Pepenasi de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
gallyb spune:
SUN merci, o sa incerc sa le pun pe mail sau ti le trimit tie. Un pic mai tarziu, caci acum suntem la ora de joaca...
ANA_A, eu ii puneam Xeniei manusi, dar degeaba, ea isi mula degetelul pe manusa si tot in gura de zor era. Sa zic, ca un pic am dezvatat-o, dar cerede-ma ca am stat ca jandarmul langa ea si nu am lasat-o deloc.
Xenia (9.07.2008)
Gini75 spune:
Sun, si Pica zicea ca vine la intalnire. Ea stia de sambata, sper sa intre sa vada ca s-a modificat.
Ileanna, unde umbli fata? Nu vii si tu, ca uite avem cam putini baietei..
ariadnabr spune:
Neatza,
Noi am savurat cafeaua, am savurat si poze de AnaBaby
- frumoase cornite de ren ![]()

Multumim frumos pentru complimente
costumasul e de fapt costumas pentru Halloween care e sapt viitoare, numai ca eu nu am avut rabdare sa nu-l testez ![]()
Carmenelo Io cadoul de craciun pentru Diarux NU ti-l trimit tie, na! Nu de alta da' tu nu ai nevoie de el! hihihi. Io si Diana avem...badly
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
M&M spune:
Neata....
Sunt in zona, cu o durere teribila de cap...Sper sa imi revin...
Maitreyi, am vazut si eu postarea lui Camy!!!! Ma rog sa o ajute DD , sa ii dea putere multa caci are nevoie!!!
Serenity, vazut pozicile cu micul crestin!!!
Am vazut si pozele de la intalnirea Theei cu Ioana si Andrei!!!
Ilinca , care se joaca cu iepurasu si cu totryletul de la 3 luni!!! MAi , dar are Ilincuta un par asa frumos!!...
Gabriela, tot imi zic s anu uit sa iti spun cat de fumusica e Irinuca!!!!
Ana_ a,
Matei cel frumusel!!! Imi place costumasul de fas pe care il are , si ii sta atat de bine!!!!
Maitrei, am vazut si pozicile noi cu Alexandra...o minunatie de fetita!!!
Heheheee..abia astept intalnirea de duminica sa ii vad si eu face-to-face pe pepenasii nostri scumpi si dragi!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
dia_filipas spune:
Fetele, am si eu o intrebare: Ati pus careva cercei la fetite cu pistolul?? Daca da, e adevarar ca face mult zgomot si se sperie copii?? Cum e cu pistolul? Pleeasee raspundeti!!!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
Serenity90 spune:
Multumesc mult de tot fetelor pentru aprecieri!! Sunteti niste dulceturi de fete..mai k imi vine sa va mananc ![]()
![]()
![]()
Denisa mamy de
Radu Mihai
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
AnnaBaby spune:
Tecky ms mult.

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
ankalaura spune:
DIA - eu nu am facut fetei gauri cu pistolul, ci mi-am facut mie. Pistolul asta face ca orice pistol, un poc, sau tzac sau pac, cum vrei, dar e destul de strident. Eu nu ma asteptam si am tresarit. Imi imaginez ca pentru bebel este suparator.
Durerea nu e mare, e o piscatura. Nu e nici placut. Este important sa ii gaureasca lobul, partea moale, sa nu se duca prea sus, dar imi imaginez ca cine face gaurile stie deja asta. Daca perforeaza zgarciul urechiusei este foarte dureros, se vindeca greu, e nasol, ce mai.
Pot insa sa iti spun ca as prefera pistolul decat acul. Elizei i-am facut cu acul - adica i-a facut o asistenta - cand avea 3 luni (din cauza intepaturilor interzise intre vaccinuri) si pot sa spun ca IN VIATA MEA nu am auzit-o urland mai tare! In plus, "canalul" ala nu e drept, cand ii schimb cerceii trebuie sa cam bajbai, probabil pentru ca nu a stat nemiscata. Cum naiba sa stea nemiscata sa o intepe aia. Nu mai spun cat sange a curs.
La pistol curge asa, o picatura, sau deloc. Iar "tunelul" este drept dintr-o parte in alta.
Anca mami de Eliza si Erika
SunSmile spune:
Uof Camy saraca...
Ankule pai cred ca tocmai am gasit cu ce sa ne ocupam barbatii duminica.:) Eu nu prea am rabdare sa explic, sunt mai sumara in cuvinte. Dragos insa are o rabdare si un calm si o pasiune ceva de speriat. Sa-si ia si 50-ul cu el Ovidiu. Eu iubesc obiectivu asta, fix nene si datator de lectii. Alea cat mai big sunt destul de asemanatoare, dar asta fixu e iubitul meu.:)
Misha saru'mana, am trecut-o si pe Flo. Si Gini, saru'mana, am trecut-o si pe Pica, ii punem semnul ? si ne zice ea daca poate. Ileanaaaaaa nu vii?
Cari trimit pm cu parola si astfel poti sa faci si tu album la pepenasi pt Sara, ca asa trebuie, nuuu? performant teve-ul, nuu?
Ce te face sa crezi, insa, ca al meu e plin de par? E chel si el:))
Dia n-avem cercei, nush sa raspund. Pot sa-ti spun din propria experienta insa, ca depinde de pistol. La urechi da, mi-a facut cu unu de m-am speriat si eu. Cand mi-am pus cercel in nas, liniste si pace. (doar m-a dat cu capu de pereti, da' asta e altceva:))
Daca si duminica o sa fie vremea ca azi, naspa situatie!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
atb spune:
Uof ce vreme urataaaa!
Mai mult ca sigur fetele cu dureri de cap aveti starea asta din cauza presiunii atmosferice, nu? Pup Irda si Cristina, sa va treaca! 
Daca nu ies azi afara am vreme de studiat pepenasi: ![]()
Vazut toate pozele lui Raducu, un scumpisor de baiat!
Annababy, Ioana e mortala cu cornitele de ren. Si-mi place cum doarme, aceeasi pozitie de manute o are si Nicholas cateodata cand doarme. Sau cand papa, se tine cu amandoua mainile de cap.
Si Nicholas are palmele si talpile transpirate si de aceea sunt cam tot timpul reci. Dar cica e ok, nu tre sa ne facem probleme din cauza asta.
Kimmy, spor la cumparaturi! Si noi asa am facut la botez, am cumparat noi hainutele care ne-au placut su nasii au cotizat dup-aia! Doamne da s-aveti vreme buna la botez!
Mona, s-aveti plimbare placuta!
Sunule, cum te-a dat cu capu de pereti??? Niste detalii plizz, nu ma lasa asa in ceata. ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008