Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 10
luy spune:
Sabina, iti inteleg sentimentul de frustrare. Esti o femeie puternica si norocoasa, ai o familie frumoasa si doi copilasi minunati, iar cariera ta e doar intr-un moment de pauza. Lucrurile valoroase se realizeaza cu pasiune si mult efort. Cu siguranta vei reusi cumva sa realizezi tot ce ti-ai propus si in cariera. Toate la timpul lor. Nu-ti mai face tu griji pentru ce ar putea gandi altii din mediul academic. Sunt convinsa ca sunt unii care gandesc asa cum ai spus tu, dar tu stii cel mai bine ca in cazul tau nu au dreptate.
Fruntea sus, nu ai de ce sa te rusinezi ! Multi din mediul academic renunta la familie, tu le ai pe amandoua ! Te 
Sanatate multa Sofiei si lui Gheo ( grozava poza de ieri, trebuia sa-i puneti langa o sticla de alcool, asa pare ca se imbatase cu apa rece ).
Revin, trebuie sa schimb un kk , intre timp s-a trezit Mishunica mea![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
greyeras spune:

ALESSIA 

Rnico sa va traiasca fetita, sa va bucurati de ea!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Acum am venit de la dr cu sora mea. Desi ieri la eco i se dadusera anume sperante, azi iar s-a sucit totul. La eco s-a confirmat faptul ca sufera de ceva, nu e malformatie, diagnosticul este de displazie pulmonara fibrochistica / tumora mediastinala? si niste chisturi la craniu care zic dr ca e felul in care organismul lui arata ca e ceva in neregula.
Asa ca acum ramane sa repete eco peste 3 saptamani sa vada daca petele de pe plamani cresc, daca nu are o speranta, daca da e nasol. Se pare ca e ceva ereditar dupa cum spun dr si se manifesta doar la sexul masculin, desi noi nu stim sa avem asa ceva in familie sau in a cumnatului. Trebuie sa-si faca un DRY TEST care costa vreo 500 ron ca sa stie sigur. Cel mai nasol este ca nu i se spune nimic concret si e plimbata cu vorba. Oricum chiar daca va duce sarcina la capat sunt sanse sa moara la nastere.

Ma ia groaza cand ma gandesc ce e in sufletul ei ca mama, mai ales cand il simte cum misca, ea tot spera ca totusi va fi bine, nici nu vrea sa se gandeasca la altceva. Stiu doar ca o intrerupere acum la 22 de saptamani e destul de traumatizanta.
Imi pare rau ca va impartasesc toate astea, dar simteam nevoia sa le spun cuiva.
Roxali spune:
La multi ani Alessia si Stefan!
Sa cresteti mari ,frumosi si destepti!
Multumesc la toate fetele ptr felicitarile calduroase,care mi-au mers drept la inima...are mama fata mareeeee
...vom sarbatori duminica cu nasii si cativa prieteni.
Merge tare greu forumul asa ca nu pot nici sa recuperez
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
luy spune:
greyeras, chiar voiam sa te intreb ce a facut sora ta.
E cumplit, nici nu stiu ce sa-ti spun 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy greyeras, chiar voiam sa te intreb ce a facut sora ta. E cumplit, nici nu stiu ce sa-ti spun ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts |

cecilia L spune:
Greyeras, offffff ce veste ne dai, ce pot sa-ti spun, trebuie sa ne rugam la DD sa fie totul bine, iar copilul sa se nasca sanatos.
sabina, sunt sigura ca o sa te descurci foarte bine cu examene si ce mai ai tu de facut, cat despre copilasi sigur tati o sa stea in 4 labe sa se joaca cu Gheo, atat cat vocifereaza el acum , daca trebuie- trebuie ...doar stie ce inseamna.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Noi am fost la dr, Cristi are ''ceva'' in gat(exact asa s-a exprimat) care necesita antibiotic, acel ceva este putin rosu in gatut si usoara inflamatie, asa ca o sa luam antibiotic la 8 ore, nu am ajuns sa-l cumpar de la farmacie inca, astept sa se trezeasca baiatul si abia apoi.
In rest mergem pe ketof seara, sirop Stodal si picaturi in nas oftamezone(nu stiu cum se numeste), ca tot spunea cineva sunt paralela la capitolul medicamente si medicina.
Legat de karvol am cumparat saptamana trecuta.
Cecilia si
poze
Sabina spune:
Cecilia, sper ca nu dai antibioticu fara sa o intrebi si pe doamna palicari.
Greyeras, de ce nu face amnio? e irelevanta? e prea mare sarcina? la cine a fost la eco?
Alessia, la multi ani fericiti!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
Betty, 
baiatul accidentat, se poate intampla oricui, chiar si cu tati langa el, Cristi a fost muscat(de un copil) de manuta in parc si eram amandoi cu el, am vazut abia seara la baie,a plans dar nu stiam de ce....important este sa nu se intample nimic grav, o zgarietura trece repede.E tare dureros pentru noi sa-i vedem suferind, mai ales cand stim ca am fi putut evita, dar asta nu inseamana ca suntem 

Cecilia si
poze