Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrada79 spune:
Missfff frumos montajul, ce sa zic am stat neclintita cand l-am urmarit. Felicitari pt talent si rabdare!
Ufffffffffffff noi tot marait suntem. Aseara a papat san si dimineata la fel dar nu pre mult. Ziua sa nu vada san sau biberon, papa putin si face apoi ca toate alea. Am vorbit cu doctora si ii dau debridat. Trebuia sa pape la 13.00-14.00 si de unde cand a vazut biberonul a inceput sa planga si a adormit. Doarme si acum, practic a sarit o masa, nu e prima oara. Mi se pare asa lingav abia mananca. Cand ii dau supa sau biberon cu o mana ii tin jucariile cu cealalta biberonul si papa cam 130ml. eu inclin sa cred ca burtica este cea care nu ne da pace. Noaptea doarme de sera pana dimineata la 07.00.
Sper sa treaca ca psihic o iau razna cand vad ca nu vrea nimic si pange asa fara sa imi dau seama ce are! Afara a fost super cuminte in casa in schimb............................

leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Am si eu o clipa libera, asa ca hop pe forum...![]()
Ariciul meu e in greva foamei - dar numai de mincare solida...
- fructe a mincat doar citeva lingurite, la prinz a venit cu o foame de mama-mama dar nu a vrut mai mult de 2 lingurite de piure de legume si alea mai mult scuipate - asa ca nu am avut de ales, i-am facut 230 ml de lapte pe care s-a napustit literalmente si asa s-a linistit? Ce pot sa-i fac?? Voi ce ziceti??
Am vazut colaje de Getutza - vad ca vrei sa-l faci pe Bogdanel fotbalist?
si filmuletzul lui Miss care m-a dat pe spate - super ti-a iesit, dar ai mama draga, o rabdare...te admir sincer!!
Iulia - tu vorbesti serios?? L-ai asteptat cu masa pusa, cada pregatita de baie??? Pai al meu nici nu viseaza asa ceva si nici n-o sa capete vreodata!! (sic!) Eu zic totusi ca tu strici...zici ca el e obisnuit sa fie dragalit? Pai si pe tine cine te dragaleste??
Despre contraceptie eu nu prea am cu ce sa te ajut - daca alaptezi e permis doar exluton - eu ijnsa mi-am pus luna trecuta sterilet asa ca nu mai am probleme acum nici cu singerarile abundente, nici cu durerile de la ciclu...
Bun venit si noilor mamici - Bratafel si Belleane!
Mai, eu tot nu m-am dres cu burta...
zau daca mai stiu ce sa mai fac!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Lilly79 spune:
Am adormit fata in brate cu muzica de leagan de pe calculator
Deci se poate si-asa.
De 3 zile avem cam aceleasi ore de papat, dormit,plimbat. Sper sa ramanem in continuare asa cu un fel de program, ca parca si Julia e mai calma ca stie cam ce urmeaza si eu is mai calma tot din acelasi motiv ![]()
iulia83 inseamna ca mufitza ta are nevoie de anumite conditii sa doarma si daca i le creezi va dormi mai mult.
Simonix nu-i problema ca te-ai lungit asa mult cu descrierea vietii cu un bebe de 6 luni.Intotdeauna l-am admirat pe Robertzelul tau cat de cuminte e, si imi face placere sa citesc ce mai face 
Apropo de diversificare cred ca poti sa introduci legume/fructe mai repede daca asa iti spune instinctul.Crezi ca mai demult mamele noastre ascultau de pediatrii? Deabia astept sa incep si eu diversificarea.
Ylari ma socheaza purtarea socrului tau. 
Getutza ce colaje frumoase.Cand ai avut timp sa faci atatea?
Andree27 merci de apreciere
. Felicitari pentru verisoara. Poate ii ies dintii lui Eric si deaia s-a trezit asa des? Sau s-au aliniat ceva planete?
Inca nu stiu daca sa cumpar doar blender sau un robot. Voi vedea cand voi fi in magazin. Merci fetelor de raspunsuri
.
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo2004 Buna fetelor! Am si eu o clipa libera, asa ca hop pe forum... Ariciul meu e in greva foamei - dar numai de mincare solida... - fructe a mincat doar citeva lingurite, la prinz a venit cu o foame de mama-mama dar nu a vrut mai mult de 2 lingurite de piure de legume si alea mai mult scuipate - asa ca nu am avut de ales, i-am facut 230 ml de lapte pe care s-a napustit literalmente si asa s-a linistit? Ce pot sa-i fac?? Voi ce ziceti??Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze Povestea nasterii lui Tudorel Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding John D. Rockefeller, Jr. |
si eu am aceeasi problema cu Sara. in ultimele 3-4 zile mi-a refuzat supa...Fructele le papa super bine. Eu de azi am renuntat sa-i ,mai dau supa...fac o pauza de 3-4 zile si pe urma revin cu supa... Vom vedea.
Nu stiu ce sa zic cu problema cu burtica ta. Ai vb cu un dr?
Sa nu fie ceva mai nasol si sa trebuiasca sa iei antibiotic...Sanatate!
Scortisoara Sara
Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria
Alina-mami fericita de
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
MissParker spune:
Gata, am fo’ si la pediatra. Si-a luat ceva mai mult timp, eram ultima pacienta inainte de pauza de pranz. I-am spus ca nu vaccinez inca. Scurt si concis. O sa ma mai gandesc. David are 7.240g si 66 cm, mi-a spus ca e absolut perfect dezvoltat, mai bine nici ca se poate!
Totul e in regula cu el, e vesel ca un cintezoi, i-am zis ca singura problema e trezirea de 3 ori pe noapte... bine, eu fac si greseala ca-i transmit ca deja la ora 18 e noapte, atunci doarme el cel mai adanc, pana la 22, dupa aia se trezeste si se foieste din 2,5 ore in 3 ore... Poate va dormi mai bine cand il vom pune singur in patutul lui in camera lui, ceea ce am de gand sa fac de prin decembrie. Pediatra mi-a recomandat sa trec pe formula nr. 1 (eu inca ii dau Beba Pre-Start, care e pt. nou-nascuti), ea zice ca nr. 1 este mai consistent si atunci poate va dormi si bebe mai mult dintr-o data... Sa vedem, termin cutia asta de Beba si apoi incerc... Azi a supt relativ putin la san, dimineata i-am dat si bibe dar nu a luat decat vreo 45g...
Andrada, te inteleg cu suptul, si eu sunt la fel, ma ingrijoram ca nu sugea David suficient, dar azi cand am vazut cat cantareste si pediatra mi-a spus ca e foarte vital si arata perfect, imi dau seama ca grijile erau degeaba. Tot ei stiu mai bine cat le e foame si ce le trebuie, eu zic sa avem incredere in instinctele lor!!
Getutza ti-am vazut colajele
Sunt topita de admiratie: pentru frumusetea si dragalasenia lui Bogdanel si pentru talentul tau

Simonix, ca intotdeauna o incantare sa citim despre progresele Robertzelului!!
Bai, m-am saturat de firele de par pe care le tot gasesc (inclusiv printre degetele lui David, le strange ca pe sfintele moaste
). Cred ca in curand ma tund... hehe, chiar cand vine iarna... sau o sa mi-l port prins la spate pana se mai regenereaza... ca nu stiu cand voi mai gasi si timp sa merg sa ma tund.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
bratafel spune:
gabitzam - eu ii dau mere de gradina, nestropite si sa fie dulci. Golden inca nu i-am dat pentru ca nu am gasit copt. Incerc sa ii dau cat mai bio.
Lilly79 spune:
MissParker felicitari pt David cel grasun si bine dezvoltat. Bebelusii stiu ei cat le trebuie sa pape. In ultima vreme si Julia papa 5-10 minute si-apoi lasa tzatza din gura, se uita la mine si incepe sa gangureasca fericita. In primele luni trebuia sa stea la san si cate-o ora ca sa se sature, apoi s-a redus la o jumate de ora si-acum la cateva minute. De la 18 il culci pe David? Julia se culca pe la 23-00
si se trezeste doar de 2 ori pe noapte
. Noroc ca vom trece pe ora de iarna imediat ![]()
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
bratafel spune:
Azi Bianca s-a intors singura pe burtica. Asa de fericita era pentru ca se chinuia de ieri si se tot enerva ca nu reusea. Toata ziua chiraie si face vocalize din gat, da din picioare de zici ca e la cros si se invarte prin patut.
Iulia83 - parca tu ai scris ceva de hemograma. In ce consta?
Simonix spune:
Mda fetelor, a propos de BIO asta ... si eu am dilema cu fructele si legumele de pe aici. Ii dau mereg Golden care sunt f bune, dar nu stiu cat de naturale sunt, de cumparat - numai la supermarket, evident, pe aici nu e piata, nu sunt tarani, gradina n-am
. Chiar imi fac probleme, ma gandeam sa ii dau borcanashe BIO, macar alea sunt garantate ca provin din culturi bio... Oricum, morcovii o sa ii iau sigur la borcanash, desi am meciuri cu mama care vrea sa ii faca ea tot... Stiu ca voi ati mai luat fructe "de sezon" din piata, dar aici - nu exista ... sau nu am ajuns eu sa gasesc.
Fetele care sunteti pe afara, sau chiar cele din tara... cum faceti sa le dati puilor fructe/legume cat de cat mai naturale ??
Lily, Miss -
e cuminte Robert acush, dar presimt ca imi va da batai de cap
e incapatanat, sa vezi ce protesteaza daca nu fac cum vrea el uneori hehe ... Eu ma pregatesc sufleteste sa se strice cumintenia asta a lui 
Miss - David are cat are si Robert
iar noi suntem cu 2 luni aprox mai pitici
Asa ca nu te ingrijora
Dar cred ca trebuie sa schimbi lapticul (parare neavizata
) Uite, eu vreau sa trec pe lapte 2 :) ca am crescut hihi :)
Leeloo - si al meu a refuzat azi marul :) Ce sa facem... cred ca au si ei zilele lor. Si preferintele lor. Si se mai plictisesc ...
Ylari -
fetele ! Imi pare rau de faptul ca nu te simti OK la casa socrilor, te inteleg... nici eu nu m-as simti prea bine
Getutza - minunate colaje !
Mi-a placut ca sunt tematice ![]()
Gata fetele, fug la pediatru din nou, de data asta la ala privat :) Va pup !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Eu am citit undeva ca merele golden sunt singurele care nu baloneaza. Ma gandesc ca sunt ideale pentru bebici mici, nu?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008