Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 5
betty78 spune:
Din ciclu "mame denaturate", eu ieri i-am dat lui Mario, humus 
...asa ca sa nu aruncati cu tigai sau rosii dupa mine. Eu mancam, iar el se intandea spre mine si cerea de zor; in cele din urma mi s-a facut mila de el si i-am dat...atat mi-a trebuit, ca nu am mai scapat de el, pana nu a mancat o lipie intreaga singur cu humus...iar apoi a plans cam 1h inainte sa adoarma si se strangea saracul de picioruse; iar sotul meu mi-a tinut o intreaga teorie...promit ca nu mai fac niciodata
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Sabina spune:
Betty, da poti sa-i faci tu humusul, din naut, cred ca snt zeci de retete pe net.
Da mai incolo, cam dupa doi ani, acuma boabele astea le cam pica greu la copilasi.
fetele cu mezelurile...nu e deloc adevarat ca trebuie sa se obisnuiasca cu toate porcariile, cel putin nu la varsta asta....ei le mananca pt ca sunt f sarate si au potentiatori de gust, dar fereasca Sfantu de ce se baga inauntru.
Eu ii dau miere lui Gh de cateva zile, ii place.
Gabi, santate Sarei! mai e mult pana sambata, sigur se face bine si veti amandoua niste nasici superbe! 
Ripley, mai poti?![]()
sunt delicioase fetele tale!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
betty78 spune:
Episodul 2 "mame denaturate": azi dimineata, Mario a cazut in cap de pe scaun. Mai exact, vazand ca nu mai vrea sa stea in scaunul lui de cateva zile (in momentul in care reuseam s ail pun acolo, dupa lupte seculare
, incepea si se dadea cu capul de scaun), m-am gandit eu ca poate vrea sa stea si el ca oamenii mari intr-un scaun normal. Astfel l-am pus pe scan si am inceput sa ii dau sa pape. La un moment dat am luat mana de pe el cu gandul sa ii mai rup o bucatica de sandvici; in acelasi moment el s-a intins spre o jucarie care se afla in dreapta lui si a cazut direct in cap pe gresie, exact langa piciorul mamei mele. Uff amandoua eram langa el si nu am fost in stare s ail pazim. Mai tragic, pe langa vanataia de rigoare, este faptul ca sotul meu a auzit totul, pentru ca eu formasem la el ce cateva secunde, iar telefonul era pe speaker....m-am ales cu o morala de toata frumusetea.
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Si ca sa va surprind, va anunt ca avem si un al 3-lea episod azi
.
Saracul copil se plimba prin sufragerie, iar eu ma agitam la telefon cu cineva; ideea este ca nu l-am vazut si efectiv i-am pus piedica. Saracutu' a zburat cu capul pe covor
, iar covorul meu este destul de rigid - asa ca are imprimat pe frunte, intr-o parte modelul covorului; de fapt este zgariata pielea dupa modelul covorului....si oare cine era langa mine? Bineinteles, tatal grijuliu al copilului![]()
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Celia spune:

La multi ani, Sonia!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Sabina spune:
Yaia, aparatele foto sunt de mai multe feluri.
ce am eu, ce are Piciu, se numesc dslr. Adica http://en.wikipedia.org/wiki/DSLR
astia explica mai bine.
Sunt acele aparate cu obiective care se pot scoate si schimba.
Avantajul lor este ca poti face f multe dpdv fotografic, poti regla timpul de expunere, diafragma, balansul de alb. Astia toti sunt termeni care trebuiesc stapaniti cand vrei aparat de genu asta.
Cele profesioniste costa mii de euro.
Cele entry-level sunt pana in mia de euroi.
Eu personal am pentax k10D, si folosesc un obiectiv de 50 mm, fix (adica nu e zoom)
Din clasa lui sunt ce are Sabina Japoneza, Canon 40D, si ce are piciu, Nikon d80.
Rox are Canon400D, care e si el f f bun, dar are vizorul mic (revin la aspectul asta)
Toate trei au avantaje si dezavantaje si fiecare exceleaza la altceva, eu am ales pentax pt culori (cele mai apropiate de culorile pe film clasic) si pt ca aveam deja obiectiv de la aparatul pe film.
Ce spun acuma e important si pt Sim: e vital ca la un aparat sa ai vizorul(ocularul) cat mai mare.
La Nikon d60 nu stiu cum e...dar daca e un d40 imbunatatit, forget about it, e intunecos si faci poze proaste pur si simplu pt ca nu poti sa vizezi calumea, nu poti compune imaginea bine. La Aparatele dslr de penultima generatie nu ai cum sa vezi poza pe lcd in timp real, la cale mai noi da. Dar e un moft care costa sute de euroi in plus.
deci, Yaia, dupa ce va hotarati ce vreti, ma mai intrebi.
Vreti aparat dslr la care sa invatati pe branci cum se foloseste? (aparatele astea NU sunt facute pt functia Auto)
Sau vreti ceva mai simplu, click si gata??
la Dslr poti face de exemplu separarea planurilor, fundalul blurat si altele de genu.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Aoleeeu, Betty, eu imi scriam mesajul kilometric si tu povesteai evenimentele zilei![]()
Pup tare accidentatul, imi pare f f rau sa aud asa ceva, si sa ma ierti, da cand ai pobvestit am ras tare:))), ai facut sa sune totul imoral de hazos:-)))
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Celia spune:
Sanatate multa bolnaviorilor mici si mari. Rabdare multa mamicilor cu micii bolnaviori .
Cecilia, multumesc.Multumesc inca o data mamici pentru raspunsuri .Am folosit si noi astazi Cutaden si deja parca e o schimbare vizibila.
Papamash, sanatate multa tatalui tau.
Aniast, sanatate si asteptam vesti bune.
Greyeras, asteptam vesti bune despre sora ta. Bine ca fratele tau e ok.
Gabriela , speram sa fie bine Sara si sa aveti o petrecere reusita sambata. Casa de piatra finilor, sa fie fericiti si sa va traiasca.
Dupa o zi petrecuta in bucatarie pentru pregatit conserve pentru iarna, mi-ati dat cam mult de lucru(citit)...si inca mai am...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
claudia1178 spune:
Buna seara si de la noi dupa luni si luni lipsa.
Vad ca sunt multi bebei blonaviori am trecut si noi acum o luna peste o viroza, fara febra dar cu mucisori garla, am avut ce aspira iar acum cand Teo aude aspiratorul sarcacuta de ea plange.Azi i-am luat un spirator nazal electric, vom vedea la urmatoarea raceala cum se comporta. Dar toate ca toate dar maine mergem la vaccin si am o stareeeeeeee...ma gandesc la febra si altele, dar eu sper ca nu se v-a intampla nimic urat.
Am vazut ca ati avut o petrecere frumoasa in ziua in care am aniversat si noi un anisor...adica am avut taiatul motului...si intr-o paranteza fata mea a ales euroii...
, stie ea ce stie!
Azi am fost la sensiblue sa cumpar printre altele CARVOL, nu stiu daca voi il folositi dar mi-a spus farmacista ca s-a dovedit ca este cancerigen si a fost restars de pe piata.
Papusica lui mami merge de o luna singurica, si de 2 zile se da simgurica din pat...incet cu picioarele inainte si hop jos...Mananca cu placere outul ar putea papa si 2 pe zi...deci e fan oua. De regula ii dau in manuta albusul si il papa simgurica...
Daca vreti sa vedeti poze cu noi..........suntem aici.
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Aoleeeu, Betty, eu imi scriam mesajul kilometric si tu povesteai evenimentele zilei Pup tare accidentatul, imi pare f f rau sa aud asa ceva, si sa ma ierti, da cand ai pobvestit am ras tare:))), ai facut sa sune totul imoral de hazos:-))) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
vrei sa iti spun un mic secret? Si eu am ras, mai ales cand l-am vazut cu modelul covorului imprimat in frunte
. Saracutu', el plangea de zor, iar eu ...hai ca nu mai zic nimic, ca sigur aruncati cu rosii dupa mineBetty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario