Pepenasi de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

cine imi spune si mie, pt a mia oara stiu,cum denumesc link-ul de la semnatura? am retinut eu ceva cu url=[linkul numele /] dar tot imi apare ca un carnat.

Sun multumesc pt pm. Recunosc ca am vorbit in necunostiinta de cauza despre televizorul tau, dar eu asa am inteles din comentariile fetelor.

Ma duc sa vaz si io cum sta treaba pe picassa!

http://www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=7578392&type=embed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Dia, eu i-am facut Irinei gauri la 3 luni, cu pistolul, la o clinica privata de pediatrie. A reactionat foarte bine. Cred ca depinde de pistol, la noi a facut doar un poc usor. Irina mai mult s-a enervat ca o tineam de cap (ceea ce detesta). A plans un pic, cateva secunde. Daca ar fi sa optez intre gauri cu acul sau cu pistolul, clar sunt in favoarea pistolului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Tecky multam vecinico!

Dianami sunt turcesti, se numesc Pronot (firma Eti) si nu stiu ce contin, in afara de faptul ca nu au gluten.
Sunt in pachetel mic ( cu 10 buc. parca, rotunzi).
Eu i-am gasit in piata Rahova (unde stau) la magazinele cu hrana pt. bebelusi. Erau in 2 locuri cu pret diferit, asa ca luam mai multi cand gaseam.
Intr-un loc era cu 2.40 si intr-altul cu 3.0 roni, asta in 2006. Acum nu am mai intrebat de ei, ca as vrea sa incep diversificarea la 6 luni.
Cand mai ies o sa intreb, daca vrei.

Fetelor la mine este cu semnul intrebarii daca vin la intalnire sau nu, este ziua soacrei duminica si in functie de ora cand ne cheama la ea.... Va anunt, oricum.

Sun bine ai revenit!
Foarte frumos hotelul ala, este al nasilor vostrii?
Cum te-ai descurcat cu papa / sterilizatul ?

Serenity sa-ti traiasca micul crestinu!

Si mie mai imi zice sotul cateodata de statul la calculator mai ales cand vrea si el, si eu ii zic ca si Anka...face parte din relaxarea mea

Nici mie nu mi-a venit CM la 4 luni (fara 2 zile) de la nastere.

Vazut pisicoasa lui ariadnabr

Mai revin.....mi-e somnnnnn.....

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Dia ma bucur ca Miruna este bine.Pistolul pt dat gauri nu face galagie si nici nu doare.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Ziua buna si de la noi!
Am o zi de kk.Azi dimineata mi am cusut deget la masinasi nici pe Alex nu l pot schimba dar sa mai fac ceva prin casa,apoi vecinu,albanez, imi spune ca plange copilu seara!Eu de 3 ani ii suport,sunt galagiosi,7 intr un ap cu 2 camere,imputiti ,mi au vomitat pe terasa,arunca gunoiul pe geam si eu niciodata nu le am zis nimic.Iar pe el il deranjeaza ca plange un copil.Sunt neagra de furie.A si Alex nu prea plange ,tipa dar de bucurie ,cred ca ii place ce aude si tipa si mai tare si stidentAcu eu ce sa i fac?Sa i pun mana la gura?
Abia astept sa plec de aici!
Pe 5 dec mi am luat bilet de avion!Poate mai organizati o intalaneala ca tare as vrea sa va cunosc
Acu alta problema...luna trecuta am inceput sa iau anticonceptionale,am luat cateva zile si le am intrerupt.Uitam sa le iau,apoi mi a venit CM,pe 22 sept,azi suntem in24si nimk,aseara am luat test de sarcina a iesit negativ dar cm nu apare!
Ce sa fac merg la doctor sau mai astep?
SUN foarte frumoase pozeleAia cu peruca e bestiala.
ANA_A si Alex suge manuta,amandoi pumnii odata sper sa nu ramana cu acest obicei ,mai ales ca nu ia suzeta.Cand o vede incepe sa planga.
GALLYB nici pe Alex nu are nu il vrea nici o printesa.Ce zici ne incuscrim?
Am citit si eu postare lu CAMY stiu ce simte ,pacat ca nici sotul nu este alaturi de ea ,ca nu o ajuta sa si revina.
M am intins ca o pomana tiganeasca
Va pupam!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Acum am vanit si noi de la plimbare Denisa a fost ok ei nu i-a fost frig dar eu am cam tremurat ca nu credeam ca e asa frig.
SUN bine ai reveit foarte frumoase pozele din deplasare- si pepenasii intalniti .
ANKALAURA intr-o postare spuneai ceva de 85% din net de unde ai tras concluzia asta ??
Caprioara spor la teme cu Matei ,ILINCA e o frumoasa.
Bobotamica eu am fost chiar la huedin la parc dar de data asta nu am luat tel cu mine ca nr deja il am in memorie, sunt .............. uit de la mana pana la gura cred ca m-au parasit neuronii.
CARMENELA
MADA MAX?? ce faci unde esti ??
BUJO????BOTICELINA??
ANNABABY fumoasa fata mai ai am vazut-o in poze.
TECKY , FLO1980
GAURI CU PISTOLUL si noi i-am dat to gasuri cu pistolul pe la 1 luna, la o clinica privata ca acolo am gasit si a plans ca nu ii place sa o ti de cap nemiscata dar in rest sange nu a curs deloc si ne-a spus sa o ungem cu banocin 14 ziule si sa tinem cam o luna cerceii aia sterili apoi i-am pus cerceii care am vrut noi.
SI EU VIN LA INTALNIRE DUMINICA -TINERETULUI INFATA SALII POLIVALENTE LA ORA ????? ASA E ??AM INTELES BINE????

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

MI-am adus aminte ca vreau si eu sa intreb pe cine se pricepe MIE NU MI-A VENIT CM DE CAND AM NASCUT DAR DE VREO 2 ORI AU FOST CATEVA PICATURI O ZI SAU DOUA> ????? Eu alaptez exclusiv oare asa imi vine mai putin sau am eu altceva sa merg la control iar ca la 6 saptamani a fost ok totul si mi-a zisca o sa imi vina mai tarziu daca alaptez. Nu iau anticonceptionale.
PUPICI

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna, am revenit un pic, strunful a adormit dupa o gangureala zdravana, o masa buna si un pic de mofturi la sfarsit ca sa fie complect meniul.... mofturi era ora lui de scos afara la o plimbare dar la noi ploua si e tare urat si cu nasucul lui infundat nu vreau sa imi faca alte minuni... asa ca azi in casa... de asta a facut mofturi dar sper sa ii fi trecut
imi pare tare rau de Camy... sper sa treaca peste acest moment si sa nu se gandeasca la ce e mai rau

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

iertat-ma ca ma bag,nu prea am nici un drept,cu voi a fost colega camy cu baietelul darius??poate ii scrieti cuvinte de incurajare,are nevoie de ajutor si sustinere.multumesc de ajutor.e in mare incurcatura si are nevoie de sustinerea si iubirea noastra. Puteam si eu sa fiu colega cu voi,dar am pierdut sarcina.copilasul meu se nastea la sfirsitul lui iulie.VA ROG IERTATI-MA CA M-AM BAGATPESTE VOI,DAR CRED CA ATI FOST COLEGA CU EA,noi,ghinionistele de la durerea pierderii de sarcina,o sustinem si sintem aproape de ea.Ma iertati daca am patruns cu bocancii prin fericirea voastra/

Mergi la inceput