in care a apasat pe tragaci, m-am dat cu capul de prete de 2 ori, de am vazut stele:)
Flo multumesc, da, este al lor. Cu sterilizatul am facut asa: la Eforie am avut biberoane pt ca am sterilizat de acasa muuulte si am luat sterilizatorul cu totul si scoteam cate unul cand aveam nevoie. Apoi am mai sterilizat o data la Tulcea, apoi la Bacau am stat la pensiunea unor prieteni de-ai nasilor si ne-au sterilizat fara probleme iar la Iasi, se ducea Dragos cu sterilizatorul in sacoshica la restaurantul hotelului si ne bagau fetele la microunde cat aveam nevoie. E usor sau mie asa mi s-a parut. Oricum eu cred ca mai sterilizez doar pana la 6 luni, apoi mai din 5 in 14.
Dara ok, te-am trecut pe listuta!
Ruxi bravo pt progresele juniorului!
Mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, va rog. Ce a patit Ileana? De ce nu scrie?
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
ankalaura spune:
DARA - am urmarit intens subiectul cu 85%. In urma cu vreo 2-3 zile am vazut o emisiune pe N24 sau National nu mai stiu, cu Lavinia Sandru si cu ministresa muncii. Spuneau ca in cazul multor mamici 85% din burt inseamna mai mult decat salariul net, si este o contradictie sa primesti mai mult decat atunci cand muncesti. Daca s-ar calcula din brut, ar fi corect sa i se aplice impozite. Calculandu-se din net, ramane 85% si basta - cred eu ca se opreste numai procentul ala pentru sanatate, nu sunt sigura.
Vom vedea mai clar dupa ce vor bate in cuie regulile de aplicare.
Fetele - care aveati acces la MOnitor? Sa ne ziceti si noua cand apare!
Din pacate, chiar si astia 85% nu rezolva problema copiilor... Mai ales la cat de multe mame sunt platite la negru in tara asta... Eu am patit-o cand am nascut-o pe Eliza... Cel mai corect era sa se modifice alocatiile copiilor... cum este in orice tara civilizata. Adica o alocatie de copil sa iti asigure strictul necesar pentru copil (cum e in unele tari) sau macar o hoashca cu mancare (cum e in altele), dar nu cum e la noi... ca alocatia acopera numai 2 plase cu cate unele (daca are copilul sub 2 ani... ca daca are peste 2 ani, nu poti lua nici o carte cu banii aia!) 
Oricum, eu sunt multumita asa, dar imi pare rau de cele care sunt dezavantajate de lege din simplul motiv ca au niste angajatori care nu au chef sa plateasca taxe...
Anca mami de Eliza si Erika
bufi spune:
Dianami da-mi un semn si spune-mi cum facem sa ne vedem? nu am nevoie de niciun ban...sa-ti fie de folos
pe unde stai?
bufi
dara_d spune:
Multumesc de raspuns ANKALAURA astept si eu sa se publice in MONITOR si mai ales astept normele de aplicare sa vedem ce perioada ade referinta ase ia in calcul 12 luni anterioare nasterii sau 12 luni anterioare datei intraii in CIC.
SUN sper sa fie si vremea frumoasa ca sa putem veni.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
bufi spune:
Marina_1609 noi mergem prin IOR, dar intram pe la Potcoava si mergem spre lac..unde au amenajat parcul frumos, la rate...si mai mergem si spre Catelu...dar acum nu mai este asa cald, sa mergem pana acolo...mai stam in parculetul dintre blocuri, in parculetul din fata stadionului national, unde este si magazinul pt copii Happy Baby, am mai iesit in parcul de langa policlinica titan, dar acolo trb mers cu masina
tu ai nevoie de produsele pt lactatie, ca nu ai zis nimic
Dianami a zis ca le vrea si eu si Tiberica i le dam ei, daca nu are nimeni nevoie
puup fetele
bufi
monalac spune:
sa ma treceti si pe mine in listuta,desi nu stiu sg daca vin,mai ales daca e vreme urata...ieri sotul meu,cand a auzit de intalnire,mi a spus ca el nu pierde o zi intreaga pt intalnirea mea....
eu vreau f mult sa vin,dar daca vremea va fi urata,nu o sa l pot convinge sa ma aduca,pt ca codrin e putin racit si nu l expun.poate totusi va fi cald.
multumesc tuturor celor care mi au raspuns cu masina de spalat.
DIANA MI,de cate ori pe saptamana ii pot da branzica calcica?ca nu stiu ce sa i mai dau sa pape,acum,desi au trecut 4 ore de cand a mancat cateva linguri de cereale,n a vrut sa pape.i am facut mai intai banana cu nectarina si n a vrut,apoi i am dat un borcanel de la nestle cu mere si pere si nici pe ala nu l a vrut.estimez ca la 4 ani va fi la fel de slabanog ca si frati sau,ca e la fel de mofturos
vazut poze cu NICHOLAS CRISTIAN DE ATB,un frumos ca si mamica,SOFI DE OOKA,tare haioasa poza cu fundul in sus,MATEI DE ANA A,care i un grasunel si are falcute de ti vine sa le papi,
julia sara de ariadnabr,o pisicuta frumoasa cu ochii albastri,TUDOR MILAN DE SURSULA,care face baita in cada mare si se uita gales,dar vrem poze noi.
se boceste intruna codrin,cum il las jos,cum plange de sare camasa dupa el,cum il iau,cum rade..face misto de mine,ce mai...