Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
andreap spune:
salutare
Sara a fost azi in greva foamei
..a mancat dimineata pe la 6.30-7,apoi cereale 50ml.pe la 11,pe la 13 1-2 inute de molfaiala si gata..pana acum nu a mai vrut NIMIC!am incercat si lapte praf si san...nu a vrut
..sanul stang cel putin era pietroi!
Ref.la mere,mie mi-a recomandat pediatrul mar copt,nicidecum crud ptr.inceput.
in rest suntem bine,dar a inceput iar sa faca mici crize in carut![]()
revin mai tarziu dupa ce culc mica scorpie..si apoi scorpia cea mare..ca tati e la meci![]()
pupici
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mi_bebelina
Nu stiu unde am citit ca "reactiile locale" sunt "datorate" mainii celui care face vaccinul........doar celelalte sunt fiindca reactioneaza organismul.....febra, somnolenta, lipsa poftei de mancare......ai priceput tu.......ca eu nu stiu cum sa explic....Sara de Andreap are si acum semn de la vaccinul de 2 luni...ce mana a avut si asistenta ![]() ![]() ![]() ![]() Deliutza Broscutza |
Hmmm, pai aceeasi i-a facut mereu, aceeasi mina.SI nu l-am vazut sa se incordeze mai mult acum, ba chiar a fost cumintel, doar cind a scos acul a scincit nitelus.Dar se poate sa ai dreptate...David la 2,6 ani a incordat raau piciorul si ne-am ales cu ditamai umflatura si locul tare si rosu...de-am tras vreo 3 zile cu rivanol, comprese reci, drumuri la Grigore...Pana la 2,6 ani nici o reactie locala, la nic un vaccin.
Febra intr-adevar n-a facut Matei , Slava DOmnului!!
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
iulia83 spune:
sunt pe fuga. ca vreau sa dorm. am fost la gineco, mi-a dat tot marvelon, am mai folosit dar d-ala cu 28 de pastile, fara pauza.acu se gaseste numai cu 21
totul e bine, am gasit si vaccinul fetii, maine il facem.
va pup, noapte buna
Pozici Mufitza
Mufitza in parc
Mami de Mufitza Ariana Elena
Povestea nasterii

Reallaura spune:
Fetelor, sunt terminata! Azi a fost zi de maraiala, clar! Cu nimic nu i-am intrat in voie, mi-a plans si in parc, in crize de ziceam ce-i asta! De mancat, abia l-am pacalit cu 80 ml de doua ori, nici san nu prea a supt...Nu stiu ce e cu el 

Imi vine sa mor!
Ah, ca sa nu mai zic ca ieri am incercat sa-l indop cu bibe si a vomitat lapticul supt de la mine, in tot patul. apoi a adormit si cand s-a trezit eu, fara sa ma uit la ceas, i-am dat biberonul. era vechi de 4 ore..
S-a foit toata noaptea, nu stiu daca din cauza asta...
OOOf, ce o fi cu el? ca dinti nu se vad...
In fine.
Mi-Bebelina da, ai dreptate, vad ca si ALina anto spune ca Sara refuza supa! O sa incep cu supa..
Alina_anto deci incep cu piure de morcov!
Cleo bafta sotului cu jobul!
Miss f bibilit montajul tau!a iesit foarte misto!am vazut si eu Labirintul lui Pan, super filmul, intr-adevar! Felicitari pentru cum se prezinta
David!! Nu ai nici o treaba cu el...Al meu are 7400 la 5 luni
Mihaser ma bucur ca a iesit bine TF-ul! Sper sa se rezolve cu fizioterapie.
Inais 
Alyshsi eu o sa incerc faza cu bouncerul!Zilele astea nu-i prea intru in voie! Ce frumos ca te simti iar studentica!!oooof cum o fi? Te admir sa stii pentru curajul asta!
Getutza eu am sters la repezeala toate pozele de 4 luni ale lui Mirci 150, cam asa...Mi-a venit sa mor! Super colajele!
Andree ce frumos ca va avea Eric un verisor de aceeasi varsta.
asa ma bucur si eu de MAti si Mirci, cred ca o sa fie cei mai buni prieteni.
fug sa vad ce mai fac cu puiul meu.
va urez noapte buna
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
simonacip spune:
SIs, imi pare rau de Mirci, ce vrei, mai au si ei zile d-astea. Pup baiat frumos, baga diversificare, nu vezi ca nu vrea laptele ala praf???
Andreeap, imi pare rau ca Sara a reinceput...
Mai fetelor, dar dc ma gindesc bine nici al meu nu-i cine stie ce cuminte inc arut, decit atunci cind doarme...
si m-am invatat, ii dau sa pape fructele de dimineata, apoi il imbrac de afara (mai putin geaca), dupa care il pun la sin si adoarme imediat, fiind si satul...ii pun geaca si patura peste sa-i fie cald si doarme de n-are treaba. Ma plimb linistita 2 ore. La prinz repetam figura..Altfel intr-adevar nici al meu nu e cuminte, iar dc e obosit...sa te tii, pina nu-l iau in brate sa-l culc nu tace.
Ahh, Inais
si de la mine.
Ma culc si eu fetele. o noapte linistita.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
piggy spune:
simona, nicole multumesc pentru raspuns...
o sa ii dau acum fier pana pe la 6 luni dar oricum imi pare nerelevanta evaluarea asta in functie de cat de palida e...eu nu cred ca am fost rosie in obraji decta cand ma dadeam cu fard sau cand eram foarte emotionata...ma rog...asta e
care e contul comun de pe yahoo?
http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png
mihaser spune:
Salut!
piggy o sa merg aici in Timisoara la un al doilea ortoped, insa sunt foarte hotarata sa nu-i bag nici un picior in gips. Eu cred ca fetita ta nu are nicio displazie..Stai linistita!
Eu i-am dat baietelului fier pe la 6 luni...I-am facut analize de sange - hemoglobina si pe baza lor i-am dat...lu` Eli nu i-am dat nimic...nici analize nu i-am facut...o sa ii fac la un an...Eu o sa ii iau lapte praf cu fier si nu cred ca o sa fie anemica!
laura multumesc! Maine la 9 mergem la o dr kinetoterapeut sa vedem ea ce parere are. Medicul de fam a zis sa-i fac ghetute ortopedice si atat. Nu ma mai stresez...om rezolva noi cumva! Promit sa vad montajul cu Mirci de indata ce o sa prind un pic de timp liber.
Va pup! Noapte buna!
andreap spune:
Simona...acum ca tot vine vremea rea,voi sta mai putin afara,sper sa fie crizele mai mici
..am observat ca seara le face..ori oboseala,ori intunericul....pupam matei si poate..paote ne mai vedem
Fetelor,chiar ca azi a fost o zi naspa....sara fitze la lapte,eu:
1. am pierdut cheile de la masina,seara pe la 19.30 cand ma intorceam in casa..noroc ca era si al meu cu mine,altfel
..el tinea cosuletul cu Sara,eu cautam in bezna de zor...cand colo erau in geanta de carut a Sarei
...ma si vedeam dormind in masina,sa o pazesc....
2.pierdut portofel de parc in care tin numai ceva bani,dar de data asta aveam si cardul...mi-am dat seama acum si am cautat..cautat..sun sot aflat ca baietii la meci
,nu e la el,nu l-a vazut..am coborat la masina..il pusesem in portbagaj
..sunt dusa rau azi![]()
fug sa fac si eu un dus...Sara doarme,Mariuca spalata se mai holbeaza la TV...am ceva timp ptr.mine
puuuup
BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piggy simona, nicole multumesc pentru raspuns... o sa ii dau acum fier pana pe la 6 luni dar oricum imi pare nerelevanta evaluarea asta in functie de cat de palida e...eu nu cred ca am fost rosie in obraji decta cand ma dadeam cu fard sau cand eram foarte emotionata...ma rog...asta e care e contul comun de pe yahoo? http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png |
contul comun: mamicimaiiunie2008@yahoo.it
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreap Simona...acum ca tot vine vremea rea,voi sta mai putin afara,sper sa fie crizele mai mici ![]() Fetelor,chiar ca azi a fost o zi naspa....sara fitze la lapte,eu: 1. am pierdut cheile de la masina,seara pe la 19.30 cand ma intorceam in casa..noroc ca era si al meu cu mine,altfel ..el tinea cosuletul cu Sara,eu cautam in bezna de zor...cand colo erau in geanta de carut a Sarei ...ma si vedeam dormind in masina,sa o pazesc....2.pierdut portofel de parc in care tin numai ceva bani,dar de data asta aveam si cardul...mi-am dat seama acum si am cautat..cautat..sun sot aflat ca baietii la meci ..sunt dusa rau azifug sa fac si eu un dus...Sara doarme,Mariuca spalata se mai holbeaza la TV...am ceva timp ptr.mine puuuup BOTEZ SARA Septembrie-octombrie 2008 www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004) |
Hai ca ai avut o zi plina de emotii..uff. Tot e bine ca n-ai pierdut nimic!! Mai sunt si zile de-astea..ce sa-i faci?.. Fa un dus fierbinte si...fa un nani bun

Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!