Pepenasi de iulie-august 2008 (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Struluta am eu Leg Magic si eu zic ca se merita banii daca lucrezi la el, adica sa nu-l faci cuier de haine. Eu va spuneam mai am 3 Kg fara nici un fel de dieta mananc si biscuiti (cate un pachet normal nu o tona) sau ciocolata, beau ceai de pe piata care are zahar dar lucrez la Leg M. cam 3 min si la bicicleta 15 min. Are DVD dar eu lucrez de capul meu cat am chef. Si mai pun si cate o haina pe el deci e bun si de cuier.
Caprioara felicitari de rezultat negativ.

Mona ma bucur ca esti bine si intri din nou.
Eu alaptez exclusiv si inca nu mi-a aparut tanti menstruatia dar am cunostinte care le-a venit dupa 8-9 luni asa ca nu ma stresez.
all.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Salutare si de la noi.Iar cu fetita in brate, clar suntem la vreun puseu ca toata noaptea a vrut sa doarma numai cu tzitzi in gurita, cum o scapa cum se trezea.Acum doarme dusa,dar mi-e teama sa o pun in patut sa nu se trezeasca.Am reusit in sfarsit sa citesc tot.Pe picassa am vazut o mica parte din poze ca iar s-a dus naibii si nu mai pot intra.Mai are cineva problema asta cu picassa?Sa fie calculatorul meu de vina?
KAMELYA,nastere usoara surorii tale, un bebelus sanatos si mancacios.
TEKY, off ma sperii cu interventia aia.Eu ma linistisem ca nu i-a mai curs o saptamana ochisorul Alexandrei, dar de doua zile a inceput sa curga mai rau ca inainte.Ma bucur ca Raluca a suportat bine interventia si Doamne ajuta sa nu mai ajungeti niciodata acolo.Cu taxa noi cand am facut programare , aveam trimitere si ne-a zis ca e gratis consultatia dar interventia se face doar contra cost e 120 ron si ne da si chitanta pt ei.
MARINA , bafta cu botezul, sa iasa cum ti-ai propus
DANA81, fetele astea ne tot fac in ciuda cu intalneala lor, nu vrei sa ne intalnim si noi intr-o zi? Voi pe unde va plimbati?Noi pe brailei, in zona bancutelor de regula.Si eu m-am saturat de zgomot si imbulzeala, din pacate parcurile sunt mult prea departe,si n-as vrea sa ma apuc de alaptat pe banciDaca vrei stabileste tu o zi si o ora si ne intalnim, mai putin maine dpaamiaza ca asteptam musafiri.
NARCISA,doamne ce patanie, cred ca te-ai speriat rau de tot
ARIADNA,super filmultele
MADA, foarte intertesant ghidul somnului

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput