Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
lilidana spune:
Eu il scot pe David afara si cand e frig si foarte frig ca nu ma inteleg cu el,toata ziua imi arata usa
si ghetutele...Dar sa stiti ca el e cam singurul copil cu caciula pe cap toamna,cand bate vantul si cam singurul cu caciula foarte groasa cand e ger
.
Ca astia pe aici cresc altfel copiii,se imbolnavesc,le trece,ce conteaza?Sunt tot cu mucii in gura,tusesc toata iarna,dar e ceva "normal",singurele crizate pe aici sunt romancutele noastre.Iar pe primul loc sunt eu,cred
,ce zici Carmen?
O,am umblat la setari si am reusit sa nu mai vad scrisul,l-am micsorat de undeva,imi trebuie o lupa
.
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilidana Eu il scot pe David afara si cand e frig si foarte frig ca nu ma inteleg cu el,toata ziua imi arata usa si ghetutele...Dar sa stiti ca el e cam singurul copil cu caciula pe cap toamna,cand bate vantul si cam singurul cu caciula foarte groasa cand e ger .Ca astia pe aici cresc altfel copiii,se imbolnavesc,le trece,ce conteaza?Sunt tot cu mucii in gura,tusesc toata iarna,dar e ceva "normal",singurele crizate pe aici sunt romancutele noastre.Iar pe primul loc sunt eu,cred O,am umblat la setari si am reusit sa nu mai vad scrisul,l-am micsorat de undeva,imi trebuie o lupa ![]() Vine Craciunul,sa fim mai buni ! |
oooo, daaaa, zapadaaaa, iuhuuuu, hai ma ca e alb, frumos, imaculat. Ai scos sania? renii?!?! Mie imi place cu zapada. Abia astept sa ma inham la sania lu rares
scrisul il faci mai mare cu CTRL+ "+" si uita-te si in firewall daca ai...poate si ala iti blocheaza ceva filme
oooo si salutam revenirea Laureimar. Asteptam pozici, sa stapaniti sanatosi casuta
"cacasu" lu razvanelu zic io ca e "caras"= pestele ala. Nu merge tata la pescuit?! daca nuuuuu, ar putea fi chiar "compasu"
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
lilidana spune:
Mersic,Roxanici,nu-mi mai trebuie lupa
.Da,am firewall,ce sa-i fac?
.
Gabi78,eu sunt prin Ontario,depaaarte de BC.Dar de ce neaparat de acolo?
Stefaniya,daca citesti pe aici,nu pot deschide Pm-ul.
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilidana Mersic,Roxanici,nu-mi mai trebuie lupa .Gabi78,eu sunt prin Ontario,depaaarte de BC.Dar de ce neaparat de acolo? Stefaniya,daca citesti pe aici,nu pot deschide Pm-ul. |
paaaaiiii, uita-te prin setari si vezi daca te lasa undeva sa adaugi picasa sau sa vezi filmuletele.....sau da-i disable sa vezi daca e de la el... apoi enable la loc
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
lilidana spune:
Mi-a inghetat creierul,tot revin cu cate ceva...
Roxanici,daca-ti place zapada muta-te pe-aci,sa-ti treaca
.Sanie nu am,ca nu gasesc ca a ta,serios vorbesc,din aia vreau dar aici nu s-a inventat
..
Kitty,de Carina lui Raul stiu,n-am uitat,dar chiar asa serioasa e "treaba" intre ei
???E fidel raaau,baiatul tau,imi place.
Editez ca sa zic:"M-ai bagat in ceata,Roxana!!"...nu ma pricep,hmmmm
Dar "emoticoasele" astea de ce se aseaza peste litere,oare?
......
lauramar spune:
Am pus cateva poze noi la semnatura nu prea multe ca nu am mai facut,trebuie sa mai facem sper ca acum o sa am mai mult timp
madybulancea spune:
Neata...va invit la o cafea sau mai bine ma invitati voi k a mea nu e gata!!!
lilidana oric ai spune e asa frumos acolo,as vrea si eu zapada,si park ma cuprinde spiritul sarbatorilor,pacat ca anul asta muncim mult,de fapt e de bine!!!
lauramar ce frumusica s-a facut arianna asteptam pozele cu casuta!
da,stefanya ii dai pm lilidanenei si noua nici macar u n buna???vezi k ma supar...
roxaniciule ai gresit "cacas" inseamna "acasa" si hai k va mai dau un cuvant "pai" ce poate sa insemne????
gabi distractie placuta as vrea si eu sa ma mai duc la petreceri,dar nu de copii k is satula de multi copii deodata!!!
gata ma duc sa vad dak e gata cafeaua!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
gabi78 spune:
lauramar vazut poze cu carliontata! Te rog spune-mi de unde ai luat calutul asta Noi asta vrem sa ii luam lui Tudor de Craciun.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
elpower spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafea!
Zapada? Craciun? Stati fratilor sa ma mut si eu s-apoi pot sa vina toate.
La noi, daca e cu caciulita pe a, atunci pai=par, daca nu, atunci e chiar paiul ala cu care bem diverse. Dar Ovidiu e Ovi, iar Ovi e Odi, n-am idee, de ce. Iar la carne nu-i spunem altfel decat nane.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
ralualexandrei spune:
Gabi calutz din ala am vazut sapt asta in Copra la oferta.
Mariei o sa ii iau un unicorn.![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Vine Craciunul,sa fim mai buni !