Pepenasi de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 21
Serenity90 spune:
E parculet cu leagane si etc de la polivalenta inspree cimitir daca stiti...
Sper sa pot ajunge si eo
MARINA distractie placuta la botez si multi pupy Sofiei 
Noi am avut botezul sambata trecuta!
Denisa mamy de
Radu Mihai
Dovlecelul meu
bobitamica spune:
ANKA..Merci mult pentru raspuns!!
Eu am fost ieri la pediatru si mi-a spus ca imi da 14 zile in nov. si 14 zile in dec....noi chiar mergem la masaj si la budimex imi fac internare ambulatorie.Dar partea proasta este ca tb sa imi iau si pentru mine 2 sapt in nov. si 2 in dec. Sa vedem cum o sa fac.
In legatura cu revelionul...si noi vom sta acasa...si nici noi nu ne gandim sa plecam vreodata fara ea. Nu pot,pentru ca ma gandesc doar la ea....mai asteptam un pic si vom pleca cu prieteni care au si ei copii.
Craciunul...il facem in famile de obicei. E cam multa alergatura,pentru ca pe 25 obisnuiam sa mergem la parintii mei ,iar pe 26 la ai sotului...anul acesta insa o sa fie cam greu sa umblam atat de mult cu fata pentru ca nu avem masina.
Stiu ca in Tineretului sunt leagane undeva jos spre sosea.Noi daca ne vedem la Polivalenta suntem sus,dar putem sa coboram. Deci pana la urma ramane duminica la ora 12?Pentru ca noi la 12 abia mancam si ne ia cam o ora sa ajungem in parc pe jos. Eu nu am masina si nu vin cu ea cu RATB-ul deocamdata. Dar banuiesc ca mai stai si nu plecati asa repede.Eventual o sa iau un taxi.
Tecky spune:
Ankalaura majoritatea fetelor au optat pt boucerul albastru cu jucarii.Eu ma gandeam ca o sa-i mai atarn cateva jucarii care au melodii si se rezolva si cu lipsa muzicii.
Stiu ca daca canalele nu sunt desfundate cum trebuie se mai intervine dupa o luna si jumatate si sincera sa fiu nu prea mai vrea sa mai ajung pe acolo.Eu ma asteptam ca ochisorii Ralucai sa se umfle,sa se inroseasca sa se vada ceva schimbat la ei dar nu a fost nici o schimbare.Iti mai amintesti daca la bunica ta s-a cunoscut ceva la ochi dupa operatie?Imi fac prea multe griji.
Cristina ramane stabilit sa ne intalnim la ora 12 duminica in fata la sala Polivalenta.Fetelor veniti si cu sotii ca al meu mi-a zis:bine eu va duc la intalnire dar ce fac dupa ce va las ca tb sa va si iau?
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
flo1980 spune:
Hello
Tre' sa dau papa lui bebe mic, asa ca timp limitat 
Dianami am inceput cu biscuiti fara gluten pana la 6 luni, erau de la firma Eti. Sunt sfaramiciosi si au gust de portocala.
Pica mai faci si tu comanda pe siteul unguresc?
Kamelya nastere usoara surorii tale. Recuperare rapida!

Intru mai tarziu, o zi buna va doresc! 
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
AnnaBaby spune:
Diana Mirela ms pt info cu branzica si durerea de burta! 

Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns la intrebarea cu durerea la ceza! 

Kamelyanastere usoara surorii tale si un bebe sanatos!!!
Azi Ioana a baut cam 30 ml de suc de mar, din ce in ce mai mult si cred ca descopera ca ii place, adica a baut mai cu convingere
Tot a mai facut ea pauze de jucat cu biberonul in gurita dar pana la urma a fost ok. Singura problema e ca se cam ineaca cu sucul, ca nu e foarte limpede, e mai cu pulpa asa, nu stiu cum sa zic, nu foarte mare, dar oricum e alta textura fata de ce stia ea pana acum...Asa fac si storcatoarele voastre? Al meu asa face, si mai face si spuma pe deasupra, da pe aia o daau deoparte...Ma gandesc ca iau altul si face la fel si n-am facut nici o afacere...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Marina_1609 spune:
cine stie sa deschida un nou capitol?
Sofia nu e prea friendly azi
si eu sunt terminata de oboseala.... vad ca a adormit nitel, ma duc sa calc niste hainite, daca mai apuc...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
TECK - nu, nu are nici o legatura.
In canalul lacrimal se intra cu un ac, de langa nas, in jos. Nu are nici o treaba cu ochiul. Daca imi amintesc bine, bunica-mii i-a bagat un lichid ca sa desfunde canalul, eu am avut imoresia ca plange, ca atunci cand se scruge zici ca sunt lacrimi. Dar acul ala e complet creepy! Si cand vezi cat il baga, lesini!
Anca mami de Eliza si Erika
Serenity90 spune:
Apropos de comanda..vreau si eu bouncerul albastru fara muzicuta...cu cine tre' sa vorbesc?
Denisa mamy de
Radu Mihai
Dovlecelul meu
Anilansa spune:
buna mamici, iar ati avut spor la scris![]()
raportam: 6.500kg, cu sanatatea e bine, un pic nasul infundat , dar avem leac ( batista bebelusului), am dat comanda de vaccin pt 4 luni, ne-a dat calciu si vit D3 pt 10 zile.
Mamici o intrebare: foloseste careva perna asta http://www.kreativity.ro/index_files/ArtBeBe.htm
e buna de ceva?
Ma duc sa citesc din urma ,revin, cu complectari![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa