Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea(aniast) sunt convinsa ca totul e foarte bine cu bebelina ta. Daca te linisteste amnio, fa-o! de-acuma a devenit o analiza de rutina, nici vorba sa mai fie o sperietoare, s-au perfectionat astia ceva de groaza.
Am vazut pozele, sunteti toti 3 foarte frumosi si luminosi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Betty, si la noi se intampla accidente.... se intampla doar cand e cu mine.........pai normal ca doar eu stau 99 la suta din timp cu ea . Acum cateva saptamani mi-a cazut in cap din pat, eu langa ea cu spatele , nu am avut timp sa reactionez ca Teo era deja jos urland. Si sotul..."numai la tine se intampla accidente"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Claudia, pupam scumpica de fetita. Cate tortulete a avut ...yamiii.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Celia... au fost doua, am aniversat 2 zile: vineri si sambata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana, am citit fragmentul de la poznasi.
descrierile sunt corecte.
dar restul e un bullshit.
eu cand aud de pedepse umilitoare(gen sa il izolezi de grup) ma indoiesc si de restul informatiilor. E o abordare care ma enerveaza, total contra copilului ca fiinta, se bazeaza pe pedepse ca sa il resemnezi.
Mi s-a parut ca descrie un mic monstru acolo, nu o fiinta umana.Nu ma refer la cuvinte, ci la atitudine fata de copil.
Am mai citit eu parca si la bebelusenie din cartea aia si m-a enervat, da nu mai stiu ce.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna dimineata la toata lumea.sa inteleg ca sunt cu cafeaua in dimineata asta?daca da poftiti:cafea,capuccino fiecare ce doreste.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

eu personal servesc o cafea strong de tot ca azi iar sunt pe drumuri.
Sabina eu nu ii dau lui andrei in mod frecvent mezeluri o data i-am dat si cu data asta ma ramas.nu sunt adepta mezelurilor la copii asa mici.ce mai face gheo?pe mami si gheo.
Betty78 e bine safci haz de necaz.eu una nu ma mai panichez atunci cand cade andrei,evaluez dimensiunile dezastrului si vad ce e de facut.andrei cle putin atunci cand ma vede pe mine ca rad,isi revine si el,bine asta daca se intampla vreo cazatura usoara.doamne feri de alea mai rele,nu am avut pana acum.
Claudia si sotul meu mai avea obiceiul sa zica numai cu tine se intampla sa cada,pana cand a stat cu el vreo 2 zile ca eram cu mama in spital si s-a luat cu mainilede cap.de atunci nu a mai deschis pliscul.dupa parerea mea oricata grija am aveade puii nostri,micile cazaturi sunt inevitabile.totul e sa avem grija ca micul acident sa nu se transforme in marele accident.si cred ca toata facem treaba asta.

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani,
Alesia de mami Rnico si
Stefan-Mihai de mami Lilianamarcu !

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna dimineata ,ANDREEA multumesc pt cafea
Eu sunt obosita ,tracasata ,am iarasi impresia ca nu mai pot face fata ,Teodora este ca o zvarluga nu sta locului un minutel ,pur si simpu cred ca am terminat benzina ,singurul lucru bun este ca nu mai are muci ,nu mai tuseste .
Vroiam sa va intreb cat dorm copii vostri ziua ? Teo nu mai doarme decat max doua ore la pranz ,iar noaptea doarme de la 8-30 pana pe la 7 .
Dimineata ar dormi mai mult cred ,dar trebuie sa o duc la cumnata mea ,saracuta face naveta de cand avea 2 luni .
LA MULTI ANI SONIA (scuze intarzierea )Sa cresti mare si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
la multi ani alesia si stefan mihai.sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si norocosi.
betty - wow, 3 intr-o zi?accidentatul.
sim - cum a fost la sedinta foto?daca ai scris, scuze, eu n-am vazut!
azi am zi de shopping...suntem in focuri cu pregatirea petrecerii de duminica.
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput