Dr. TUTUNARU (26)
Raspunsuri - Pagina 3
Oana Stefana spune:
Buna fetelor
Azi implinesc si eu 35 de saptamani, mi-am facut deja bagajul, saptamana asta imi cumpar si trusa pentru epidurala...dr. m-a chemat la control peste 3 sapt., era obosit mort cand am fost eu la cabinet, a uitat sa-mi dea analize de facut, i-am amintit eu.
Cu Ioana si eu am avut o experienta pozitiva, ea a fost cea care a stat cu mine pe timpul travaliului, ea m-a cusut, sub indrumarea dr. e adevarat.
Vreau sa citesc si eu povestea nasterii lui Felicic, si sa-l vad pe Vlad...unde e? Sunt tare aiurita zilele astea
35+
Oana Stefana spune:
Mi-am luat Biomarinul si am gasit pozele cu Vlad, Felicicfelicitari pentru grasunel, e un frumos si tare m-a emotionat, am si uitat ce mici sunt la inceput.
Dar povestea, in caz ca a aparut, n-am gasit asa ca dati un link, ceva
tanima_i2002 spune:
Fetelor eu maine merg la control si de o juma de ora stau cu o foaie in fata si nu stiu ce ss il mai intreb pe dr. De unde pana acum imi veneau o mie de intrebari si probleme in minte, acum nu mai stiu efectiv ce m-ar mai putea interesa.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

monicabo spune:
Azi am fost la eco, la ultimul control (oficial), sunt in sapt 37+ cf eco, 38+ cf UM, a ramas, cu dr, la fel ca si data trecuta, sa-l sun la cel mic semn de nastere..asa ca nu-mi ramane decat sa astept 2-3 saptamani....
Bebe e considerat la temen, are acum putin peste 3 kg, totul ok.
Astazi, surprinzator, fata de acum 2 saptamani, era f putina lume, credeam ca s-a intamplat ceva, ca nu e dr acolo...
Am avut doar 5 persoane in fata, si am asteptat aproape 1 ora...fata de 3 ore si vreun sfert data trecuta, cand cred ca am avut vreo 12 persoane in fata
Tanima, cum mai esti? La multi ani pt Rares, sa-ti traiasca!!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
36+
Ana Maria
machus spune:
Monicabo, ce putin mai ai pana la intalnirea cu bebelina ta!! Sa dea DD sa ai o nastere usoara !
Am si eu o intrebare. Voi ati facut vaccinul antitetanos? Eu am dat cu subsemnatul la dr de familie ca nu il fac, dar nu stiu daca am procedat bine...
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan Andrei 
Bubu
Poze
anasia spune:
machus, nici eu n-am facut antitetanosul, desi dr de familie mi-a spus sa-l fac; l-am intrebat pe dr T, si nu-l considera necesar;
tanima, succes maine la eco!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
malinas spune:
tanima, la multi ani pt Rares si multa bafta azi la control.
Maine ma infiintez si eu la usa dr T.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
38s +
poate Vlad (dar mai negociem)
felicic76 spune:
malinas
lorena
monica
hera 
sper ca nu am incurcat borcane, restul fetelor mai aveti un pic![]()
pup toate si mai vin cu majorete, pe parcurs
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
monicabo spune:
Felicic, merci, nu ai incurcat borcanele, toate suntem pe ultima suta de metri.
Eu de ex a, dpn intre 6-15 nov (dif intre dpn ecografic si dpn cf UM - menstra neregulata dupa nastere)
Ti-am citit povestea, super poveste, ai un talent aparte de a povesti...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
36+
Ana Maria