Pepenasi de iulie-august 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
Kimmy spune:
Neatza
Prezent pe azi ![]()
Nu prea am vreme sa scriu,sunt prins in pregatiri pana in varfu capului.Pana azi am tot cautat rochite,si azi o sa i-o cumpar.Asa ne-am inteles cu nasele,pentru ca mi-e frica sa nu cumpere ceva ce sa nu-mi placa.Ma uitam la seturi pentru botez,si toate sunt micuuute,asa ca trebuie sa iau toate separat,dar asta e..daca am amanat pana la 4 luni botezul.Mai are cineva weekendul asta sau am ramas ultima dintre pepenasi?![]()
Ariadna in legatura cu marsupiul nu stiu ce sa mai zic,ca nu am apucat sa cer detalii pentru ca era tare aglomerat si m-a expediat mai repede dr.Am zis ca totusi stie mai multe decat babale de pe starada care se crucesc cand vad bebeii in marsupiu.Sincer eu niciodata nu m-am sfiit s-o tin in el,ca mi se parea super confortabil si placut pentru ea.Acu ca ne-a recomandat si dr,mai cu impacata inima ne plimbam in el.
Citesc din urma.
Laremi ms ms ms de pozici...maaama ce scump e Alex.Nu puteam sa am ginere mai frumos 
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
SunSmile spune:
Cristina
Didi
Bobita
Tecky
Rontzy
Diana
Caprioara
Anka
Kamelya
Serenity
Gallyb
Mona
Gini
Sun
Momentan asta am retinut. Cine mai vine, bagati o vorba!:) Pana acum suntem 14 mamici cu 14 pitici + fratiorii mai mari. Si baietii cam in minoritate:) (io trebuia sa ma fac statistician bebelusesc)
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
AnnaBaby spune:
Neata fetelor!
Am avut azi o surpriza tare placuta cand am vazut ca a revenit SUN!!!!! Ma bucur tare mult!Am vazut si pozicile, sunt tare faine, nu conteaza calitatea, iar cele cu Thea sunt super, bineinteles insotite de comentariile haioase ![]()
Ariadna e super tare pisica neagra, senzational costumasul!!! Iar "continutul" lui e si mai si!!!![]()
Fetelor, voi ati auzit ca in unele tari s-au interzis biberoanele de plastic, pe motiv ca ar contine ceva daunator? Nu am auzit eu stirea, mi-a zis cineva, dar nu retinuse prea multe detalii...
Si mai am o intrebare: bebeii vostri au palmele si talpile transpirate? Eu am remarcat la Ioana destul de frecvent ca are manutele umede, si asta nu pt ca le baga in gurita, iar piciorusele ii sunt cam tot timpul reci si umede, chiar daca ii pun sosete si pantalonasi cu labute...Din ce cauza o fi?
Anaco am vazut pozicile, mi-a placut aia cu laptopul
, si eu ii spun cateodata Ioanei popandau![]()
Mona ms mult.

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Anilansa spune:
Gata mi-am baut
, sa trezit Darius... deci scriu un pic si am iesit pina dupaamiaza.
ankalauramersi pt raspunsul la pernuta
maitreylla noi milumill 1 a aparut in format nou, adica pina la 6 luni, deja noi am luat noua formula
bobitamicaDarius sta in leagan ca al tau de la 2 luni si ii place la nebunie
monalacin legatura cu sotul si calculatorul
imi mai zice ceva cand e tare obosit si il las sa stea cu Darius si eu sa fiu la calculator,in rest nu imi zice nik,deci in procent de 90% e bine oricum cand imi zice ceva ii zic ca pt mine e relaxare![]()
Tibericaimi pare rau de catel.... si eu la ai mei am un canish si ai mei vrea sa il dea ca nu mai fac fata servici - casa... si mie nu prea imi place si sau pus de cautat o casa cu gradina... dar sper sa nu gaseasca![]()
Gata , revin mai tarziu... ma duc sa ii dau de papita lui Darius
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
AnnaBaby spune:
Am pus cateva poze noi pe picasa!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Tecky spune:
Mada,Ileana,Anaxena ce faceti?Vrem sa stim noutati de la voi.
SUN la intalnire mai vine si Flo.
Anna are si Raluca halat de baie ca al Ioanei doar ca are si botosei.Foarte scumpica este micuta ta.
Fetele care ati mai comandat de pe c-sale in cate zile v-a venit comanda?Nu mai am rabdare sa o vad pe Raluca in boucer,poate asa imi voi face si eu treaba mai usor.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
violeta29 spune:
KIMMY, spor la pregatirile ptr botez. Mey daca tu iti faci probleme cu marsupiul la 4 luni io ca sa mai zic la doo? Si sa vezi ce oripilate se uita babetele la noi
,una mi-a zis sa-i pun macar o batista la gurita ,cica sa nu intre microbi
MONALAC, eu de regula intru la calculator dimineata ,si sotul e la serviciu, iar seara daca intru sunt cu fetita in brate, si nu prea are ce comenta
TIBERICA,imi pere tare rau ptr catelusa, si noua ne-au murit acu cativa ani un papagal si o pisicuta,am plans o gramada dupa ei SERENITY, ce ma bucur ca ai pus pozele pe alt site decat picasa, in sfarsit ma delectez si eu.Ce elegant a fost piciul la botez, un adevarat cavaler
G ata ,ma cheama mandra la datorie,va pupacesc, in seara asta nu cred ca mai intru ca asteptam musafiri
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
maitreyi spune:
fetele camy are nevoie de noi. intrati la topic-ul ei.
camy
ti-am spus si dincolo...va fi bine! trebuie sa crezi asta!
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
ana_a spune:
Didi, binenteles ca ii dau suzeta, insa o arunca ![]()
Sun, nu ma deranjeaza cand baga pumnii in gurita sau celelalte degetele, insa el suge insistent numai degetelul mare de la mana stanga si atat. Degeaba ii pun eu suzeta ca o arunca si tot la degetel ajunge cand nu sunt eu pe faza. De exemplu azi dimineatza la fel il credeam dormind dar cand m-am dus in camera el molfaia degetelul in liniste...foarte rar cand plange, adica de fapt nu plange ![]()
Nu as vrea sa aiba acest obicei pentru ca am prietene cu copii de 5 ani care inca sug degetelul si au trecut prin multe momente nasoale cu el...li sa facut rana, infectie, pansat si pus tot felul de dracii amare si degeaba...plus ca se atrofiaza si se lungeste urat de tot!brrr nu vreau asa ceva!Cred ca am sa-i pun manusi cand doarme sa se trezeasca cu ele in manute....stiu ca suna barbar dar nu vreau sa isi formeze aceasta deprindere....
anaco am vazut printesa la laptop!Mortala! Si la shooping cu cardul
serenety am vazut pozele voastre de la botez sa-ti traiasca flacaul crestin!
ma duc la bucatarie ca azi tre sa gatesc....
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze