Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Gabi calutz din ala am vazut sapt asta in Copra la oferta.
Mariei o sa ii iau un unicorn.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Copra?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Cora, Cora! Asa i-o zice Edy .

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

He he, ia sa va dau si eu tema de casa: ce inseamna "auva" sau mai rar "ouva"? si ca sa va incurc si mai tare, e ceva la plural

Alex cred ca a zis azi vreo 10 cuvinte pe care nu le-a mai zis pana acum, si incep sa semene cu ce trebuie... si a inceput si el sa ne spuna frumos "tati" si mai rar "mami"

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

He he, ia sa va dau si eu tema de casa: ce inseamna "auva" sau mai rar "ouva"? si ca sa va incurc si mai tare, e ceva la plural

Alex cred ca a zis azi vreo 10 cuvinte pe care nu le-a mai zis pana acum, si incep sa semene cu ce trebuie... si a inceput si el sa ne spuna frumos "tati" si mai rar "mami"

oua!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

GABI calutul il am din Portugalia,l-a primit cadou de la niste prieteni cand s-a nascut,aici nu stiu de unde ai putea gasi.
Multumim de urari,casuta nu e noua dar am renovat interiorul incpand de la instalatii tot am mai si modificatsi la primavara vrem sa facem mansarda si exteriorul deci poze doar din interior pot sa fac deocamdata.Sper sa am timp maine.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

GABI am cautat acum pe google si am gasit unul asemanator la TOYZ.ro dar e um pic cam scump 285 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Seara-noaptea buna, fetelor!
Am terminat si eu cu smotruitul pe ziua de azi ... ieri .
Thea a ramas azi cateva ore cu sora-mea si s-a gandit ea ca e mai bine sa nu adoarma la pranz , asa ca pe la ora 18.30 n-a mai rezistat si a adormit. Totusi, s-a mai trezit la 23.10 pentru un biberon de laptic si o tura de joaca, dupa care a cerut singurica la nani.
Uite Gabi, un
www.magazine-online.ro/babykid/oferta-speciala-babykid/calut-balansoar--173465" target="_blank">calut balansoar mai ieftin. Si mie mi se pare cam la fel cu alea scumpe. Am vazut si eu pe aici intr-un centru comercial de cartier. Mi-ar fi suras si mie unul, dar deja avem unul de plastic, asa ca zic pass, deocamdata.
Hai ca va las si va urez noapte buna!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Da, despre oua era vorba eu nu m-am prins pana nu mi le-a adus din frigider zicandu-le asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

VVVVVaaaaaaaaaaai de capul meu au trecut 24 de ore si nici un mesaj...ce ati facut ieri?????

hai k eu facui cafeaua si va astept!!!

deci "pai" inseamna paine,nu inteleg cum zice lingurita,nu pot sa reproduc tot ce zice el dar il inteleg!!!!

ia bagat aici ceva notati la meniu k nu mai stiu ce saii fac!!!

hai adunarea dak nu va provoc

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Neatzaa! Cofee!
Hai fetele..ce facem..ne poticniram in ''ouale'' lui Alexu??
Treceti la raport.
Gabi-calut balansoar am vz aici in Kaufland(constanta) la 120 dar la acelasi pret am vz si in Carrefour.

Mergi la inceput