Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)
Raspunsuri - Pagina 12
madybulancea spune:
Buna seara...cam multa liniste aziii...am admirat totii copii in special pe maria care e o desteapta,nu-mi vie sa cred ca exista copii asa destepti!!!!
eu nu prea am ce sa zic...nu am vorbele cu mine!suntem bine,sanatosi,veseli si nazbatiosi!!!!
azi a adormit in cur pe scaun exact chiar inainte sa ii dau sa pape...o sa va pun poze....
noapte buna!
va pup!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
elpower spune:
Fisierele de pe 4shared se sterg automat daca o anumita perioada nu exista nicio activitate in contul respectiv. Eu parca asa stiam.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
elpower spune:
Pun eu din nou cutiutele muzicale. Daca vreti si altceva sa spuneti.
madybulancea spune:
Buna dimineata...va astept la cafea!!!
eu nu am reusit sa ma loghez pe 4shared...eu va zic un cuvant pe care tasu ieri nu il pricepea si razvi l-a frecat la creier cu el "cacas",ghiciti???....zice multe dar zice corect gogosi,cocos...acum il inavt care e faza cu tu si eu...a prieput!!!zice la eu "io"....
gata k va plictisesc!
pup!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
madybulancea spune:
uitati niste poze http://picasaweb.google.com/madybulancea/Octombrie#5263208999858947474
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
elpower spune:
'Neatza! Si eu la cafea.
Daca nu ziceai ca spune corect cocos, p-ala pariam. Asa... habar n-am.
Am zis ca fac si eu intr-o zi inventarul "vocabularului" Theei, dar azi nu e ziua aia
.
Hai ca tocami a dat jos cu un castron
.
lauramar spune:
Inecep prin a-mi cere scuze ca nu am mai intrat de atata timp dar chiar nu am reusit.
Ne-am mutat de vreo 5 luni in casuta noastra la care am muncit foarte mult si nu am avut internet.Dar in sfarsit ca am terminat cu toate problemele si acum putem sa ne bucuram de toate ,mai ales sa fiu alturi de voi in stup
.Sper ca ma mai primiti...
Vreau sa le felicit pe mamicile care asteapta mai un bebe in viata lor,si noi ne dorim foarte maul pe bebe doi dar sanatatea mea nu este chiar atat de buna in acest moment,vechile probleme cu anemia,mai am de facut ceva analize saptamana viitoare si daca o sa fie bine ne punem pe treaba
.
Am citi foarte putin din urma ,am vazut pozele din albumul de 18 luni Doamne cat au mai crescut si ce frumosi puiuti avem.Arianna si ea este la fel de mare si smechera ca cei de varsta ei,dar e si foarte cuminte si foarte finuta si o iubesc enorm.
Cu mancarea ne mai chinuim ca nu prea mananca,dar sper sa treaca si perioada aceasta.
De vorbit nu-i tace gurita spune deja foarte multe cuvintepe unele corect altele mai pocite,dar ce ma distreaza cel mai tare ca il striga pe socrul meu Ghitaaaa(asta e numele lui).
Osa incerc sa pun si eu o poza cu ea in albumul de 18 luni si promit ca mai revin va pup pe toate
gabi78 spune:
Pupici Veve! Ce mai sta eala poze ... mai mai!
Mariaaaaaaaaaaaaaaaa Cand te-ai nascut iubito? E senzationala! I-am pus filmuletele si sotului si i-au placut si lui foarte mult!
Super tare Razvi! Somn de soldat.
Noi mergem duminica la un alt botez ( nu mai stiu al cate-lea pe anul asta...) si am fost azi sa imi iau de imbracat de incaltat .. alti bani alta distractie. Dar parca m-am simti bine sa probez si colind magazinele ... Ce vremuri ... parca au fost acum o mie de ani zilele cand faceam mai mereu asta ...
.
Fetele din Canada e careva din British Columbia? Am o vecina care e venita de curand acolo. Incercam sa o ajut sa mai cunoasca mamici de-ale noastre.
Pupici!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
tzuna spune:
BUna!
Imi pare rau dar nu cred ca voi reusi sa pun joculetul. In primul rand ca e mai mare decat scriu ei acolo...nu cu mult dar.... Am deschis jocul si incarc fiecare particica si asa mi-l ia dar nu sunt convinsa ca va merge plus ca il incarca f f greu. Daca nu voi putea asa gasim o alta solutie sau daca e cineva mai priceput....
Am vazut filmuletele cu Maria. E adorabila.Felicitari. Abia astept sa vorbeasca si Maria mea asa. Suntem pe drumul cel bun.Mi se pare ca vorbeste din ce in ce mai bine. Face propozitii, o inteleg si cei din jur ce zice, bona mi-a spus ca intelege aproape tot deci chiar suntem pe drumul cel bun.
lilidana spune:
Ati vrut poze cu zapada canadiana?Ia,luati de va mai racoriti nitel
:
http://s277.photobucket.com/albums/kk53/otiluta/
Eu tot nu vad filmul cu Caterina si nu pot deschide mesajele private.Sa umblu pe la setari internet,poate,poate...