Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
andreap spune:
Alina..da,am facut un dus..inainte de asta m-am epilat
..reusisem saptamana trecuta pana la genunchi,acum am continuat operatia...asta e singurul moment din zi cand nimeni nu vrea nimic de la mine
.acum,in loc sa fac nani ca mai e un pic si zgubi isi va cere drepturile,bantui pe DC...da' macar sa-mi fac 'plinul' de DC
..si tie un somn linistit iti doresc
In seara asta m-a sunat o fosta colega,are un job bine platit..vor un expert contabil,altfel se ducea ea...offf..grea decizie.dar nu voi merge
..prefer sa mai stau acasa sa-mi fac fata mare
..am timp ptr.cariera.as prefera ceva part-time,sa simt ca fac si altceva decat schimbat scutece,4 ore pe zi ,eventual sa muncesc de acasa,sa fiu langa Saratzina mai mereu.altfel,nu..deocamdata.la Mariuca m-am dus la munca devreme,acum am imbatranit si m-am facut casnica
..mai ales daca reusesc sa iau 85%.....merita.
hai ca m-am intins cat o zi de post
somn usor
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
stefany_p spune:
si la noi e o maraiala de zile mari, si plans si jale....si pe bune de stiu ce are
Cleo, mult curaj, treceti voi peste toate
felicitari verisoare Andreei....
care ziceati mai d epraji???mihaser????iei bataie![]()
Magnetism79 spune:
Fetelor acum am reusit sa intru dupa mult timp..............e ok la job, vin destul de tarziu si de luan care vine incep deplasarile,ce sa fac daca vreau leafa mare fac sacrificii................
Asta micu face progrese MARI apuca bine de tot in manuta tot ce prinde , baga in gura tot ce prinde, rade cand ma vede, e topit dupa mine nu mai poate mai ales cand vin si ma joc cu el.
Femaia merita toti banii se ocupa de el, si mai intreba o fata daca face si menaj,.NU doar ce tine de bebe, ii spala si calca lui, i-am zis ca daca e nevoie sa stae in cap sa stea pt el ca de aia ii dau banii, in plus nu suport sa planga , el e f. mofturos asa ca daca vrea in brate sa stea cu el in brate, sa lase tot deoparte pt baiat.
Nu stiu cine ma intreba de bani, castig cam 1500 euro, deplasarile sunt platite, insa si responsabilitatea e mare.
O intrebare , la cat timp dupa nastere v-a venit ca mie nu mai imi vine deloc nu stiu ce sa fac, de alaptat nu mai alaptez
Va pup si imi e dor de voi
Maine face piticul meu vaccinelu de 4 luni sper sa fie bine
Pupici
Lavi cu Bogdanici Pogonici
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 sunt pe fuga. ca vreau sa dorm. am fost la gineco, mi-a dat tot marvelon, am mai folosit dar d-ala cu 28 de pastile, fara pauza.acu se gaseste numai cu 21 totul e bine, am gasit si vaccinul fetii, maine il facem. va pup, noapte buna Pozici Mufitza Mufitza in parc Mami de Mufitza Ariana Elena Povestea nasterii ![]() |
Iulia - sunt permise si in timpul alaptarii anticonceptionalele pe care le iei tu ? Trebuie sa inlocuiesc exlutonul, ca nu le mai gasesc.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
stefany_p spune:
Nicole in prospect la marvelon scrie ca:
Sarcina si lactatie: Acest medicament este contraindicat in timpul sarcinii. Contraceptivele cu estrogen/progestogen pot afecta calitatea si pot reduce cantitatea laptelui. O mica parte din substanta activa poate fi eliminata in lapte.
cenia spune:
Salutare, intru rapid ca nu prea am timp.
Am facut un montaj si vroiam sa il vedeti.
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72afa6eb27e15bfd172ab2
am bagat si video desi mi se pare zgomotos
simonacip spune:
Neata de la noi si
Bag un mesaj repede pana merg cu david la gradi sa-l duc.
Piggy, sa stii ca paloarea e un semn de anemie. La fel, copilul tb sa aiba buzele rosii si unghiile roz, sunt niste semne dupa care se ghideaza dr...stie el ce face, eu zic sa-i dai fier fetei, mai ales ca e doar pe san, daca papa si formula aceasta continea fier deja...
Andreea, mai naspa zi, bine ca s-a terminat cu bine, fara pierderi si cu epilatul respectiv...parca e altceva, nu?? Si eu zic ca merita sa stai acasa, mai ales acum cu 85%, ar fi o prostie sa te duci sa munesti si sa ai sa zicem doar 15-20% in plus, dar munca, stres, si departe de puiuta. Nu se merita.
Magnetism, eu dupa ce am intrerupt alaparea la david mi-a venit ciclul dupa o luna, deci nu tb sa vina imediat.
Nicole, eu am 2 folii de Exulton, le-am cumparat la controlul d e6 sapt, voiam sa iau si eu dar am renuntat la idee. Le vrei?
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Cenia, foarte frumos si MoNTAJUl tau...Ce emotionanta nastere!!!!!! iar m-au napadit amintirile...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
iulia83 spune:
neatza si de la noi. de data asta iau si eu cafeaua de la simona
inca mi-e somn si zgatia are chef de vorba de la 6.45. a dormit asa de bine ieri, in 2 reprize a cate 2/5 h dar tot a picat lata la 9..la 8 motaia. abia am tinut-o pana la 9 treaza.
mi-am pierdut si ideile..
fata ma loveste cu picioarele, incearca ea sa zica ceva, tuguiaza buzele si umfla obrajorii si zice "mbufffff..mfff..bufffff" acu e cu 4 degete din 5 in gurita. isi scoate singurica suzeta, se uita la ea de aproape asa si i se incruciseaza ochisorii 
asa haioasa e, apoi incearca s-o bage in gurita dar nu mai nimereste partea care trebuie si linge pe langa ea, se chinuie...ce sa mai...mi-e drag de ea de mor!
ma gandesc ca poate reusesc sa o adorm si mai profit si eu, dar dacase face 9, nu mai am sanse, ca am de facut sucul,piureul de fructe, etc...
ies ca da semne..Doamne ajuta
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

Reallaura spune:
Cenia excelent montajul cu filmulete!!! SUper
Fetele, eu sunt suparata. 

A cazut Mirci ieri cu tot cu bouncer de pe masa din sufragerie. Sotul spune ca nu s-a lovit, ca practic cadrul bouncerului a atins pamantul si Mircea doar s-a prelins din bouncer, peste cap. A plans dar f putin, mai mult ca de sperietura. Mai urat am facut eu. 
Of, trebuie sa fiu numai cu okii pe el, nu pot sa inteleg cum s-a intamplat...
Acum, ma consolez cu ideea ca Bogdan a vazut, doar era langa el!!
El zice ca nu tr sa mergem la doctor cu puiul ca practic nu s-a lovit deloc... Of, de ce??

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE