Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
alina_anto spune:
Getutza, super colajele!
Lilly, iti sta foarte bine tunsoarea! Chiar ca te intinereste! Si eu am de gand sa-mi schimb tunsoarea....
Simonix pup Robertel si mami fericita
Laura De ce nu vrei sa incepi diversificarea cu morcov? 
Fetele, ce sa va spun despre noi? Suntem bine, sanatoase, fericite, dar foooaaarte ocupate..cu joaca. Sara este foarte jucausa, vesela, rade tot timpul in hohote. Cateodata canta asa tare si apoi se amuza copios. ii place sa stea pe burta, a inceput sa se rostogoleasca mai mereu. in brate deja mi-e greu s-o mai tin pt ca se smuceste si am impresia ca o s-o scap.. E foarte scumpa, are acelasi program bun. Doar ca nu mai vrea sa pape supa de legume, asa ca luam o pauza de cateva zile. Fructele ii plac foarte mult!! De ieri ii dau si banana si cereale cu orez si morcov. Le-a acceptat foarte bine, ii plac mult si am observat ca sunt si cinsistente. O satura bine. Ii place sa ma mangaie pe fata, sa ma priveasca, avem jocurile noastre deja, de-a bau-bau (asa cum zicea Alysh ca face cu Vlad), cantam impreuna(!), adica eu cant si ea chiuie(!). Sunt tare fericita! Dar si extrem de obosita..uff..dar merita efortul..
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Getutza81 spune:
Getutza ce colaje frumoase.Cand ai avut timp sa faci atatea?
Pai a fost ziua lui soacra mea si asta iam facut cadou, bineinteles listate... a stat cristi cu piticu toata ziua si de pe la 4 la amiaz asta am facut...
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
Leloo, pai socru meu e fotbalist si mam gandit ca iar placea colajul facut asa, sincer nu il vreau fotbalist !!
Fetelor, vad ca tot va chinuiti cu mancarica solida... pai ce sa zic, al meu refuza bibe... de cateva zile nu am avut timp sa stau sa fierb si iam dat bibe in locul meselor solide... si nu mia mancat mare lucru, scuipa bibe... in schimb cand i dau mancarica e topit.... mananca TOT !!! Bineinteles, inainte cand am inceput diversificarea nu vroia deloc, ma chinuiam cu el, plangea, stramba, blabla.... dar acu nu mai avem nevoie nici de barbetica asa frumos papa... eventual pt mine ca tot imi pica de pe lingurita 
.. deci eu zic RABDARE ca isi vor intra ei intrun final in mana cu papica asta .... a, si la al meu i place zacusca de numa, tot tremura cand i dau... (bine, eu i mai dau asa pe deget cate ceva ce mai mananc eu, dar numai asa umpic de gust...)
Miss, alina_anto, simonix muuuulti
, ma bucur ca viau placut colajele, adevarul e ca am stat umpicut la ele sa le fac.... si acu cred ca schimb si calendarul ca e prea simplu... si am mai descoperit chestii noi la program (pot sa pun ce background vreau, intrun final am vazut ca pot sa adaog text, etc..) si mia placut sa le fac, desi tot pe fuga leam facut ca am obs ca cristi nu prea are rabdare cu bebe.... a, si nu prea se joaca cu el, el ar vrea sa stea nemiscat si el doar sai spuna vreo 2 chestii si gata... cand colo, eu fac avionul, calutul, etc... gimnastica... o sa mai pun filmulete si poze sal vedeti cum rade, ma topesc cand il aud.... el rade in hohote din 10 iulie, ca stiu ca exact de ziua mea a ras prima data in hohote la mine...
Miss, daca tu zici asa de colajele mele, pai sa stii ca sunt mandra tare de munca mea, cum stiu ca tu esti asa mai perfectionista.... a, si cred ca am uitat sati spun ca si mie mia placut TARE TARE mult filmuletul cu Daviducu !!! e un scump si un dulce, si sa stiii ca tare mult sa schimbat de la nastere.... lucru care lam observat la mai toti bebeii din odiseea noastra...
A, si Cleo, imi pare tare rau sa aud ca sia pierdul jobul tati al vostru ! sper sa reusiti pana la urma sa faceti concediul acela de sarbatori...
pe tine si pe mara (pe tati nu
) si sa nu mai fiti triste.... !!!
Iulia, eu inca nu am citit ce sa intamplat intre voi, dar eu una in locul tau il asteptam poate cu cratite in cap nicidecum cu masa pusa... si al meu isi face de toate, nu se asteapta la nimic, chiar daca eu am dormit toata ziua si el e treaz de la 5.30... si nu ar indrazni niciodata sa ma loveasca... de fapt iam spus CLAR daca ma va lovi vreodata, imi iau chiar si cei zece prunci daca atatia oi avea si si daca stiu ca in gara voi sta dar nu il voi ierta niciodata.... poate mai usor as ierta o aventura decat o palma sau lovitura... ei, dar de spus e usor, pe cand faptele sunt mai greu de dus la capat... oricum stiu ca orice ai fi facut nu meritai sa se comporte asa cu tine si punct, si nici el ceea ce ai facut pt el mai apoi !
===============
Geta
mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
piggy spune:
seara buna fetelor,
in sfarsit am ajuns si eu la zi cu cititul...rapide sunteti![]()
in primul rand vreau sa va felicit pentru montaje...sunt superbe si ma gandesc sa fac si eu unul ...in curand
Miss vezi ce baietel grasut ai si iti faceai griji...la greutatea asta eu zic sa incerci sa scapi de mesele de noapte. Pentru gaze, colici etc iti recomad INfacol...il comanzi pe net din anglia...ilincai i-a mers super bine nici macar nu stiu daca a avuyt colici![]()
Iulia pentru iritatia de la fundulet incerca ulei fiert si racit ...Cand il fierbi arunci si niste flori de suntoare...e foarte eficient..eu il patrez intr-o sticlutza mica si il folosesc de fiecare data cand ii schimb scutecul
Mihaserla ce ortoped mergi? eu cu ilinca am mers la un tip la budimex bogdan andrei apoi la recover - thierry si acum avem prg la jianu sapt viitoare...primii doi - unul a zis ca are displazie de sold unul ca n-are nimic asa ca se impunea o a treia opinie
Ralu_t am cunoscut-o pe Ramona si mi-a placut mult Intr-adevar stie sa se comporte cu copiii.
Cat despre noi, azi am facutvaccinul de 4 luni si spre surprinderea mea Ilinca a fost f cum,intica. Sper sa nu faca febra...L-a evaluarea de la 4 luni are 64 cm si 6,3 kg. Dr a zis ca e inalta si cu greutatea la limita inferioara. Oricum biberon nu accepta sub nici o forma asa ca nu pot decat sa ma impac cu ideea...
Ne-a dat verde la suc de morcov si mar si de la 5 luni jumate incepem diversificrea, Asa ca la baby expo din noiembrie trebuie sa achizitionam un scaunel pentru fata![]()
http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png
piggy spune:
am uitat ceva...dr mi-a zis sa ii dau fier ferrum hausmann 2-4-6 picaturi pe zi progresiv vreo 2 luni ca i s-a parrut palida fata..hm...mie nu mi se pare palida dar poti sa sti?!
nicole parca tu mai ziceai de fier? cum a acceptat bb? a avut ceva urmari?
http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png
socrate spune:
Bifam in calendar o zi horroristica se vede ca se apropie Haloweenul.
Mancare nu prea, somn mai deloc, s-au aliniat planetele probabil.
Acu sper ca in final a adormit dupa ce era rupt de somn si m-am chinuit sa il adorm.
Tati e la Sibiu, suntem singurei 
in casa e dezastru iar eu nu mai am chef de nik.
Poate maine.
Luni facem vaccinul de 6 luni. Unde au zburat? Jumatate de an, va dati seama? Sambata sarbatorim.
Sebastian
simonacip spune:
Piggy, n-ae ce sa-i strice fierul zic eu, mai ales ca e doar pe san..e binevenit.Poate doar s-o constipe putin.
Lui Matei i s-a umflat putin piciorul d ela vaccin si e nitel tare si rosu...Hmm, cica nu au reactii...I-am pus comprese reci. sa puneti si voi fetele..Mai bine sa previi...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Nicole1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piggy am uitat ceva...dr mi-a zis sa ii dau fier ferrum hausmann 2-4-6 picaturi pe zi progresiv vreo 2 luni ca i s-a parrut palida fata..hm...mie nu mi se pare palida dar poti sa sti?! nicole parca tu mai ziceai de fier? cum a acceptat bb? a avut ceva urmari? http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png |
Piggy - doctora i-a facut intai hemograma, adica i-a luat sange din degetel si i-a facut analizele. El nu e palid deloc, insa i-a iesit fierul la limita inferioara si mi-a recomandat acelasi ca si la voi. Am luat progresiv 1-2-3-4-5 picaturi de 3 ori pe zi si vom lua vreo 2 luni , apoi facem din nou analiza.
Consecinte - colorarea scaunului atat la noi.Ii place fierul, insa pateaza tot daca nu esti atenta. Eu ii dau cu lingurita.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonacip Piggy, n-ae ce sa-i strice fierul zic eu, mai ales ca e doar pe san..e binevenit.Poate doar s-o constipe putin. Lui Matei i s-a umflat putin piciorul d ela vaccin si e nitel tare si rosu...Hmm, cica nu au reactii...I-am pus comprese reci. sa puneti si voi fetele..Mai bine sa previi... Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Nu stiu unde am citit ca "reactiile locale" sunt "datorate" mainii celui care face vaccinul........doar celelalte sunt fiindca reactioneaza organismul.....febra, somnolenta, lipsa poftei de mancare......ai priceput tu.......ca eu nu stiu cum sa explic....Sara de Andreap are si acum semn de la vaccinul de 2 luni...ce mana a avut si asistenta

Deliutza Broscutza
alina_anto spune:
Am trimis pe contul comun yahoo ceva interesant cu bebelusi
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!