Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 8
aandreea27 spune:
maria o zi buna.o sa faci tot ce ti-ai popus sunt sigura.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
crishtina spune:
Maria si Robert a trecut la un singur somn ziua...1 ora jumate exact. Si noaptea doarme cam de la 9 la 7-7 jumate. Nici nu se mai trezeste noaptea...deja e mai bine...se simte ca e mai mare si ii ajunge cat doarme peste zi. Succes sa reusesti tot ce ti'ai propus. Si daca nu reusesti gandeste'te ca maine e inca o zi...mai faci maine ce nu ai reusit. 
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Roxana_G spune:
Neata. Am trecut rapid pe la birou, apoi ma duc la masaj si alerg dupa haine pentru nunta. Am avut o noapte crunta, Bubu a tusit rau, abia de la 3 am dormit si noi toti bine. Dimineata iar chin, nu am reusit sa ii dau medicamentele decat cu forta. Zau stau rau cu nervii, sper ca azi sa ma mai linistesc, mai ales ca Alex e la mama. Desi si cu asta m-am enervat, mama ii promisese sa o duca la loc de joaca. Deci eu nu o duc la gradi si o feresc de copii si alergatura ca se vindece si ai mei voiau sa o duca in paradisul virusilor sa plece cu ea transpirata de acolo. 
Hai sa vad care e pulsul la voi si ma duc la framantari, abia pe dupa-amiaza revin.
Aandreea, pai si fiica-mea cea mare face apoplexie cand ma iubeste tati, si nu accepta decat sa ne pupam toti 3. Pe Andrei il exclude.
Andreea,
Vladi cel scump. Mi-ai amintit de vara...
Cecilia, Andrei are tuse iritativa mai mult, nu asa rupt cum spui tu. Succes la doctor!
Betty, ce problema are pesudomonas asta cu vaccinul? Nici nu stiu ce este si ce implicatii presupune.
nu esti mama denaturata, se mai intampla si accidente si in plus si eu ii mai dau lui Bubu sa guste ce pap eu. Omul din greseli invata, e bine ca greselile nu se lasa cu consecinte grave.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Va pupic ca nu mai apuc sa citesc tot!
PS De ce ar fi carvolul cancerigen? E numai pentru respirat, ce fel de cancer produce?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
gabitz78 spune:
sincer, eu ma enervez cumplit ca nu mai e karvol pe piata.la asta reactionau foarte bine si eliza si stefan.
in 10 min plec...pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Sabina spune:
si eu imi iau campii.
Gh e mult mai bine, (dar peste cateva minute sigur ii va curge nasul), a si dormit toata noaptea!! Aleluia!!
dar Sofia Horror.
Tuseste si muceste, e al treilea val deja la ea.
Azi sta acasa, nu merge nicaieri, nici la pian.
Colcac peste pupaza, are o criza de agrseivitate si da in noi cu obiecte, si s-a dezbrcat in pielea goala si nu vrea sa puna nimic pe ea. pai cum sa nu fie bolnava ??
Ieri nu v-a-m mai scris, dar pana la urma am stat acasa si-am frecat menta. tati nu se descurca cu Gh, nu are disponibilitate sa se joace cu el.
Sa-l hraneasca, sa=l schimbe, da, le face mai bine ca mine!
dar sa ii citeasca carticele, sa faca cuburi etc etc in niciun caz.
Cica asta e treaba de mamae si bunice si ca la varsta lui al;tii stau in parc, joaca table si barfesc trecatorii
Si daca nu-mi dau examenele la trmp, amenda e doar de 5000 Ron.
frumos, nu?
Acuma toti ma considera o incapabila si tampita, nu sta nimeni sa judece fiecare situatie in parte, si e si normal in mediul academic sa fie asa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aandreea27 spune:
fetelor am plecat la treburile mele
si o zi excelenta
Sabina spune:
Aandreea, o zi buna si tie!
Chestia cu nu e voie cica se invata in timp.
la noi au trecut 6 ani si-o luna si sincer nu s-a invatat![]()
Ceea ce ma face sa ma indoiesc profund de teoria cu pricina:)))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aandreea27 spune:
da nu pot sa plec pana nu va spun ca am gasit telecomanda pierduta de vreo saptamana,dar am pierdut unul din telefoane.stiu ca azi dimineata mi-a dat cu el in cap ca nu vroiam sa ma trezesc,i l-am dat inapoi si i-am pierdut urma
.l-a inghitit triunghiul bermudelor si pe asta.![]()
sabina offff cand se face bine gheo,incepe sofia.
pe micuta nudista si multa sanatate ii dorim.iar mamicii
si nu te mai gandi la ce zic X SI Y incet le rezolvi tu pe toate.de asta sunt sigura.si eu sunt in urma cu niste examene,sunt in ultimul an la master,dar ptr asta exista sesiunea de iarna.
.pana in vara cand am examenul si lucrarea,le iau eu pe toate.
gata am plecat ca ma suna maica-mea in disperare.
pupici
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bikmaria Buna dimineata ,ANDREEA multumesc pt cafea ![]() Eu sunt obosita ,tracasata ,am iarasi impresia ca nu mai pot face fata ,Teodora este ca o zvarluga nu sta locului un minutel ,pur si simpu cred ca am terminat benzina ,singurul lucru bun este ca nu mai are muci ,nu mai tuseste .Vroiam sa va intreb cat dorm copii vostri ziua ? Teo nu mai doarme decat max doua ore la pranz ,iar noaptea doarme de la 8-30 pana pe la 7 . Dimineata ar dormi mai mult cred ,dar trebuie sa o duc la cumnata mea ,saracuta face naveta de cand avea 2 luni . LA MULTI ANI SONIA (scuze intarzierea )Sa cresti mare si frumoasa ![]() BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
maria, si robert avea cam asa programul acum 2 saptamani. De saptamana trecuta s-a intors la un somn mic pe la 10 si altul tot mic pe la 3. de culcat se culca pe la 8 jumate-9 si se trezeste in jur de 7 jum.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)