Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, ma retrag ca imi joaca ochii in cap de durere. De abia am condus pana la sala. Noapte buna!

Cumatra, gura nu ma doare, daca ai chef de taclale da un bip si te sun eu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Cumatra,sa porti sanatoasa achizitiile!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

scuzati ca intervin in discutia nasa-fina, chiar asa d-na Teo nu ai dat nasei poze cu finutu????? rusinica,sigur se poate rezolva

Roxana sa porti sanatoasa noile achizitii, ma bucur ca ai rezolvat problema haine pt nunta, abia astept sa le vad, pe tine evident.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Acu am reusit si io sa dobor monstru' mic. Nu vrea sa se culce seara neam. Indiferent de ora la care se trezeste dupa amiaza, tot la 23 se culca, de cele mai multe ori o data cu mine.
NU MAI POT!!!
Imi vine sa o inchid in camera si sa o las sa planga pana adoarme uneori.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Cecilia, fontanela Degeticai s-a inchis pe la 10 luni cred. Calciu io i-am dat primele 3 luni de viata, la sfatul neonatologului. In iunie m-a sfatuit dr. Denis Stanescu sa-i dau Ca 10 zile pe luna. Nu i-am dat insa pt ca n-am reusit. Siropul nu-l mai vrea, iar Ca gluconic in apa il simte si refuza pafarul ei, il cere pe al meu. Prin urmare nu i-am dat deloc.
Am facut analize de 1 an in sept si Ca a iesit usor peste limita maxima, prin urmare mi s-a explicat ca asa se intampla cu majoritatea copiilor alaptati mult, Ca se asimileaza f bine din laptele matern.

Daca ai dubii, de ce nu-i faci analize sa vezi valorile si abia apoi sa-i dai Ca, in cazul in care are nevoie.

Mergi la inceput

Nici nu mai stiu ce-cui vroiam sa raspund, la cat ati scris ieri. Noroc ca azi ati lasat-o mai moale, ca nu reuseam sa ajung la zi nici cu cititul.

Mergi la inceput

Sabina, noi maine placam la Breza. Integeg ca voi ramaneti in Buc, cu Sofia asa mucioasa.

M-a umflat rau rasul la crizele ei...
De fiecare data cand povestiti tu sau Rox nazbatiile fetelor mai mari ma puneti in incurcatura: habar n-am cum m-as descurca in locul vostru.

Io zic sa-l mai lasi pe Gheo sa se joace si cu taica-su, asa cum poate el si tu vezi-ti de doctorat. Tre' sa ai grija si de tine. Ai vazut copil mandru de mama lui ca l-a sters la fund in primii ani de viata?
Mereu ma gandesc ca tre' sa fac ceva pana creste Ana suficient de mare sa inteleaga, sa am ce-i povesti. Mi-e teama ca n-o va multumi deloc "in ultimii ani mama a avut grija de tine". Pe mine nu m-a multumit si nu mi s-a parut nimic extraordinar pana n-am avut si io copilul meu.

Mergi la inceput

Sim, cand ai tu un pic de timp liber, trimiti, please, filmuletul de pe DVD pe adresa de ftp pe care o sa ti-o scriu pe PM?
Multumesc!

Si chiar, cum fu la sedinta foto?

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi, sa cresteti mari, sanatosi, frumosi si norocosi!
Acelesi urari si copilasilor care implinesc un an zilele urmatoarer, ca ioa abia luni cred ca mai intru pe forum.

Mergi la inceput

Piciulik, , ce mult ma bucura postarile tale!!! Scvrie cat de des poti, povesteste de Michael, ia-ti un ragaz si mai stai la palavre cu noi!
Asta, evident, dupa Bangkok, ca doar fefa de project are trbi importante. Brum bun si incununat de succes! Si copil sanatos acasa, si sot odihnit si mancare pe masa!

Hainele si incaltamintea de copii sunt scumpe si in Ro, sa stii. Dupa cum ai observat de Paste, consumabilele (servetele umede, pampersi, lapte praf) sunt chiar mai scumpe decat in vest.

Mergi la inceput