Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 14
aandreea27 spune:
![]()
![]()
cecilia trebuie sa ne obisnuim de acum cu gagicile.un cuceritor micul cristi.si chiar spune multe cuvinte.te-a incercat nitel gelozia de mama de baiat nu?![]()
pe mami si pe micul pupacios.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
cecilia L spune:
In seara asta cand i-am dat stodal lui Cristi am vazut gatul, a tipat putin, era infiorator de inflamat si cam rosu, asa ca am decis sa-i dau antibioticul, nu l-a vrut...asta este, l-am fortat, am schimbat si tehnica de aspirare, nu mai vrea pe spate(incepea sa planga cand ii puneam ser, asa ca am renuntat la ser si am trecut la Marimer, acum il aspir in picioare, sta blegutul lui mama.....sper sa ma lase sa dorm in noaptea asta, noaptea trecuta m-a ciupit si ma pupacit de nu am putut dormii, imi venea sa-l pun in patutul lui si sa-l las acolo.....dar miera ca urlaaaaaaaaaa de trezim blocul, drept urmare am decis ca e timpul sa mai incercam sa dormim in patut, ca doar nu l-am pus pt papitoaiele lui(e plin de jucarii, el urca in el,le arunca sau le povesteste 5 min si apoi pleaca si nu mai trece pe acolo 2-3 zile).
Voiam sa intreb, daca la voi(la copilasi) s-a inchis fontanela?
Mie mi-a zis dr sa-i dau 10zile pe luna Ca gluconic ca este destul de deschisa....nici nu stiu ce sa fac,oricum astept sa terminam cu raceala si apoi mai vad, oricum vreau sa-l vada alt dr si o sa-i cer parerea.Cand am fost la dr Palicari mi-a zis sa nu-i mai dau Ca, iar Vigantol 2 pic/zi, oricum nu-i dadusem decat 2 luni Ca(asta pe la 5sau 6 luni)
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
aandreea27, nu stiu cat gelozia, cat am fost surprinsa de gestul lui. Stiam ca tine mult la Ali, s-au jucat impreuna toata vara, e vecina noastra, stie unde sta, cand trecem prin dreptul geamului o striga ''aida'', daca era la geam tb sa stam de vorba cu ea....sau sa o asteptam jos pe bancuta...ce sa mai cand este la joaca cu ea, uita de mine
, iar eu mai rasuflu cateva minute, e pe maini bune, mititica chiar are grija de el si il apara de ceilalti copii, sunt asa simpatici.
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
vad ca ati fugit iar de mine, asa ca merg sa apuc si eu sa dorm..in noaptea asta vine tati, sigur ma trezeste cand ajunge,nu are chei.
La multi ani! sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi.
Cecilia si
poze
Roxana_G spune:
Chestia cu hainele de nunta mi-a mai ridicat moralul. Tare ma stresa sa alerg pe ultima suta de metri. Uite asa m-am mobilizat sa merg si la sport. Sigur ca va voi pune poze de la nunta, numai sa imi dea finii. ![]()
Bubu a fost mai linistit in seara aceasta, desi nu incepusem prea bine cand am venit de la sport. Am reusit sa il culc pasnic, sa vedem ce imi aduce noaptea. Sper ca liniste, ca altfel ma omoara durerea de cap. Dupa sport eram mai bine, dar a revenit suferinta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Erina, pai esti o norocoasa daca Daria se joaca folosind culori cerate. Andrei cel mult le-ar rontai. Si el le vede si plange cand coloreaza Alex dar apoi ajung direct in gurita.
Luy, ma bucur ca ai vesti mai bune.
Piciulika, mult succes la prezentari si drum bun. Tinem pumnii si pentru tine, si pentru Michael sa fie bine sanatos cat esti plecata. Sa poarte sanatos ghetutele.
Aandreea,
multumim de grija, suntem mai bine in sfarsit. Sa vedem noaptea ce aduce. Cam multa apa a baut puiul, dar cine stie ce e cu setea asta. Sa stii ca si al meu a baut 250 ml apa, ceea ce pentru el e enorm, pentru ca el bea maxim 30-50 ml pe zi.
Rox ,
Poze
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Sigur ca va voi pune poze de la nunta, numai sa imi dea finii. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
Era cu a-propos?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Cecilia,
pupaciosul, sunt si eu o gagica, deh, dar mai in varsta. Nu am fugit nicaieri ca sunt prea obosita dupa sport, dar scriu mai greu cu durerea de cap. Sunt scuzata?
Ce antibiotic ii dai lui Cristi? Legat de fontanela, lui Bubu i s-a inchis de la 7 luni.
Erina, super pozele,
fetita obosita (desi ochisorii ei nu prea ziceau asta). Am vazut ca Daria are pasiune la genti, sa te tii!
Rox ,
Poze
mihailescu teodora spune:
Noi suntem f bine,eu in curs de vindecare,puiu' plictisit la maxim!
In seara asta ma simteam asa de obosita si sfarsita,si el se baga in sufletul meu si ma striga ,,ma-ma,ma-ma'',iar eu nu stiam cum sa ma mai feresc ,sa-mi suflu nasul
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Era cu a-propos? Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Tu nu mi-ai dat?

Rox ,
Poze