Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

poza mea preferata!Alte poze!

Apropos de cuvinte stalcite: becu=boto, pantofi=pato.
Azi dimineata la 6 jumate m-a simtit ca ma radic s-a ridicat in fund si ce credeti ca a zis-acelasi lucru pe care il zic eu cand nu vrea sa doarma.Nani!Naa naa!!(cu palmutza ridicata).M-am conformat m-am bagat la loc in pat, ea a adormit imediat apoi i-am adus laptele.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

poza preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

aici sunt doo filme cu maria; sunt cam lungute, nu stiu dc aveti atata timp. sunt facute acu vreo doua sapt. deja a progresat; acum e in stare sa zica 2 poezii aproape cap-coada fara mult ajutor...

si la noi e frig dar inca n-a nins; dar miroase a iarna si mai ales a sarbatori... io, nebuna, m-am apucat deja de cumparat decoratiuni, ca n-am rezistat.
maine facem dovleacul si ar trebui sa ornam putin de halloween ca aici se sarbatoreste la greu; de dragul copilului o facem si pe-asta dar mie nu-mi spun nik sarbatorile astea...
plec s-o culc

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Citat:
aici sunt doo filme cu maria; sunt cam lungute, nu stiu dc aveti atata timp. sunt facute acu vreo doua sapt. deja a progresat; acum e in stare sa zica 2 poezii aproape cap-coada fara mult ajutor...

doamne, cum sa n-avem timp...e extraordinara, ce bine comunica, eu n-am mai vazut un copil de varsta ei sa vorbeasca asa bine...bravo, Mariuca! esti o desteapta si o frumoasa

florin-a, veve debordeaza de energie, are un zambet de mori...vezi ce-i mai spui fetei ca maine-poimaine chiar iti da na-na! eu recunosc ca mai scap cate o vorba din aia, nelalocul ei, si ce rade, mai frate, cand aude, zici ca stie ce-i! stiu ca tre' sa ma abtin ca o sa mi-o zica intr-o zi de...

noi iesim seara pe la 5,30 dar stam maxim o ora, timp in care ducem gunoiul, mergem la magazin, mai rontaim un pufulete sau stafide, ne mai uitam la vreun caine zgribulit si gata...apoi avem program de net (eu) si de facut dezastru in sufragerie (stefi)

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Heloooooooo
Wowwwwwwwww ninge in Canada ce fainnnnnnnnnnnnnnnn!!
Am vaz o mandrete de vevesi o mariuca cu niste ochiiiiii frumosi d-mi venea sa o pap.

Vocabularul nostru....sa ma laud si io
Chistina (e ea) Doditza (Joita) si Mimi (Winnie) si are ua ani.
Eu sunt Minina (Carmina), Ica (bunica Ica), Pepe ( bunicul Petre), Bia (matusa Bia), Dida (cateaua Ledy), Bubu sau Ghighi (bunicul Ghitza de la Tm), Buni sau Mamiana (bunica Mariaana),Adu (Radu), Adi (Adi),Anu (Oana),
Picica (pisica), Ghinina (gaina),Callllu (calu), DA da (broasca), ou, piapta(piatra),binina (albina), baniiiii
Cea mai ciudata e guga (minge); si mai striga intr-una poli, poli cand vede oric meci la TV
Buca (buca), Culu (curu), PUA (pu.a),puta (putza), pisi, caca, pe cale le striga zilnic cand se pune la olitza da nu le si faceRepeta tot dupa noi desi de multe ori nu-i iese....azi a zis prima data bazica (branzica),.....
Aste sunt cele mai folosite.....
Imi vine sa o mananc camnd imi zice mamiiiiiiiisau maniiiii.
Si cand o intreb c e face tata la lucru arat semnul cu mana ca face bani si daca o intreb pt cine arata cu degetul pe ea
O iubesc la maximmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!1

Va pup ca pic de somn

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

August 2008

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineataaaa!! Cafeluta gataaa! Ce ati crezut ca ati scapat? special pt Roxi o sa pun niste poze frumoaseeeeee, a fost o zi superbaaaaaaaaaaaaaa! Dar sa o luam pe rand.

Ieri am facut-o lata, am plecat pe post de fotograf la zoo cu clasa lui Raul cu acumulatorul aproape descarcat si cardul plin. Si faceam poze cu Giulia atarnata de mine, deschideam aparatul, stergeam repede o poza-doua mai vechi, faceam o poza, doua, murea acumulatorul. A alergat Giulia nonstop vreo 3 ore, s-a bagat in bataia cu frunze a copiilor...de dormit a dormit pe drumul de intoarcere 40 de minute, atat. In schimb a adormit aseara inainte de 10 ceea ce la noi....
uite niste amarate de poze: LA ZOO rusinoooos ce fotograf am fost...

Aseara m-am extaziat din nou in fata Mariei, desi am mai vazut filmuletele, m-am uitat din nou de 2 ori la fiecare, nu pot sa cred ce conversatie poarta BIBILOIU, BUBULINA e totala, Anamana imi vine sa te bat ca nu pui mai des filmulete cu ea!! (Sa avem de ce sa ne disperam )

Rozi, vezi ca o iei de la zambitoarea mica!!

Noi stam pe afara cand e mai cald, de obicei o singura data pe zi, dar saptamana asta am stat cate 5 ore pe zi afara, de multe ori duc si mancarica afara, mai adoarme in carucior...avem program special cu maxim de afara pt vacanta lui Raul.

m-am distrat bine de tot cu vocabularul albinutelor si bondareilor, promit ca mai scriu si eu, dar acum scriu pe fuga ca plec la bunica..

Mai dati si voi niste cafea ca-s somnoroasa rau, azinoapte de la 12 la 2 am citit, apoi a inceput sa maraie giulia nu stiu ce a fost cu ea, cred ca a adormit prea devreme, asa ca nu cred ca am dormit in total 4 ore. O sa dorm pe mine azi ..

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Felicitari bubulinei Maria pentru vocabularul bogat pe care il are! Si frumoasa si deshteapta....asa copil mai rar! Asteptam cu nerabdare filmuletele cu poezii!

Nici buburuza VEVE nu-i mai prejos.... un zambet sclipitor si un dans etno pe cinste! Imi plac sarafanele imbulinate pe care le are, si dau bine la bulane

Ninge, ninge...ninge, ninge...fulgi de zapada pe casa, pe strada...frumoasa e iarna la voi...Apropos, fetili din Canada...nu v-ati saturat de atata zapada? Cand va plimbati voi copii? Io daca scade temperatura sub 0 grade, nu-i prea scot nasul afara des!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

kitty- zoofotografa , te-ai descurcat de minune indiferent de imprejurari! Drept sa-ti spun, mi-ar fi priit si mie o tavaleala prin frunze!
Apropos, frumosi copii, dar ce m-a pus pe ganduri a fost faptul ca multi dintre ei purtau ochelari....parca in vremurile trecute nu erau atat de multi copii cu probleme de vedere.

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Am reusit sa intru si eu

Cuvinte stalcite - avem si noi, cu carul
fafa = pisica (asta cred ca va ramane in top multa vreme )
tita = paturica
ana = apa de baut (dar apa de spalat sau de facut baie e "apa" )
mama = mancarea (cu accent pe ultimul a, mama cu accent pe primul a sunt eu )
tutu = metrou/tren/tramvai, practic orice merge pe sine
ccc = ceasul
fff = focul / arde / sufla aer/vant
apo = hopa (asa spun eu cand se impiedica si/sau cade)

si ...
arta = cartea (cu "r", am ramas blocata cand l-am auzit, nu stiu de ce eram convinsa ca la varsta asta nu au cum sa il spuna pe r)
cucur = cucurigu (tot cu r clar)

Tzuna, , ignor-o pe vecina respectiva... eu am patit-o invers, cand ne-am mutat m-a luat vecina de jos la povesti ca de ce copilul meu nu plange, ca ai ei au plans foarte mult amandoi. Dar si cand il aude ca plange ma ia la intrebari daca e bolnav. Chiar m-am gandit, Alex a plans foarte putin, oare cum o sa reactionez la un alt copil daca va plange normal - clar mi se va parea ca plange mult. E o chestie subiectiva, asa ca nu te agita

Cam atat deocamdata, nu pot vedea filmulete de la munca, asa ca restul mai zic de acasa

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Roxi, sigur e parola aia universala?(care e si la webshot...)la 4shared?
Eu incerc sa ma login-ez si nu merge....

Editez...parola e aia universala...Dar....vestea proasta e ca, contul din 5Gb are folositi 0. Cred ca ceva s-a intamplat de cand nu s-a mai folosit contul

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput