Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Eu il scot pe David afara si cand e frig si foarte frig ca nu ma inteleg cu el,toata ziua imi arata usa si ghetutele...Dar sa stiti ca el e cam singurul copil cu caciula pe cap toamna,cand bate vantul si cam singurul cu caciula foarte groasa cand e ger.
Ca astia pe aici cresc altfel copiii,se imbolnavesc,le trece,ce conteaza?Sunt tot cu mucii in gura,tusesc toata iarna,dar e ceva "normal",singurele crizate pe aici sunt romancutele noastre.Iar pe primul loc sunt eu,cred,ce zici Carmen?

O,am umblat la setari si am reusit sa nu mai vad scrisul,l-am micsorat de undeva,imi trebuie o lupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilidana

Eu il scot pe David afara si cand e frig si foarte frig ca nu ma inteleg cu el,toata ziua imi arata usa si ghetutele...Dar sa stiti ca el e cam singurul copil cu caciula pe cap toamna,cand bate vantul si cam singurul cu caciula foarte groasa cand e ger.
Ca astia pe aici cresc altfel copiii,se imbolnavesc,le trece,ce conteaza?Sunt tot cu mucii in gura,tusesc toata iarna,dar e ceva "normal",singurele crizate pe aici sunt romancutele noastre.Iar pe primul loc sunt eu,cred,ce zici Carmen?

O,am umblat la setari si am reusit sa nu mai vad scrisul,l-am micsorat de undeva,imi trebuie o lupa

Vine Craciunul,sa fim mai buni !

oooo, daaaa, zapadaaaa, iuhuuuu, hai ma ca e alb, frumos, imaculat. Ai scos sania? renii?!?! Mie imi place cu zapada. Abia astept sa ma inham la sania lu rares

scrisul il faci mai mare cu CTRL+ "+" si uita-te si in firewall daca ai...poate si ala iti blocheaza ceva filme

oooo si salutam revenirea Laureimar. Asteptam pozici, sa stapaniti sanatosi casuta

"cacasu" lu razvanelu zic io ca e "caras"= pestele ala. Nu merge tata la pescuit?! daca nuuuuu, ar putea fi chiar "compasu"

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Mersic,Roxanici,nu-mi mai trebuie lupa.Da,am firewall,ce sa-i fac?.

Gabi78,eu sunt prin Ontario,depaaarte de BC.Dar de ce neaparat de acolo?

Stefaniya,daca citesti pe aici,nu pot deschide Pm-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilidana

Mersic,Roxanici,nu-mi mai trebuie lupa.Da,am firewall,ce sa-i fac?.

Gabi78,eu sunt prin Ontario,depaaarte de BC.Dar de ce neaparat de acolo?

Stefaniya,daca citesti pe aici,nu pot deschide Pm-ul.

paaaaiiii, uita-te prin setari si vezi daca te lasa undeva sa adaugi picasa sau sa vezi filmuletele.....sau da-i disable sa vezi daca e de la el... apoi enable la loc

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Mi-a inghetat creierul,tot revin cu cate ceva...
Roxanici,daca-ti place zapada muta-te pe-aci,sa-ti treaca.Sanie nu am,ca nu gasesc ca a ta,serios vorbesc,din aia vreau dar aici nu s-a inventat ..

Kitty,de Carina lui Raul stiu,n-am uitat,dar chiar asa serioasa e "treaba" intre ei ???E fidel raaau,baiatul tau,imi place.

Editez ca sa zic:"M-ai bagat in ceata,Roxana!!"...nu ma pricep,hmmmm
Dar "emoticoasele" astea de ce se aseaza peste litere,oare?......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Am pus cateva poze noi la semnatura nu prea multe ca nu am mai facut,trebuie sa mai facem sper ca acum o sa am mai mult timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neata...va invit la o cafea sau mai bine ma invitati voi k a mea nu e gata!!!

lilidana oric ai spune e asa frumos acolo,as vrea si eu zapada,si park ma cuprinde spiritul sarbatorilor,pacat ca anul asta muncim mult,de fapt e de bine!!!

lauramar ce frumusica s-a facut arianna asteptam pozele cu casuta!

da,stefanya ii dai pm lilidanenei si noua nici macar u n buna???vezi k ma supar...

roxaniciule ai gresit "cacas" inseamna "acasa" si hai k va mai dau un cuvant "pai" ce poate sa insemne????

gabi distractie placuta as vrea si eu sa ma mai duc la petreceri,dar nu de copii k is satula de multi copii deodata!!!

gata ma duc sa vad dak e gata cafeaua!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

lauramar vazut poze cu carliontata! Te rog spune-mi de unde ai luat calutul asta Noi asta vrem sa ii luam lui Tudor de Craciun.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafea!
Zapada? Craciun? Stati fratilor sa ma mut si eu s-apoi pot sa vina toate.
La noi, daca e cu caciulita pe a, atunci pai=par, daca nu, atunci e chiar paiul ala cu care bem diverse. Dar Ovidiu e Ovi, iar Ovi e Odi, n-am idee, de ce. Iar la carne nu-i spunem altfel decat nane.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Gabi calutz din ala am vazut sapt asta in Copra la oferta.
Mariei o sa ii iau un unicorn.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput