Pepenasi de iulie-august 2008 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
kamelya spune:
sunt asa emotionata...imi tremura mainile...surori mele i s-a rupt apa...plec la spital...nici cand am nascut nu am avut asa emotii
va 
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Tecky spune:
Neata!
Am si eu un pitic pe creier:cum sa stiu eu daca Ralucai i-au desfundat sau nu caile lacrimale atata timp cat eu nu am intrat cu ea in sala de operatii?Nu se vedea nimic schimbat la ochisori cand mi-au adus-o doar ca era sub efectul anesteziei,era ca o leguma pana si-a revenit.
Kamelya sa aibe sora ta o nastere usoara!
Marina foarte bine ii sta micutei Ana Sofia in costum popular.
Gallyb am operat-o pe Ralu la spitalul de urgente oftalmologice Lahovari dar nu as mai recomanda cuiva sa faca interventia acolo.
Va las ca ma duc sa fac putina treaba.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
bufi spune:
neata fetelor...pt cele care s-au trezit si cele care inca mai dorm
ioana a dormit aseara super, de la 22.30 la 8.30 a mancat si acum iar la somn. s-a trezit asa de vesela, de zambareata...nu pot sa-mi mai iau ochii de la ea 
dianami sigur a venit la usa, numai ca nu de dimineata, adica ieri cand am gasit hartia si cred ca dupa amiaza si daca nu am mai iesit sau venit nimeni...avea data de 21...in fine nu mai conteaza, m-am dus eu la posta, dar bine ar fi sa o prind data viitoare si sa mai insiste, ca sigur eram acasa, dar daca eram cu ioana prin casa nu am auzit si soneria este desfiintata...o urasc...de ajuns ca suna interfonul
nu este vorba de galagie ca ioana doarme fara probleme, daca vrea ea sa doarma
apropo de somn, le-ati facut bebeilor progr de somn in timpul zilei? adica la anumite ore sa doarma orice ar fi?
ioana doarme super afara, iese de la 13 pana la 16...acum ca-i frumos afara, cum ajunge sus ochii ca de viezurie si mai atipeste pana pe la 22 de cateva ori...stiu si eu mai doarme o data adormita si o ora, franturi de 30-45 min si apoi la 22 baita, masaj, papa si la somn
o zi frumoasa pt mame si bebei frumusi
bufi
ankalaura spune:
FETELE - cum sa stiu eu ce bouncer e mai potrivit?
www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=100&kk_id=826&t_id=10290&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">ASTA n-are melodii
www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=100&kk_id=826&t_id=7661&start=18&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">ASTA are melodii, dar cum se leagana?? Ca daca are picioarele alea si nu benzi din alea curbate? Cum face utza? Apoi, are mai putine jucarii, DAR ARE MELODII!!!!
Hai ziceti repede, ca ziceam ca ma abtin de la comanda, dar acuma mi-a intrat piticul !!!
Edit - gata, m-am decis la ala de 163 de lei cu bara tarcata ca o zebra
DIANA / CAPRI - eu oricum vin cu Eliza la intalneala si mi-e totuna daca e sambata sau duminica, dar parca mi-e mai bine duminica, pentru ca sambata are si bazin pana la 10 jumate, abia ajunge la 11 acasa, deci am fi cam ca la curse...
Fetele cu intalneala - ca pozitie de intalnire, e bun la Polivalenta, mai ales ca e loc de parcare, dar aveti idee daca sunt si niscaiva leagane imprejur ca sa isi faca si copiii astia mai mari de lucru? adica Eliza, Matei, Iulia...?
BUFI - Erika doarme la pranz cam ca un om mare, dar uneori uit eu sa o pun...
In mod normal doarme de la 2 la 5, alteori de la 2 la 4... Dar ea si-a facut singura obiceiul asta... Eu o pun in pat si ea se culca...
Anca mami de Eliza si Erika
ankalaura spune:
TECK - eu zic sa nu iti faci griji, si zi merci ca nu ai vazut ce se intampla acolo in sala... Eu am stat cu bunica-mea cand i-a desfundat canalul lacrimal si mi s-a facut rau! Atentie, eu sunt genul care savureaza cand i se ia sange, analizez cu atentie cum iese sangele in eprubeta...asa ca...
Nu ai cum sa nu iti dai seama daca canalul a ramas infundat (ceea ce nu cred).
Vroiam sa ma fac si eu doctor, mi-a trecut prin clasa a XI-a... Unul din motive a fost chestia asta cu canalul lacrimal... 
IRINUCA _ si Erika tipa, chiuie, uneori asa de tare incat mi-e ca o sa vina vecinii sa vada ce ii fac!!!
Adica tipa de tipa, ascutit si strident, dar ea se distreaza asa, imi atrage mie atentia, da' vecinii de unde sa stia? ![]()
bobitamica spune:
Buna dimineata si de la noi,
NARCISA..m-am socat cand ai spus ca a cazut fata din carut....Mie mi-e frica sa o las singura desi nici nu se intoarce inca mititica...Imi spunea o prietena ca fetita ei de 3 ani a cazut de langa ea,stand pe banca ,direct in cap. E ingrozitor!!!
Vorba ta,CAPRI...o sa fie mult din astea de acum incolo...
TECKY...asa e in Romania..cand s-a operat tatal meu ,m-am dus sa ii dau plicul chirurgului si anestezistului. Anestezistul nu era in birou,dar chirurgul mi-a spus sa scriu numele tatalui pe plic ca o sa intre in posesia lui si sa stie cine i-a dat. Iti dai seama....daca nu dai,vai de tine....
IRINUCA ...eu am vb aseara pe mess cu CARMENELA si mi-a spus sa o sun azi. Nu stiu ce sa iti spun,poate ar tb. sa o suni si tu.
TIBERICA..m-am uitat pe site-ul ala de care imi spuneai,dar as vrea din ala cu telecomanda. Si acum s-a si ieftinit ...e doar 160 lei...mi se pare super pret...
ANKA....am si eu o intrebare.SE POATE INTRA IN CONCEDIU MEDICAL IMEDIAT DUPA TERMINAREA POSTNATALULUI,ADICA EU PANA PE 3 NOV. SUNT IN POSTNATAL,IAR DIN 4 NOV. INTRU IN MEDICAL PT.COPIL.SAU TB. SA MA INTOR LA SERVICIU CATEVA ZILE??
va pup,
Bobitamica-mami de Suri
M&M spune:
Neata!!!
Deci , intalnirea va avea loc duminica, ora 12.00, in fata la Polivalenta !!! E bine asa????![]()
Anka, din cate stiu eu putem merge spre "oraselul copiilor" ( nu stiu daca sunt 5- 10 min pan acolo ) , unde sunt locuri de joaca...
Narci, nu mai zici nimic de venit in Ro anul acesta....sau poate am pierdut eu mesajul???!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kamelya sunt asa emotionata...imi tremura mainile...surori mele i s-a rupt apa...plec la spital...nici cand am nascut nu am avut asa emotii va ![]() Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008 |
Kamelya, nastere usoara surorii tale!!!
Asa..sa va zic de noul meu pitic...revelinoul din acest an!!!! Voi unde vreti sa il petreceti si daa plecati , il luati si pe bebe??? Eu si sotul ne gandeam sa plecam cateva zile in afara tarii, dar fara bb...Problema ar fi ca eu inca alaptez...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ankalaura spune:
BOBITA - da, poti intra in medical, ba chiar poti intra din medical in medical, unul de la dr tau, altul pentru copil si tot asa, cate 14 zile.
Eu nu o sa intind coarda chiar asa... Dar o sa incerc sa imi iau un medical del a dr meu macar pentru 5 zile. Daca imi da 10, ar fi grozav. Dosarul il voi depune imediat ulterior, si nu in ianuarie cum gandeam. Vad ca la toate discutiile cu legea asta, doua puncte sunt concrete -
> se aplica tuturor (deci nu are legatura cu depunerea dupa 1 ianuarie)
si
>cei 85% sunt oricum din net (ceea ce era logic)
Deci devine simplu de calculat.
CRIS - noi nu vom pleca nicaieri. Revelionul nu imi place, niciodata nu l-am considerat asa, o chestie de pierdut noaptea si de sarbatorit... Craciunul insa tin musai sa il petrecem acasa la noi. Sa vad cum ma inteleg cu mama, dar la soacra-mea nu ma duc in nici un caz. Uneori vin ai mei la noi, deh, ca sa nu fim singuri nici noi nici ei.
DAR
Cand plecam, indiferent unde si cu ce ocazie, noi nu plecam fara copii. Asa am eu un pitic. Unii prefera sa lase copiii la bunici (chiar si alaptati). Eu nu pot!
Nu conteaza daca alaptez sau nu, imi aleg destinatia astfel incat sa am conditii suficiente pentru copii, si merg cu ei. Asa suntem noi...
Acuma, sigur, depinde unde mergeti. Ca de Revelion e mare balamuc peste tot... Poate de-aia nu imi place mie revelionul...
Cu oraselul copiilor, eu prefer sa il ocolesc. Nu numai ca se platesc draciile alea si nu mai dai copilul jos dar as ajunge sa stau numai cu ochii pe Eliza...
Stiu ca sunt niste "insulite" cu tobogane si leagane putin mai in jos pe partea cu bulevardul.. adica erau... Cum ar veni... intre Palatul Copiilor si Tineretului...
Marina_1609 spune:
vad ca voi iar va intalniti si eu nu pot sa vin 
sambata avem botezul, duminica intalneala cu nasii si baita....Uf...
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi