Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
Noaptea asta a fost buna la noi, nu a mai avut accese de tuse. Dar aseara am aspirat-o si nu i-a placut deloc, a plans saracuta. Si totusi nu s-a suparat pe noi, n-a stat bosumflata dupa ce am terminat chinul.
In cursul zilei insa mai tuseste din cand in cand, ocazional mai trebuie sa-i sterg si nasul ca-i mai curg mucisorii. Am fost si afara azi, cand ne-am intors a inceput sa-i curga nasul un pic. Era totusi o mica diferenta de temperatura intre cea de afara si cea din casa.
Deci suntem pe drumul cel bun, sper.
Papanash, multumesc de ideea cu compotul, o sa incerc 
moldoveanca, au intrat banutii, multumesc ! multa sanatate, offf, v-ati imbolnavit si voi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Piciulika spune:
Dragelor,
astept printerul sa-mi faca diplomele pentru Thailanda si intre timp am zis ca intru sa va pupizez!
Cum mai sunteti, BBii "nostri" sunt iar sanatosi, sper!
Incepusem sa citesc si sa raspund (in Word) de e acasa, dar nu am apucat sa postez... Am vazut ca multi erau cu febra...
Eu sper sa-l tzina Doamne-Doamne pe-al meu voinic sanatos - ca daca mi-e bolnav cat sunt pe acolo (si nu prea am cum veni, ca ... deh, fefa de proect, na!!) cred ca am sa innebunesc!!! Radu bietu are multe la servici, asta i-ar mai lipsi.
Ieri am fost cu Michael 2 ore la balaceala termana cu o amica si BB ei, si mi-a picat lat de nici mancare nu a mai vrut. Dar i-a placuuuuut...! Dimineatza fusesem in ZH sa-i schimb niste ghetute (avem doar 21-22 si primisem 23) si a facut ca la Inchizitzie cand voiam sa-i masuram talpa! De incercat, a incercat si marsaluit ca Ratzoiul Incaltzat cu 4 perechi de pantofi si bocancei. Am dat bani mai mulötzi decat pe ai mei, dar acuma are ce-i trebe. (.... mai ales ca am pierdut o pereche faina de 'Elefanten' nemtzesti - parca vad ca apar cand ii sunt deja mici!)
La noi e tot mai frig - dimineatza 5 grade - si vine iarna...
Cam astea facem noi. Alerg sa-mi iau CDurile si sper ca-s gata ultimele pregatiri si mai sper sa dau un ochi maine... SPER!
(P.S. Nu am ajuns sa dau pozele jos... asta spune multe!)
Pupici multi
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Celia spune:
Sanatate multa, multa bolnaviorilor mici si mari .
Maria,
, suntem bine sper..., Andreea a cam luat dupa amiaza pozitia maimuticii , sta mai mult prin bratele mele...de aceea sper sa nu le urmeze exemplul colegilor de pe aici...spre o viroza... o simt si mai calduta decat de obicei... Poate e doar o alarma falsa , caci zilele astea urma vaccinul caci ne-a facut dna dr comanda...
Andrei e cu scoala pana maine , caci urmeaza vacanta....
Greyeras, multa sanatate si putere surorii tale . Sa dea Dumnezeu sa fie bine mami si bebe.
Sabina , sanatate micutilor, iar tie succes la examene si cu putin ajutor de la cei din jur sunt sigura ca vei reusi sa razbati in toate.
Roxana, sanatate celor mici si tie. Sa porti sanatoasa achizitiile.
Piciulika, succes cu proiectul , calatorie placuta. Noi ii trimitem multi
lui Michael sa fie bine, ca mami sa se concentreze asupra proiectului.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
aandreea27 spune:
buna seara si de la noi.taman am ajuns acasa,am servit un bibe de lapte cu cereale si incerc sa citesc ce ati mai scris.
erian ma bucur ca sara este mai bine.cred ca incet incet ne paraseste pardalnica viroza sau ce o mai fi.erina cum ii dai biotics?cand a trebuit sa ii dau,andrei nu avrut in apa,ii dizolvi in altceva?
luy ce bine ca scapa si micuta maria de tuse si mucisori.
gabriela ce mai face bolnavioara?sper eu fosta bolnavioara
.?
roxana voi ce mai faceti?
maria cum a fost ziua pana la urma?
sabina gheo e mai bine?
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
aandreea27 spune:
bibu a fost cam foarte nervos azi.vroia cand pe jos,cand in brate,cand in carucior cand toate in acelasi timp.m-a cam speriat cata apa a baut cam 750 de ml,cam mult ptr cat bea el.mancarea sarata nu este,nu prea pun sare in papa lui,oare ce o fi avut?ce ziceti fetelor?andrei nu prea bea apa multa cel mult 250 pe zi,de asta ma sperie.febra,muci nimic,de mancat a mancat ca de obicei.
luy spune:
Piciulika, ce surpriza placuta trecerea ta pe la noi ! Imi era dor de mesajele tale savuroase, mi l-am si imaginat pe ursuletzul Michael defiland prin magazin, mandru nevoie-mare ! 

Mult succes la proiect, sefa ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
aandreea27 spune:
![]()
bantui singura pe aici,astept sa-si termine andrei cantatul,ii face cate o oda biberonului in fiecare seara.se uita la bibe si face na na na na.si o tine tot asa vreun sfert de ora.cand termina de descantat bbiberonul vine cu el la mine si pune capul pe picioare e semn ca vrea sa faca nani.
Erina spune:
Am reusit sa uploadez cu mare greu ceva poze. Mi-am dat seama ca din cauza depresiei nu i-am facut in ultimul timp prea multe poze Dariei.
M-am laudat degeaba si cu cele de azi, multe sunt in umbra.
Merg repede, am www.flickr.com/photos/24073665@N07/2966684967/in/set-72157608301758378/" target="_blank">iesit din cadru. www.flickr.com/photos/24073665@N07/2966688837/in/set-72157608301758378/" target="_blank">Nu am chef azi... dar mami e rabdatoare...
www.flickr.com/photos/24073665@N07/2966691791/in/set-72157608301758378/" target="_blank">Am obosit!!!
Am pus poze de la party in acest album.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Andreea, eu ii pun Dariei Biotics-ul in laptic.
Ma bucur sa citesc ca si-au mai revenit puisorii.
Vroiam sa imi schimb semnatura dar se pare ca nu merge optiunea.
Noapte linistita tuturor!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
cecilia L spune:
Am adormit baiatul, a cazut frant dupa atata pupaceala cu gigicile....nici nu stiam ce pupaciune de baiat am...azi cand veneam de la farmacie ne-am intalnit cu prietena noastra Vali de 4 ani,care venea si ea de la gradinita, era suparata ca o certase mamaie, a iesit in strada din curtea gradinitei, dezbracata si in fuga, deh era pictata pe fata si se grabea sa o vada copiiiiiii, Cristi cand a vazut-o a inceput sa o strige, Ali, Ali, aici si ii facea cu mana semn sa vina, ea nici nu s-a uitat, era botoasa si plangea, intr-un final sa razgandita(ajungea la bloc si o vedea tati si nu o mai lasa afara), am ajuns si noi la ea, Cristi vesel s-a uitat la ea si zice''alta, alta''...nu mai era Ali a lui(era pictata), a fost asa simpatic, sa ne prapadim de ras, s-a alergat putin cu ea si povestea cu ea, ce spunea Ali si el, ''lasa, nu voe, peaca si multe alte cuvintele '' am ramas fara replica cand am auzit, nici nu stiam ca spune atatea cuvinte...Ali si Cristi papagalul la despartire Cristi ii spune pa si ii trimite un pupic cu buzele, imi venea sa
, cam devreme pupaceli cu gigicile........gata v-am plictisit cu papagalul si pupaciosul Cristi.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze