Pepenasi de iulie-august 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Sun welcome back!E o bucurie enorma sa vad si sa simt din nou prezenta ta pe aici Supeeerbe pozicile.Mi-a fost tare dor sa vad pozici noi cu Thea.Felicitari pentru bebe lung si sanatos si ma bucur ca ati trecut cu bine si peste noul vaccin

Tre sa plec ca s-a trezit
O echipez si pelcam la cumparaturi de rochita de printesa

Va pupicesc

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si eu prin zona,azi sunt sg cu strumfii,o astept pe mama sa vina,ca iese de la serv la 12,sa stea ea cu codrin,ca sa ies eu cu cris afara.pe codrin nu l scot ca e f urat afara si e deja cu mucii pana la brau.
tb sa i dau lui cris sa pape,ca la aproape 4 ani tot eu ii bag in gura(STIU,E VINA MEA),iar codrin se joaca pe salteluta,trage de jucarrii.a appat si el o portie de cereale,iar azi noapte 320ml lapte.chiar daca m a trezit de 4 ori si sunt zobi,ma bucur ca bea lapte macar noaptea.

DIANA MIRELA,eu as vrea sa i dau lapte ziua,dar nu mai vrea sa bea.sare si zahar eu nu i am dat nici lui cris pana la 1 an,nici miere,nici albus de ou.

IRDA,copiii nostri sunt de o seama.ce zici,ne incuscrim?
revin ca vrea cris la calc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Strulu.....sa ne luam de mana sa ne aruncam in balta maica!!....
Se pare ca ne lovi acelasi virus pacatos
Mie-mi vine sa ma dau cu capul de pereti de cat de tare ma doare....ba...as mai imprumuta si de la vercini cativa pereti:((

Vreau sa-mi treaaaaca:(((

Sanatate multa si sa speram ca strulu mic nu se contamineaza.....la mine au picat don'soarele in linia I.

Multumim Sun de urarea de sanatate! Statistician bebelusesc:D.......cool!
Sper sa aveti vreme frumoasa la intalnire sa faceti poze multe......si pentru de-alde de-astea, care nu pot sa ajunga dar se zgarie vartos pe ochi de ciuda!!!

Pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

YAEL - la noi zmeura nu se da decat dupa un an, cica face alergii. Eu n-am crezut, si i-am dat Elizei vreo 3 boabe, avea vreo 7-8 luni, are soacra-me o zmeura fantastic de mare si buna si parfumata!!! Si i-au aparut Elizei pete rosiatice pe maini.. Nu stiu daca o fi fost zmeura de vina, dar asa am considerat, deci m-am cumintit si nu nu i-am mai dat decat dupa un an.

SUNU - mai, a avut si el piticu asta cu D80-ul... Viseaza de un an de zile ca face poze cu el si nu s-a lasat pana nu l-a luat... cu ocazia NASTERII ERIKAI! A citit el in carte, numa' ca are problema asta cu experimentatul pe copil... I-am zis.., experimenteaza nene pe blocurile gri, ca copilu se misca... Iese poza in ceata si apoi ma aburesti pe mine ca e noapte si n-ai bagat blitz. Deocamdata are urmatoarele Nikkor 18-70 DX, iar aia mica e Nikkor 50mm AF-D. Ziceai ca veniti si voi duminica pana la urma? Pote o puneti de o conferinta foto, ca altfel eu imi iau Minolta-le meu si basta...
De ex face niste macrouri de sta matza in coada... Face poze in miscare (Eliza pe bicicleta de ex), dar afara. La alea in casa nu suntem inca performanti, nici la cele pe inserat.
Cu peshtele - credeam ca zici de lacul din imagini

FRATILOR CE VITEZA AVETI LA SCRIS!!!

Gata, citit tot, dar raspuns doar pe alocuri din lipsa de timp. Fug la treaba ca nu se poate asa ceva... Petrec prea mult timp pe forum si rufele ma asteapta

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

FETELE - cine daduse o reteta de musaca la cuptor cu cartofi si carne tocata?? Nu am gasit-o pe paginuta de retete.

In schimb am gasit ciupercute umplute... Chiar vroiam sa fac azi. O sa fac reteta cu ton.

Dar vreau si reteta cu musacaua... Era una cu cartofi taiati bucati nu facuti piure...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Long time no see...da' am avut multe pe cap. Acum am scapat, am reusit sa mergem la ortopedie si s-a dovedit ca Miruna nu are numic, ca era suspecta de displazie de sold...da' nu are, e ok!

Am vazut printre picaturi, ca nu am citit tot, ca nu am reusit, ca lucrurile au intrat aici pe fagasul normal, au revenit fetele absente mai vesele Suntem iar in formatie completa...ca sa zic asa !!

De la noi atat momentan, ca tre' sa fug sa pregatesc papa la mutza si la sotz, ca merge la servici.

Am vrut doar sa va salut, sa va spun ca suntem alive and well!

la toata lumea!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

fetelor va multumesc tuturor pt mesaje, sunteti f dragute ! sunt mai bine, incerc sa uit.
Nu pot sa stau mult ca e sefa mica tare agitata isi suge manutele si tipaaaa de parca ar vrea sa faca o hora!
Dianami, sigur , cu placere ti le dam si fara bani, mami !o sa mai intru s o votez pe ileana ca i tare dragalasa.
va pup si scuze ca nu scriu mai mult.
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Dianami , scuze...am omis Id ul meu maneatiberica , stau pe Bdul Expozitiei, vb cum ne intalnim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salutare

Ankalaura, nu am dat eu reteta dar pot (cred) sa te lamuresc in mare desi eu una ti-as recomanda, daca ai amatori in casa, musacaua cu dovlecei sau vinete pt ca spre deosebire de cartofi care la frigider devin tari si naspa la gust dovleceii sunt buni pe de o parte iar pe de alta pot fi folositi cruzi nu neaparat prajiti, so:
- carne - eu folosesc de pui un pach de la cocorico;
- dovlecei sau cartofi sau vinete sau combinat - ochiometric asa sa acopere un fund si un capac de tava;
- morcovi - optional vreo 2-3 rasi;
- ceapa verde - cam o legatura;
- oua - 2-3 bucati in functie de marime pentru compozitie si unul de pus pe deasupra;
- verdeata cit mai multa - minim o leg de patrunjel si una de marar dar jeneroase ;
- poti sa mai pui pe deasupra si o roshie fara pielita feliata, daca iti place.

in mare cred ca stii cum se face daca vrei amanunte spune-mi
je

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Multumesc tuturor pt raspunsurile legate de celule! Am decis sa platesc facturile, chiar daca noua ne vor folosi numai 5 ani! Asta e, sa speram ca nu va fii nevoie sa le fososim vreodata! Oricum trebuia sa platesc transportul 10 milioane, asa ca am mai pus 20 si...Dumnezeu cu mila!

Sun Welcome back! Si eu am un televizor ca si al vostru, doar ca al meu are mai putin par

Ma chinui sa pun si eu poze la semnatura pt ca pe Picassa oricum nu cred ca ma descurc si nu stiu nici parola...

Narci sa stii ca si eu comand de pe site-ul ala din Ungaria. Cand o sa vii la Jimbolia poate ne lipim la o comanda impreuna.

Tiberica imi pare rau pt catelusa! Si eu urasc cancerul mai mult decat orice! Foarte frumos magazinul on line! Afaceri profitabile si clienti fideli!

Serenity sunteti f frumosi toti trei, iar Raducu este un scump! Mai dar ce de ursuleti gigant aveti! Sau aia erau pt mamica?

Caprioara felicitari pt rezultatele bune si multa rabdare la teme! Bine ca vine week-end-ul, mai scapa si Matei de ele...

Irda insanatosire grabnica!

Didi ma bucur ca ai scapat de pitici! Nici noi nu ne intoarcem de pe o parte pe alta, dar pedelam la greu...

Kamelia sa-ti traiasca nepotelul! Nepotica mea a avut 1,600 gr la nastere si sa vezi acum la un an ce domnisorica mare este! Refacere rapida surorii tale si mult laptic!

Ana_a si la noi in meciul pumnu vs. suzy conduce detasat pumnu.

Carmenela daca cu un singur neuron ai pus cap la cap ditamai lista de cumparaturi inseamna ca esti tare mey!

Yael interesanta schema de diversificare aveti voi!

Am primit si noi de la pediatra o schema, poate o scriu mai tarziu, ca sa va dati cu parerea!

Mergi la inceput