Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 16
bernix spune:
Mai fetelor, dar Melania nu si-a revenit dupa petrecerea de mot de n-a mai zis nimic de vreo 3 sapt?
Stim ceva de ea?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Am vazut trandafirasul frumusel, Daria luminoasa (ce bine ca trece raceala!) si Victoria, o alta Degetica la petrecerea de un an.
Ce fetite frumusele!
Cristi al Ceciliei se antreneaza de pe acum la pupaceli si inca nu le-a cunoscut. Sa vezi atunci!
mihailescu teodora spune:
Noapte bunaaaaaaaa ,copii(mari si mici)
!
Am incheiat teleconferintza cu cumatra
si ne retragem in glorie spre vastele dormitoare!
Bernix,ai chef de povesti,huh?dDrum bun la Breaza maine!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Multi,multi
-ici pentru suavul trandafirash belgian si pentru frumoasa si gingasha papadie ,Daria!
Niste comori aveti acolo,mami Carpatina si mami Erina!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Noapte bunaaaaaaaa ,copii(mari si mici) !Am incheiat teleconferintza cu cumatra Bernix,ai chef de povesti,huh?dDrum bun la Breaza maine! ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
Nu prea, dau raportul pt urmatoarele zile.
Deci v-ati retras in privat si m-ati lasat aci singura. Bine...
Somn usor!

bernix spune:
Ma retrag si io in vastele apartamente.
Noapte buna tuturor!
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bernix
Nu prea, dau raportul pt urmatoarele zile. Deci v-ati retras in privat si m-ati lasat aci singura. Bine... Somn usor! Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
Daca stiam ca apari,faceam conferintza pe mess
si noapte buna!Acum chiar ca inchid,nu inainte de a va povesti ca Mihnutzu' a adormit aseara la 19:30,nemancat si nespalat,in hainele de casa si in tarc(nu in patutz) si s-a trezit azi dimi la 8
!Obosit baiatul mamei!Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
aandreea27 spune:
buna dimineata doamnelor.ia poftit dumneavoastra la cafeaaaaaa
capuccinoooooooo,cacao cu lapteeeeeeee si ce mai consumati.dati comanda si se rezolva.![]()
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
aandreea27 spune:
andrei a dormit foarte bine,bine ptr standardele lui,s-atrezit de vreo 2 ori doar.sunt asa odihnita de simt ca pot intoatrce blocul cu susu-n jos.chiar chestia asta nu trebuie sa fac,trebuie doar s afac curatenie si niste bagaje,ca in week-end plecam la mama soacra la drobeta turnu severin.cale lunga as aca am emotii de pe acum,ptr rabdarea lui bibu.bine c aplecam seara si atunci in general doarme.o sa am grija sa il obosesc corespunzator.
roxana ma bucur ca bubu este mai bine.incet incet se insanatoseste,dar cred ca ti s-a am terminat si tie benzina
.
teodora ma bucur si ptr mihnutu ca este mai bine.
ei acum bag niste ziare la cetit cat se joaca andrei cu telefoanele lui tati.
andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)
Yaia spune:
Roxana, pai durerea de cap nu vine prin posta sau DHL. E doar consecinta legaturii speciale! ![]()
Ma bucur ca ti-ai gasit costumatiile pt. nunta si asteptam poze. Hai sa-ti dau de lucru: da pantofi la costumatii ai? ![]()
![]()
Gabitz, da, se pare ca e o mica raceala. Norocul meu ca m-am doftoricit singurica ieri, mai mult naturist, doar o pilula de supt pt. gat cumparata din tara, ca ma ustura cam rau pe seara. Azi dimineata deja am eliminat ceva din gat, semn ca ceva e acolo, cum Dumnezeu ala ieri nu a vazut nimic?
Dar nu ma mai gandesc, stiam ca sunt incompetenti si nu ma asteptam la mare lucru, bine ca mi-a dat medical, desi cand imi amintesc privirea lui, parca ma prefaceam bolnava sa cersesc liber, asa se uita la mine…incompetentul!
Pana la urma ai gasit paharul?![]()
Gabriela de Cluj, Tudor ma lasa ca-l duce tati lui la gradinita peste zi. Ieri seara saracutul era cam nedumerit de ce nu-l pupacesc si de ce stau mai retrasa de el, dar a fost cuminte, a papat. Mai are si el ceva accese de tuse, dar vad ca macar muci nu mai avea de dimineata asa de multi. Poate o trece si la el otita asta!
Piciulika, drum bun si success cu “proectul”. Michael o sa fie bine, stai linistita!
Erina, mie imi place mai mult cum iti statea blonda. Na, am spus-o! Speri sa nu te superi pe mine, e o parere personala.
Bebeka, ce inalta esti! Arati ca un manechin! (Te-am vazut in pozele Erinei!
)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze