Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Scriu repede ca tre sa plec la o sedinta.

Papanash, filmul e maricel, dar as putea sa imi fac un ftp si sa il luati de pe acolo seara. Dar trebuie sa stabilim cand sa intram in acelasi timp, va fi cu user si parola.

Gabriela, .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Gabitz spor la cumparaturi ,sa ai o zi buna si petrecere frumoasa duminica
Gabriela multa sanatate nasici mici ,iar tie nuna mare sa-ti traiasca fini si sa aveti o petrecere reusita ,ai sa vezi ca totul va fi bine ,asteptam poze
Betty pupam micutul accidentat ,ai fost tare haioasa cand ai povestit toate cele trei episoade
Cuscra cum mai esti? tot mascata ? Sanatate multa iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Maria, multa rabdare si nu cred ca s-a terminat benzina....Daca s-ar realimenta si rezervoarele masinilor noastre cum ne realimentam noi cu rabdare...bine ar fi.
Nici Andreea nu mai are programul de dinainte...acum are doar o repriza de somn la amiaza , intre 1-2.

Gabitz, spor la cumparaturi si sa aveti petrecerea dorita.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Celia ,cred ca ar fi minunat daca am putea si noi sa ne alimentam cum se alimenteaza masinile la pompa ,ai terminat energia mergi la statie si pui benzina sau macar niste baterii
Puii tai ce fac ,tu cum te descurci si cu Andreea si cu Andrei cu scoala si cu restul treburilor ? eu am impresia ca doar eu nu mai sunt in stare sa termin tot ce imi propun pt o zi ,sotul meu zice ca imi propun eu sa fac prea multe intr-o zi ,,ce bine e sa fi barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

Maria ce norocoasa esti ca doarme toata noaptea.cu dormitul ziua andrei are doua strategii:daca se trezeste noaptea de cel mult 2 ori,ziua doarme cel mult o ora jumate intr-o repriza.daca se trezeste de mai multe ori noaptea ziua doarme in doua rprize:una dimineata pe la 11 asa,o ora,apoi mai doarme in jur de 3-4 dupa amiaza inca o ora.
cat despre impresia ca nu mai poti face,este doar o impresie.toti avem o zi mai proasta,o sa treci cu bine peste ea. de la noi.
asa sunt toti copiii la varsta asta niste zvarlugi,ceva imi spune ca este doar inceputul.
ce mai fac bolnaviorii nostri?

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Scriu repede ca tre sa plec la o sedinta.

Papanash, filmul e maricel, dar as putea sa imi fac un ftp si sa il luati de pe acolo seara. Dar trebuie sa stabilim cand sa intram in acelasi timp, va fi cu user si parola.

Gabriela, .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Sa ai o zi buna ,cand rezolvati cu filmuletul ne dati si noua de stire ce si cum ,mie cred ca imi este mai usor sa vin sa-l iau de la BucurestI ca la cat ma pricep eu sa incarc ,sa descarc pe net...

Mergi la inceput

Andreea eu sper ca de ce se mareste deaia se cuminteste ,ma gandesc ca pe la vreo doi ani te intelegi altfel cu ei ,adica daca ii spui ca nu e voie poate intelege cat de cat ca nu e voie ,acum Teo daca aude ca nu e voie intreaba si ea e kk? eu ii spun ca da ,iar ea isi continua treaba linistita ..
Mie mi-a ramas in cap ce zicea o data ANDRIES(apropo ce mai faci draguta nu mai treci si pe la noi un minutel?),ea zicea ca isi considera baietii mari pe la trei-patru ani cand pot sa-si dea nadragi jos sa mearga la toaleta si isi pot lua ceva de mancare din frigider ...
asa ca mai avem un pic si scapam de griji ...

Mergi la inceput

Maria apropo de chestia cu nu e voie.ii zic lui andrei
mami nu ai voie.se uita la mine foarte curios,intelege ce zic,zice si el:nu?
nu,zic eu extaziata ca gata a inteles copilul
dupa care el zice:
da ........si face mai departe tot ce anu are voie

Mergi la inceput

Gata cafeaua ,gata taclaua ,am plecat la treaba ,Alex vrea sa-l ascult la teme ,trebuie sa fac mancarica pt tot familionul ,sa bag la spalat si sa fac un pic de ordine asta pana la ora unu cand plec la servici unde trebuie sa fiu fresh,
Sa aveti o zi buna !
RODICAAAAAAAAAAAAAA,tu ce mai faci? cum stai cu proiectul bb2? asta e cauza pt care nu mai treci pe la noi? in acest caz te invoim

Mergi la inceput

asa e maria scapam de griji dar de cate ori ni s-o termina noua benzina pana se intampla treaba asta.si dam de griji si mai mari.eu asa presupun,voi mamicile cu doi copii stiti cam ce se intampla la fiecare varsta,chiar daca cei doi copii poate nu seamana unul cu altul.

Mergi la inceput