Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 17
Yaia spune:
Buna dimineata!
Ati ghicit, ma simt mai bine! Nu ma mai doare capul, nu mai am ameteli si sunt oarecum in forma. Gatul imi mai da ceva probleme, dar azi ma ocup si de el. Si fug acum sa fac o mica curatenie, profit ca sunt singura acasa!
Magdaz, cand ai fost strigata la apel, era ca sa dai raportul de copii.
Ai raspuns prezent si ai disparut din nou...
Melaniatud, pe unde umblii? Sau esti cu a ta cuscra laviniaN si de asta nu dati pe aici? Am nimerit-o de data asta, Teodoro, cu gradul de rudenie?![]()
Carpatino, mai lasa dosarele si baga un ochi la noi!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Andrada79 spune:
Scuze ca dau buzna asa peste voi dar poate ma puteti ajuta si pe mine. Am o sora in America si are o fetita de 11 luni. De cateva zile ii ies 2 masele inca nu au iesit la suprafata dar are niste dureri....! Voi ce le-ati dat la bebeii vostri si cate zile se poate da ceva, ce vau recomandat doctorii???Astept raspunsul vostru

Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti, iuli8700, alaturi de bebe Kosmas, oriunde ati fi! Sa-ti fie viata luminata de zambetele lui Kosmas!
Poze
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Scuze ca dau buzna asa peste voi dar poate ma puteti ajuta si pe mine. Am o sora in America si are o fetita de 11 luni. De cateva zile ii ies 2 masele inca nu au iesit la suprafata dar are niste dureri....! Voi ce le-ati dat la bebeii vostri si cate zile se poate da ceva, ce vau recomandat doctorii???Astept raspunsul vostru ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andrada,in USA se gaseste un gel f bun pt calmarea durerilor dentare:ORAJEL BABY.E fff eficient si din pacate in Ro nu exista!A,si-i poate da ceva cu ibuprofen,paracetamol sirop,etc!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
hello,
vesti foarte bune de la mine, in urma controlului cica e vorba de adenom de dimensiuni foarte mici, nu e cazul de operatie, i-a schimbat tratamentul si sa vina la control si analize dupa 2 saptamani.
revenim spre seara, acum avem musafiri de seama, pe care-i intretinem cum se poate mai bine . Ghighi numai dupa tata sta
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Yaia spune:
Papanasho, excelent!
Cu vestea asta buna pot pleca si eu linistita la
.
Dar nu inainte de :
Maruntescuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, aide bre! Te suparasi asa pe mine de nu mai intrasi pe la noi? 

Poze
Yaia spune:
Ramonaiani, ce faci? Inca te lupti cu alea 4 torturi de la ziua Elizei?![]()
Poze
| citat din mesajul lui Yaia Buna dimineata! Melaniatud, pe unde umblii? Sau esti cu a ta cuscra laviniaN si de asta nu dati pe aici? Am nimerit-o de data asta, Teodoro, cu gradul de rudenie? Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Duamna din tara celor 1000 de lacuri,daca Tudorica fara frica e cuplat cu Mirunica(ceea ce mie mi-a scapat
) e corect gradul de rudenieTeodora ,cea mai fericita
de
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
| citat din mesajul lui papanash hello, vesti foarte bune de la mine, in urma controlului cica e vorba de adenom de dimensiuni foarte mici, nu e cazul de operatie, i-a schimbat tratamentul si sa vina la control si analize dupa 2 saptamani. revenim spre seara, acum avem musafiri de seama, pe care-i intretinem cum se poate mai bine . Ghighi numai dupa tata sta ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Super tare ,duamna!Ma bucur f tare pt voi!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Yaia spune:
Rodico de Maramu,
tu lucrezi la bebe doi
de nu mai intri pe la noi?![]()
Tomasa, pe unde-ti plimbi mataluta fundul cela slab?![]()
Andries nu mai intra pe la noi ca e ocupata cu serviciul, asa-i?
Mandarinutzo, si tu te-ai intors la munca? Poate ai spus si mi-a scapat informatia!![]()
Poze