Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!

n-am mai scris de cateva zile, imi fac mea culpa, dar am fost foarte ocupata si mai mult plecata de acasa (si la propriu si la figurat).
Raportul:
Vineri la fundatie cu copiii, facut mancare si apoi dupamasa la baute cu colegele de birou foste si viitoare , avem noi obiceiul sa mergem (odata pe luna zice-se, de fapt incercam odata pe trimestru si reusim si mai rar) la restaurantul chinezesc. Am ajuns acasa fericita tareeee, cu gandul sa-l fac fericit si pe Calin - ceea ce nu mi-a prea iesit ca am adormit ca un copil - ceea ce nu se poate spune despre copiii mei care tropaiau pe mine pe la ora 23 ...

Sambata, ganduri mari de curatenie, chestii administrative...Raul trebuia sa mearga la baschet si la o zi de nastere mai scortoasa. La 9 cand l-am dus pe Raul la baschet, l-am sunat unchiul meu care mi-a spus ca e la pescuit la un lac amenajat, drept care am lasat balta totul si ne-am dus la balta , am lasat casa vraiste, l-am luat pe Raul de la baschet, l-am "renuntat" la ziua de nastere (a fost de acord) si am stat pana seara la pescuit.
LA PESCUIT
Apoi "l-am primit in dar" pe finutul meu si spre supararea mea nu am reusit sa-l potolesc, a stat prima jumatate de ora pe usa de la intrare plangand amarnic si apoi pana la sfarsit in brate la mine pe youtube - ca numai asa l-am putut potoli.

Duminica am fost la Cluj, a fost frumos dar f greu pentru ca Giulia a avut o zi proasta, se criza, nu vroia nici in scaunul de masina, nici in carucior, vroia tot ce vedea in magazine. Asa ca pana la urma am fost in cimitir (asta a fost scopul) ne-am plimbat putin, am mancat pe strada prajitura broscuta de la cofetaria carpati (e un ritual al nostru), am incercat un iulius mall - parcatul masinii a luat mai mult timp decat timpul petrecut la cumparaturi - din cauza de cupil crizat. Asa ca ne-am intors frumusel acasa. Poate suna ciudat - dar cimitirul din Cluj e un loc f impresionant pt mine. Pe langa ca aici se odihnesc multe celebritati( muzicieni, cercetatori.. i-am aratat lui Raul mormantul lui Emil Racovita) sunt niste monumente funerare superbe, sculpturi in marmura, iar de 1 noiembrie totul e plin de flori si candele.

Deci niste zile supeeeerbeeee , dar am decretat azi zi de repaus ca m-a terminat vacanta asta a lui Raul, n-a fost zi sa nu fie plina de activitati (saracu cupil, il scot de vina si ca m-am destrabalat vineri cu fetele )

Trimit pana nu-i iasa la Giulia figura cu stersul mesajului, ca scriu cu ea in brate. REvin

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Calut blansoar am vazut in Cora si Auchan... in jur de 120-130 ron...
Fii'mea vrea ponei maaaaare... dar ar trebui sa le iau 3 ca sa nu se bata pe ei... unde pun eu 3 ponei??? Cred ca ma orientez catre altceva... decat sa zaca in tarcul cu jucarii, la un loc cu masinuta, motocicleta... si restu care nu's la fel...

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Daaaa, prajitura Broscuta de la coferatia Carpati acolo am mancat si eu prima mea prajitura in Cluj, si primii ani de facultate. Mai spre sfarsit am lasat-o pentru cofetaria Mozart, e pe langa Opera maghiara, v-o recomand cu toata fiinta mea cand mai ajungeti pe acolo...

Fug si eu acasa, azi si maine n-am sefa, asa ca imi permit sa sparg usa mai repede

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

florin-a.......................sa-ti traiasca veverita!e toata numai un zambet!

anamana123................moooooooaaaama!am vazut si revazut filmuletele de cateva ori de dragul ei!ce clar spune cuvintele si ce rabdare are sa-ti raspunda!!!!! felicitari ptr. vorbareata

Mihael@...................si la noi e cam la fel....bucuria lui darius cand mai stau pe net,ca poate el sa-si faca de cap si apoi strang dupa el o juma de zi

karra80...................vad ca aveti si voi un vocabular destul de bogat.brava la voi!

Kitty.........................vazut poze de la zoo.mey,dar plimbareti mai sunteti!!!!si la pescuit si la cluj.....faceti miscare nu gluma!

biky.....................pai noi daca e frig tare si bate si ceva vant nu prea iesim la plimbare.decat cand mai mergem la cumparaturi.si cand ne intoarcem mai stam putin in fata blocului daca are darius chef pana se plictiseste el.de regula cand nu vrea sa mai stea intra singur in scara blocului si imi cere cheile sa deschida usa.

diana_jors.....................hai ca si bondarul tau e de coma,dar are el dreptate cu apa!pai una e apa de baut si alta e apa de spalat!!!!stie el ce stie!!!!!

madybulancea..........................chiar ca nu-mi dau seama ce poate fi ,,cacas,,..........hai ca m-am luminat acum ce este.pai sa fie...,,apoi,,???deci n-am ghicit nici cu ,,pai,,
mai,ce le mai doarme pe scaunel!!!!

elpower..................mey,pai numai un castron a dat ea jos???? fie-miu imi trantaeste de la oale pana la carti si cam tot ce prinde.mi-a rasturnat si cosul de gunoi in mijlocul bucatariei cu tot cu aparatorile care le aveam....

lauramar.....................sa fiti fericiti si felicitari ptr.casuta.aha!......ii place berea!!!!deci are fie-miu partenera de pahar!

gabi78.........................gabita,eu sunt in montreal,asa ca din pacate nu ma pot intalni cu vecina ta

lilidana...................atata zapada aveti deja?????? la noi a nins ceva,dar nu a apucat sa se astearna.mey,cu crizatul ai dreptate!ma mai crizam si eu,dar acum stau mai calma.sta fie-miu cat sta cu caciula pe cap si o da jos,apoi cand il ia frigul pe la urechi isi pune singur gluga dupa care vrea caciula......pusa peste gluga
si cu sania ai drepatate.........nu am gasit soro decat de alea fara sine de zici ca pui capacul de wc si te dai cu el

roxaniciuleee......cand o veni zapada si pe la voi cred ca tu ai sa stai pe afara mai mult decat stateai intr-o zi de vara.

noi vineri am fost la adunat bomboane de halloween.
de fapt am mers in parc unde erau tot felul de activitati ptr.halloween si focuri de artificii.si in drum spre parc ,darius era tare incantat de decoratiile de pe la case si se ducea si el sa puna mana,sa le studieze si uite asa s-a facut cu bomboane.....cand am ajuns in parc......schimbare totala! s-a speriat de muzica ca era prea tare,poate si de atata lume,in plus se intunecase bine....si uite asa am intrat si am iesit din parc in 5 minute.
duminica a stat mai mult afara caci a fost soare si frumos.
azi ne invartim in casa ca e innorat si bate vantul......

a! si a invatat sa zica bobon......la bomboane

si ptr.ca Alex a lui diana_jors stie sa faca diferenta intre apa de baut si apa de spalat va intreb......ai vostri cand ii spalati bea apa din cada?al meu m-a disperat isi umple galetusa si direct la gura cu ea.daca ii aduc cana lui cu apa nici nu vrea sa o vada.daca ii iau galeata se pune cu gura la robinet sau daca nu curge la robinet se intinde in cada si baga boticul

Mergi la inceput

Am revenit, desi mai tarziu decat am crezut. Am fost afara cu copiii pana la 18,30, iar acum am terminat lectiile si mi-am luat pauza de un mesaj.

Lilidana, nu stiu cat e de serioasa treaba cu Raul, eu incerc sa il descurajez pentru ca mi-e frica sa nu sufere mai tarziu, totusi de la cresa sunt impreuna si i-am auzit in vara discutand ce nume de familie o sa aiba dupa ce se casatoresc .
Binenteles ca Raul s-a extaziat cand a vazut pozele cu zapada...

Lauramar, ma bucur ca te-ai intors printre noi! povesteste-ne de Arriana cu codite si spor la facut bebedoiu.

Carmen si Giulia vrea sa bea apa din cada si cand o pun sa se spele pe maini tot asa face. parca in ultimul timp intelege mai mult ce e voie si ce nu, dar asta nu inseamna ca nu se incapataneaza sa faca ce vrea ea.

Sper sa se culce devreme in seara asta ca a dormit devreme de amiaza si o ora si ceva si a alergat 2 ore jumatate cu Raul si prietenii ei care se jucau prinsa pe role si biciclete, de-mi statea inima in loc ca o rastoarna. Ii place tare mult printre ei si ei s-au obisnuit cu ea, zic ca e "mascota clasei" .

Poze
slideshow

Mergi la inceput

Ia sa-mi raspund la mesajul de-aseara!

Mi s-a pus pata sa-i iau Giuliei o www.annegeddes.com/modules/products/toysdolls/plushtoys.aspx" target="_blank">papusa de felul asta. Poate de Craciun.

Astazi pentru mine e o zi mai deosebita. Daca ar fi trait, mama mea ar fi implinit astazi 65 de ani. E ciudat sa ma gandesc la ceea ce inseamna 65 de ani...imi amintesc o femeie plina de viata (avea 36 de ani cand a murit), care facea sport (volei), ii placea sa danseze, sa citeasca, sa se joace - juca remmy si se baga sub masa de "suparare" cand pierdea. Ii placeau bijuteriile fine si era foarte pretentioasa cu privire la haine. Cum putea merge in strainatate - cu echipa de volei - avea acces la lucruri mai deosebite si avea o teorie - daca apare o moda noua si nu esti printre primii care o adopta - nu o mai adopta - de ce sa fii cel care ii copiaza pe ceilalti.
Aveam 9 ani cand a murit, iar eu pana la 6 ani am stat la bunica, nu am foarte multe amintiri, dar acum 2-3 ani am intrat intr-o farmacie si o farmacista care imi parea vag cunoscuta mi-a spus "mama dumneavoastra era perfecta". M-am simtit magulita, desi evident doamna era o fosta cunostinta nu prea apropiata a mamei mele pe care probabil o admira pentru tinuta ei.
Sper ca acolo unde este sa aiba carti bune si sa-si vegheze nepoteii.....

Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Kitty ce frumos ai vorbit despre mama ta

De unde iei papusa? Ai vazut si la noi sau se poate comanda on-line de acolo si pt. romanica?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

kitty ce frumossi dureros in acelasi timp!

hai sa va dau o cafea.

eu aseara mi-am scos o masea si sunt zombi rau.

am si vesti noi: de luni, matei va merge la cresa! ma si bucura, ma si sperie in acelasi timp ... cu Dumnezeu inainte!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Elyanne, multumesc.
Sora mea a spus ca a vazut papusa in kaufland. Este subiect si pe forum http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128371

Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Imi poate trmite si mie cineva parola si user-ul de pe Webshoots pe mesaje private? Ca de cand nu am mai pus poze le-am uitat.
Acum sa mai spun ce face Cezara.
I-am scos din lista de mancare branza si se simte mult mai bine, nu ii mai este greata si analizele la ficat i-au iesit ok. Cred ca are intoleranta la proteinele de lapte de vaca.
La cluj inca nu am ajuns.
In schimb saptamana trecuta a fost tare bolnavioara, intai a facut o viroza care a dat in bronsita si a tusit vreo 3 saptamani dar pana la urma i-a trecut. Dar cand am fost la ultimul control la doctorita ei a luat un streptococ sau un stafilococ ca bineinteles ca nu cred ca era sterilizata spatula cu care s-a uitat in gat ca era de aia metalica si a facut amigdalita pultacee si angina herpetica.Asa ca vreo 3 zile nu a putut nici apa sa bea ma gandeam ca o sa ajung la spital la perfuzii dar am chinuit-o si i-am data sa bea macar apa. Plangea saracuta de nu se mai putea si avea vreo 6-7 afte in gat si puroi pe amigdale.Si bineinteles ca pana la urma a trebuit sa o trecem pe injectii cu gentamicina ca la siropelele cu antibiotice face diaree.Dar acum MUltumesc lui Dumnezeu e bine si vesela.
Cred ca am sa merg cu ea la un preot sa ii citeasca ca ma gandesc sa nu o fi deocheat cineva ca pana am fost cu ea la spital la IAsi anul trecut in decembrie i-a mers tare bine. Dar dupa ce am venit de acolo numai intr-o boala o tine.
Cuvinte spune doar cateva dar numai daca o pun eu sa repete dupa mine.
E super de agitata, e ca o maimutica toata ziua se catara pe scaune si pe mobila nu o poti lasa nici o secunda singura.
Sotul meu zice ca era bine daca aveam garsoniera ca nu trebuia sa alergam toata casa dupa ea.
Cam asta e.

Mergi la inceput