Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

greyeras, chiar daca e scump, cred ca sora ta ar trebui sa faca testul acela... Ca nu va avea liniste daca nu-l face ( desi chiar daca-l face, asta n-o sa-i garanteze linistea ). Nu-mi dau seama ce e DRY TEST, e vorba de triplu test ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

greyeras, , ce vesti proaste!
Dry Test nu i-a iesit bine nici lui aniast(sanatate multa!) poate te lamureste ea cum stau lucrurile.
Dar amniocenteza n-ar clarifica mai bine situatia?
Nici nu vreau sa ma gandesc ce-i in sufletul surorii tale.
Ma rog la Dumnezeu pentru ea si pentru bietul copilas! Cu toate progresele medicinei, niciodata nu-ti pot da un raspuns exact

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Raportam si noi muci si tuse se pare ca a ajuns virusul si la noi.Si eu si sotul suntem loviti de raceala.

teo

Mergi la inceput

Sanatate multa lui Bubu bolnavior si ragusit.Tare pacatoasa e laringita asta.Vladut a avut o forma urata se sufoca foarte des si mai ales noaptea.Iar cretinii si idiotii de la spital mi-au spus sa-l scot la geam in timpul crizelor ca isi va reveniAzi am la doctor si am cerut sa-l vada un pediatru.A reusit sa-mi faca programare pe 4 ianuarie.Puteti crede asa ceva????Bineinteles ca vom merge la paricular si vom plati 60 de lire consultatia care va tine 2-3 minute timp in care doar eu o sa vb.Naaa ca m-am enervat

teo

Mergi la inceput

Hi hi ce de greseli am dar sper ca m-ati inteles.Ma dispera indiferenta asta din spitalele de aici.Doamne fereste de ceva grav.Stiu ca o sa spuneti ca asa e si in tara.Dar am cativa prieteni care au patit-o rau cu bebelasii din cauza incompetentei medicilor de aici.Si mi-e o teama de mor sa nu ajung la mana lor.Off iar ma plang.Mai bine ma duc langa muciosul meu si fac un pic de nani.Ca e o vreme de iti vine sa te bati singur

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La MULTI ANI fericiti
Alesia de mami rnico
Stefan-Mihai de mami lilianamarcu

Sa va fie vietile pline de zambete si voiosie!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Am trecut pe-aici sa va salut.
La multi ani sarbatoritilor de astazi,viata frumoasa si mult noroc !

Ghighi e bine, in sensul ca e inca mucios dar fara febra, mananca mai putin ca de obicei si e cam somnoros, doarme cam 3 ore ziua,ori intr-o repriza ori in doua.

eu am facut un pic de ordine prin casa ( aspiratorul in functiune si jucariile in cosuri) si am spalat o masina cu rufe,acum mai am de facut supa cu galusti ( e preferata tatei) si felul 2 sa vad ce fac, s-o sun pe mama sa vad ce pune ea la pachet ca sigur imi umple iar frigiderul.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

greyeras imi pare foarte rau ptr sora ta,dar exista un dumnezeu si sunt sigura ca totul va fi bine.multa sanatate si mult bine surorii tale si bebelusului.
gabriela tot raul spre bine .pana sambata trece toattaaaaaaa raceala.micuta nasa mare

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Greyeras, imi pare tare rau, nu ma pricep la astea, eu am refuzat triplul test( recomandat din cauza de varsta), m-am certat cu medicul pe tema asta si nu m-am mai dus la control din luna 3 pana in luna 6. Ma simteam atat de bine si aveam asa un moral ridicat ca nimeni nu m-ar fi putut convinge ca ar putea fi ceva in neregula cu minunea mea.

Luy, ai reusit sa-i dai sinupret ? ma gandeam sa incerci sa faci repede un compot dintr-un fruct care-i place mai mult.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alessia si Stefan Mihai Sa fiti sanatosi si norocosi, sa aveti numai bucurii!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput