Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 9
alehiam spune:
Eu utilizez in loc de karvol, uleiuri de pin sau eucalipt. Pun asa vreo 2 picaturi pe perna/batista si copilul poate respira dupa asta.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Gabriela77 spune:
MUltumesc fetele mult de urari! Deja am o stare de spirit mult mai buna. Sara pare ca e mai bine, nu a mai facut aseara febra, asa ca trag nadejde ca va fi din ce in ce mai bine. NU cred ca o vom duce totusi la nunta sa nu riscam, poate doar la o sedinta foto. Dar cu siguranta ne vom simti bine, ca doar e un eveniment asa important!
O intrebare, voi ati dat concomitent cu antibiticul enterolactisSi daca da, cand si in ce l-ati dizolvat?
Betty, ma ierti , dar si eu am ras la postarile tale, evenimentele in sine erau tragice, dar modul in care le-ai povestit…Desigur ca toate se intampla si la noi, in prezenta mea. PUpam micul accidentat.
Erina, ai tu un dar, ca si Luy, sa ajungi la sufletul omului…Mi-au dat lacrimile cand am citit de treningul rosu al Sarei de ziua ei si nasul la fel de rosu, stii ca m-am gandit ca o sa ma certe peste ani ca am imbracat-o in trenning la petrecerea de 1 an??? Hiihi…e drept ca aveam un stand de umerase cu rochite de tot felul, dar cum afara era frig, asta a fost solutia de compromis.Daria e mai bine?
Papanas, asa sunt si parintii mei, incapatanati tare. Se ghideaza dupa principiul ce nu stiu, nu ma omoara, nu iti mai zic cu ce scandal fac cate o analiza. Sanatate multa tatalui!
Andreea, multumim de cafea, delicioasa!
Sabina, of, acum Sofia bolnavioara??? Si ne mai plangem noi cu un copil….Sanatate multa, iar tie putere sa te ocupi si de exemene, desi ma intreb de unde Domane iarta-ma...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ANDREEA11 spune:
Salut!
Eu nu sunt deloc adepta mezelurilor, insa sunt de acord sa incerce alimente existente pe piata. Totusi in ziua de azi nimik nu mai e natural si posibilitati sa-mi fac o gradina unde sa muncesc eu sa cultiv si sa ingrijesc nu am. Deci, traim in lumea asta si trebuie sa ne adaptam. Pe vremea noastra sa fim seriosi ca mancam deja salamul ala ordinar de soia, cremvusti de soia si alte porcari ceausiste si nu a mai murit nimeni. SUntem sanatoase
.
Sabina spune:
cu mezelurile:
nu zice nimeni sa nu manance niciodata(din pacate si sofia mananca), dar macar sa le dam dupa 3, 4 ani, cand sistemul lor imunitar e mai matur. ideal e evident, deloc. carnea din pui si restu e destul de injecatta cu hormoni pt adaptare la real world:)))
pana la varsta aia chiar nu vad ce sens are sa se obisnuiasca "cu lumea".
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia1178 Buna seara si de la noi dupa luni si luni lipsa. Vad ca sunt multi bebei blonaviori am trecut si noi acum o luna peste o viroza, fara febra dar cu mucisori garla, am avut ce aspira iar acum cand Teo aude aspiratorul sarcacuta de ea plange.Azi i-am luat un spirator nazal electric, vom vedea la urmatoarea raceala cum se comporta. Dar toate ca toate dar maine mergem la vaccin si am o stareeeeeeee...ma gandesc la febra si altele, dar eu sper ca nu se v-a intampla nimic urat. Am vazut ca ati avut o petrecere frumoasa in ziua in care am aniversat si noi un anisor...adica am avut taiatul motului...si intr-o paranteza fata mea a ales euroii... Azi am fost la sensiblue sa cumpar printre altele CARVOL, nu stiu daca voi il folositi dar mi-a spus farmacista ca s-a dovedit ca este cancerigen si a fost restars de pe piata. Papusica lui mami merge de o luna singurica, si de 2 zile se da simgurica din pat...incet cu picioarele inainte si hop jos...Mananca cu placere outul ar putea papa si 2 pe zi...deci e fan oua. De regula ii dau in manuta albusul si il papa simgurica... Daca vreti sa vedeti poze cu noi..........suntem aici. Teodora Victoria Darul lui Dumnezeu 10.10.2007 http://community.webshots.com/user/claudia117829 |
la multi ani! sa fiti sanatoase si sa va mearga bine!
emma
danuta36 spune:
Neata!
La multi ani sarbatoritilor de azi: dulceata Alesia de mami rnico si papanasul Stefan Mihai de mami lilianamarcu!
Claudia am vazut pozele de la mot...Teo e o dulcica!
Miru a dormit ieri dupa masa de la 5 la 6,30 iar azi-noapte nu mai vroia sa adoarma,de fapt s-a activat dupa ce-a baut laptele...abia pe la 12 am dovedit-o,cu leganatul..Ea doarme ziua cam 3,5 ore,adunate,iar noaptea,de la 22 la 8 dimineata.
Cu papa pt amiaza am scapat repede azi,i-am facut spanac,care-i place tare mult...
alinkav spune:
LA MULTI ANI ALESIA!!!
LA MULTI ANI STEFAN MIHAI!!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Gabriela77 spune:
Danuta, cam asa doarme si Sara, amiaza in 2 reprize cam 3 ore, si seara de la 22 la 8. In privinta asta nu am avut nciodata probleme.
Saruca e mai bine, vad ca nu mai are febra, e chiar mai vesela, curg insa niste muci urati...
O zi frumoasa va doresc! Chiar este!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
luy spune:
Pentru sarbatoritii de astazi :
frumoasa Alesia 
papanashul Stefan Mihai 
o calda urare de La multi ani !, sa fiti sanatosi, sa va fie viata senina, plina de bucurie, iubire si succes !
Iar pentru dulcetzica de 1 anisor avem un cadoutz dragutz www.flickr.com/photos/septoct2007/2965928879/" target="_blank">aici
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Gabriela, iti trimitem si noi multe ganduri bune, pupici, floricele si urari de sanatate pentru mica nasha mare
. Fii optimista, Sara va fi mai bine si va impresiona cu frumusetea si eleganta ei la sedinta foto. Asteptam sa ne arati si noua pozele, bineinteles ! Si eu cred ca nu ar trebui sa fortezi lucrurile si s-o lasi cu bunicii ( stau cu voi in oras parca ) in restul timpului, nu are sens s-o obosesti inutil. Iar pentru dansul ratat sa iti iei revansa acasa, da ?
Profit ca Maria doarme, de-aia reusesc si eu sa scriu putin. Din pacate nu voi reusi sa raspund la toate postarile la care as fi vrut, sunt convinsa. De-aia va spun ca le citesc pe toate, insa nu reusesc sa fac fata misunatoarei mele si sa fiu si prompta aici, pe forum. Sper sa nu se simta nimeni nebagat in seama, indiferent de "vechime" sau de distanta. Suntem un grup extraordinar de mamici, la fel de importante si ocupate cu minunile de acasa. E drept, unele dintre noi reusesc sa fie mai eficiente
si-s mai active pe forum. Eu recunosc ca-s mai lenta.
Dar gata cu teoria, ca iar nu mai raspund nimanui 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts