Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
Sabina balerina, mersi mult de info si te tin la curent. Io mi-s numa' intermediaru', ca la noi in familie altu' e la comanda tehnicii. Eu stiu doar care trebuie sa fie rezultatul final (adica stiu ce vreau - poze faine!)![]()
Fetelro, pe mine sa ma scuzati azi si maine...am o durere de cap si ametesc de nici nu pot sta in fund! Ieri seara, dupa ce l-am culcat pe Tudor, m-a luat o mica durere in gat si o mare durere de cap. Cand m-am trezit de dimineata, am crezut ca-mi crapa capul. Nici nu am putut merge la birou. Am fost la medic si mi-a dat 2 zile libere (azi si maine). Ca vorbea moldoveanca de medici, sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi pe mana astora de aici. Nu stiu sa puna un diagnostic. Daca ai diagnosticul, atunci e ok, altfel... Nici acum nu a stiut ce am, a scris ceva cu infectia cailor respiratorii, dar gatul nu ma mai ustura, febra nu am, muci nu, mai tusesc din cand in cand de simt ca-mi crapa acpul, am dureri de cap, ameteli, ma dor muschii...drept pt. care m-a trimis acasa sa ma odihnesc!

Ma doftoricesc singura, cu produse naturale: usturoi, struguri, citrice...ma pun eu pe picioare. Va las acum, ma duc sa ma intind pana nu ametesc de tot.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Papanash, ia veniti pe aici sa ne molipsiti de somn si pe noi, in speta pe Bubu, ca eu pic de somn. Pe mine ar trebui sa ma molipseasca harnicia.
Moldoveanca, doamne fereste ce nebuni par doctorii aia pe acolo, chiar asa usor trateaza ei copiii? Sanatate lui Vladutz.
Greyeras, imi pare tare rau pentru sora ta.
Dar e pacat sa nu faca dry test, eu una as recomanda direct amnio.
Sabina,
hai ca o sa te descurci tu cu lucrarea, nu am nici un dubiu. Si tati o sa se descurce cu Gheo, iar Gheo poate sa se joace si singur 2-3 ore cat esti tu plecata. Sau cu Sofia. Sanatate multa fetei! Off ce rau imi pare ca e iar racita. Nu se mai termina chnul asta. Vorbeam azi si cu cumnata mea, si nepotul meu este asa de 3 saptamani si acum are o revenire. Nu inteleg ce e cu virozele astea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Sabina, acum speram sa termin cartea dar nu prea am liniste. Insa e interesanta. Nu prea am vazut descrierile de monstri pe acolo, dar am regasit comportamente pe care le-am observat si eu. Nu stiu ce sa zic legat de izolarea de grup, nici nu am de cine sa o izolez. Dar eu chiar am nevoie de o metoda practica de a solutiona crizele Alexandrei ca ma simt depasita.
Maria, Teo doarme foarte bine. Si Bubu a ramas cu un somn pe zi, mai ales acum de cand cu raceala.
Claudia, e tare scumpica Teo.
Mi-a placut salopeta aceea de blugi, asa avea si Alex cand era mica si mi-ai starnit nostalgii.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Yaia,
esti scuzata. Ale naibii rume, gogosile nu mi le-au adus dar durerea de cap vad ca o share-uim!
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Acum sa va zic si de noi. Alex tuseste magareste, a ramas la bunici. Dupa alergarea in parc ma astept la mai rau, dar asta este. In plus saptamana urmatoare se inchide gradi ca iar au un caz de scarlatina, asa ca spre fericirea ei va sta la ai mei. Bubu e mai bine, in afara faptului ca e marait rau, tuseste mai putin si vad ca respira mai bine. Face mare scandal si fuge mereu pe scari. De cand e bona e tare fericit, nici nu a vrut la mine in brate, tot la ea trage. Asta este.
Eu ma simt tare rau, imi crapa capul de durere, nu sunt departe de ce descrie Yaia. Nici pe la birou vestile nu erau bune. Ma rog...ia hai sa trecem la partea frumoasa.
Mi-am gasit toale pentru nunta. Dupa ce am batut Bucur-ul degeaba, am plecat tare desumflata pe jos pana la Lizeanu. Acolo e un magazinas cu haine de ocazie pentru toate buzunarele, unele mai ieftine, altele mai scumpe. Mi-am luat de acolo o rochie pentru nunta si un costum in 2 piese pentru cununia civila. Rochia a fost cam scumputa, dar merita zic eu. Mi-am luat o grija de pe cap.
Rox ,
Poze
gabitz78 spune:
ziua buna.
am fost la shopping de unde i-am luat lui stef o geaca fainutza cu fulger mc queen
.
rox - sa le porti cu placere si distractie faina!
insanatosire grabnica juniorilor.
yaia - seamana cu o raceala ce zici tu acolo.
sabina - nu sunt eu in masura sa comentez(care am renuntat la job de buna voie pentru a creste copiii), dar vreau sa te incurajez. important e sa stii tu sigur ce vrei si sa fi impacata cu tine ca ai luat cea mai buna decizie.spor la treaba!
greyeras - offf...
poate totusi nu e dracu' atat de negru, daca ea simte ca e ok...eu cred ca exista un simt special...
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Gabitz, multumesc, si Stefan sa poarte sanatos gecuta.
Doamnelor, daca tot nu sunteti prea vorbarete eu ma incumet sa ma duc la sport. Cu durerea asta de cap. Sa vad cum ma descurc.
Rox ,
Poze
Gabriela77 spune:
Luy,gandul meu frmos si pentru tine!!!
Andreea, da Doamne asa sa fie si pe nunta sa fim toti bine, daca nu tot va fi bine!
Roxana, iata vestea buna printre atatea altele si durerea de cap.Cu hainele, zic.
Greieras, atat de rau imi pare, poate totusi nu e totul pierdut!
Papanas, ce bine ca Ghighi e mai bine.
Yaia, nasol cu durerea de cap, stiu cum e, profita macar de zilele libere atat cat te-o lasa Tudor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Erina spune:
Buna!
Greyeras
imi pot doar imagina ce e in sufletul ei!!! Sa mai mearga la un medic si neaparat sa faca toate testele necesare. Doamne ajuta!!!
Gabriela, eu ii dau Dariei Biotics-jumatate de plic de doua ori pe zi, de preferat la aprox. trei ore dupa antibiotic. Dunt acizi lactici vii care protejeaza stomacelul.
Daria e mai bine. aseara nu a mai tusit atit de rau. Azi ziua sporadic. Am fost in parc dar a prea vrut sa exerseze mersul. De fapt vroia sa mearga numai prin iarba sau peste borduri sau sa urce scari iar cind o duceam pe unde era mai sigur se enerva, se punea in genunchi si "plingea"
Greyeras, cum a spus Papanah pentru a o proteja pe Daria nu am scos-o pe distante lungi sau in compania altor copii.
Astazi i-am dat pentru prima data creioane cerate, de fapt creioane pentru face painting-cele cerate de prin Japan le-am dat de mult cadou altor copilasi. Ii place mult sa deseneze. Am mai gasit o ocupatie sa o tin linistita.
Sabina multumim pentru indicatiile despre aparate. Imi pare rau ca nu am cumparat unul din Japonia desi si acolo ceva de calitate costa destul de mult. Adica un salar bunicel respectiv 200.000 yeni sau 1600 euro cum ar fi acest www.yodobashi.com/&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dyodobashi%2Bcamera%26hl%3Den" target="_blank">Nikon D90. Avatajul la shop-ul acesta e ca dau 10% puncte adica de zece la suta poti cumpara altceva din magazin.
Am facut si citeva pozici azi. Le vad, le copii in comp si incerc sa postez mai tirziu.
Sim, cum a fost sedinta foto a lui stefan?
Daca aveam computerul asta in Bucuresti multiplicam si eu, faceam coperti si puteam si inscriptiona pentru ca am LightScribe.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Roxana, bine ca ai scapat de grija cu toaletele. Bineinteles ca abia asteptam pozeeee.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea