Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Fetelor un medic de familie bun in zona berceni- aparatorii patriei cunoasteti? Am o prietena care m-a rugat sa o ajut......

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bratafel, ce fel de mar ii dai? Baiatului mai mare i-am dat tot timpul mere Golden, mi se pareau mie mai dulci.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

doarme fatuca de 2 ore si eu nu pot. m-am tot foit pana m-am hotarat sa ma ridic sa vin in bucatarie. i-am dat la 11 sa pape supita si piureul si la 11.45 am terminat. ca sa pot spala vasele am pus-o in leagan. cand m-am dus in dormitor, era dusa am zis eh! iar se trezeste in 30 min, da de unde? deci, asta e secretul...s-o pun in balansoar sa doarma uraaaa....

gabitza - si eu tot mere golden ii dadeam, pt ca si eu le mancam cu placere cand eram gravida si intr-adevar sunt mai dulci.insa am auzit ca n-ar fi asa bune pt bebei, ca sunt cu chimicale, etc si am luat o vreme mere de la tarani din piata. nu-s aratoase, dar nici bune nu sunt. acre de zici ca nu-i adevarat. de cateva zile am descoperit intr-un supermarket la noi mere rosii importate din germania. arata foarte bine, un roz pal asa cu galben si sunt extraordinar de dulci si au miezul asa fin, nu zglonturos. sper sa mai gasesc!!!dar in lipsa lor, tot la mere golden o sa trec, ca cele de la tarani sunt bune de facut otet sau acrit ciorba in loc de bors

diseara ma duc la ginecolog la o vizita si vreau sa iau anticonceptionale. a inceput vreuna? vreau neaparat sa iau, ca iar incepe sa ma doara burta la ciclu si ma termina...nu mai avusesem dureri din anul 1 de facultate cand am inceput sa iau...

nu mai am nimic de facut si ma tot invart prin casa. uite nah! tocmai cand puteam sa dorm nu ma trece...

Pozici Mufitza

Mufitza in parc

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele !!! mai da ce repede va miscati, zau ca nu stiu de unde aveti atata timp ??? Eh, poate ca imi dau seama, din cate vad toate va treziti undeva pe la 6-7 ... ei, eu cu piticu meu ma trezesc pe la 9.30-10, cateodata chiar si la 11-1.30...al meu doarme de la 10.30-11 seara pana dimi la 6.30-7, i dau sa suga, si apoi dormim din nou pana se trezeste el... bine, dar somnul asta din urma il face cu mine in pat si din juma in juma de ora tot se foieste si nu pot dormi cum as vrea... si tot obosita ma simt... cred ca acu ma prinde mai tare oboseala.. ca si eu eram ca voi dc va amintiti, ma trezea de nspe mii de ori pe noapte si eram ... Am sa pun colajele din nou, ca cred ca astea nu se vedeau ??? a trebuit sa fac o vrajeala acolo ca astia de la picassa nu ma lasa sa le descarc ca sunt bitmap si ei permite doar jpg... si iam dat clasic uploader sau ceva de genul asta.. dar cu asta pot descarca doar cate 5 poze pe rand si tre sa le selectez eu pe fiecare pe rand, ca si cand trimit un email pe yahoo....
Eh, mam lungi, revin cu colajele.... Sunt stresata... ca nu stiu ce am facut cand mi sa stricat calc cand am transferat pozele ca imi lipsesc o gramada dea lui bogdi... si acu am observat ca nu le am cand le stergeam pe alea de pe contul comun si miam dat seama ca unele nu leam mai vazut... dc nu le gasesc o sa fac o criza de nervi !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor

Cleo - un si de la noi, sa se rezolve situatia asta care va da peste cap. Bate-l pe al tau la cap sa veniti aici asa cum te bat io pe tine la cap Glumesc, dar de fapt inteleg stresul pe care il traiesti, nu e deloc placut. Te pup si tine-ne la curent.

Lily - ma intrebai cum e cu bebe la 6 luni ?? Pai e minunat, un bebe jucaush, vesel nevoie mare, vorbaretz rau (a propos, nu cred ca faptul ca acum gangureste de zor, chiuie si scoate limba etc inseamna ca va vorbi repede si bine, din pacate am exemplu in famelie - fratele meu care taaare greu a vorbit desi era la fel de ganguricios ca Robert). La 6 luni de la nastere s-au dus tot hormonii/colicii/trezirile nocturne, lucrurile au intrat in normal, sentimentele s-au schimbat profund, devin din ce in ce mai puternice. Ce ma termina pe mine e comunicarea asta dintre noi, faptul ca ma imita si se chinuie sa faca si el ca mine, faptul ca atunci cand vine de afara si ma vede asteptandu-l i se lumineaza fatza si se zbate la bunica in brate sa vina la mine ... faptul ca atunci cand se scoala noaptea si este intr-o pasa de vorbit si de chiuit il mangai usor si ii spun ca noaptea e pentru nani, nu pt vorbit... si el ramane nemiscat si mirat, se uita la mine parca ar intelege... si culmea, de fiecare data tace din gura, isi bea laptele si se culca singur... Imi place ca se chinuie sa stea in fund si isi apuca piciorii cu mainile si ii cearta, imi place ca isi baga aceleasi picioare in gura, ca da cu manutzele in masa... ca atunci cand il pun pe genunchi sa pape si vede biberonul se intinde singur pe spate, cu mainile in sus, se mangaie pe cap si deschide gura laaarg (deh, barbat adevarat, asteapta sa fie servit ). Ma topeste cand isi tzuguiaza buzele sa bage orice jucarie/obiect in gura Si cel mai mult imi place dimineata cand ma duc la el si el e treaz, se joaca singurel, apoi ma vede si incepe sa zambeasca si sa se agite... gata ! E vremea sa incep o noua zi de descoperiri ;)

Na ca m-am lungit dar asa de drag imi e de pui :)

De fapt... voiam sa ii mai spun Iuliei ca am citit povestea ei si imi pare rau de ce se intampla. Eu in teorie sunt tare transanta: nu accept asemenea comportament. Dar evident, practica ne omoara Te inteleg ca iti este greu si te inteleg ca vrei sa ii dai o a doua sansa. Ai mare grija de tine si de bebe - si eu sunt de parare ca mai bine un copil cu parinti divortati si impliniti separat decat un copil cu parinti impreuna dar frustrati. Din pacate si eu am exemplu in familie, ai mei parinti care au divortat la 50 de ani :) dupa ce copiii le-au plecat de acasa (din fericire, la noi nu a fost vorba de violenta tatalui ... a fost o cu totul alta problema). Acum ai mei sunt tot divortati daaar culmea ! se inteleg mai bine ma rog, nu vreau sa fac apologia divortului - voiam doar sa iti spun ca din cauza frustrarilor alor mei si eu am fost frustrata si nefericita o perioada din viata ;)
Iti doresc sa va fie bine in continuare si evident, de cate ori simti nevoia, vino pe la noi :)

Inais - merci pentru centralizarea datelor in proiectul "diversificarea" Zau, nu vi se pare super lenta schema asta propusa de doctorul meu ? Hmmm... deja piticul s-a plictisit de mar, azi nu prea a mai vrut. Ii dau de 5 zile. Cred ca maine ii bag deja para. Si gata

Ah, si eu ii dau lui Robert Golden - sunt suuuper bune

Va pup mult :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, intram si noi pe super fuga, ne pregatim sa iesim afara. Mor de ciuda ca n-am timp sa mai intru asa ca inainte pe forum, imi lipseste, era una din putinele mele bucurii - hobbyuri, of, of...
Deci, azi i-am dar mar de la borcanel si mi-a mancat muuuult mai bine decat pana acum (ieri am facut pauza ca am fost plecate si nu am apucat ora de masa acasa) tot cu maraieli si smiorcaieli, dar a papat aproape jumate de borcanel de mar (de la nestle) si 80 ml de laptic dupaia. De azi incerc sa ii distantez mesele la 4 ore ca la 3 ore nu mai mananca calumea si mai rau ne enervam amandoua, asa ca azi experimentam un program nou, sa vedem ce iese.
Miss, montajul e superb, m-am uitat, n-am rezistat desi am intrat pe fuga...
Iulia, da, tot cu soacra poama acra ma chinui acum si cu socramiu, care aseara apropo, eu si Iuby in pat, culcasem si bebeluna si intra el ca nesimtitu (iuby zice ca a ciocanit dar oricum nu ii spusese nimeni sa intre) ca sa ia sticla de cola...........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Am pus si colaje aici

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Ieri nu am postat k am fost foarte obosita, am dormit aproape toata ziua. David este mai bine, continui totusi si azi cu tratamentul. A inceput sa se trezeasca de 2 ori pe noapte sa ceara titi, asta e…alaptez la cerere. Eu continui cu galactogilul, fara el…se simte cum scade productia.
Azi am fost sa depun dosarul pt CIC – tin sa-i multumesc lui Cleo – a fost completata corect adeverinta (era nenea mai plinut acolo), insa eu citisem aici pe forum ca nu mai trebuie si crere. Deci imi lipseste de la dosar cererea mea catre firma la care lucrez --------- o prostie imensaaaaa---------- de ce naiba mai cer acea cerere, daca eu am eliberata adeverinta in care se specifica si nr cererii; la ce oare le foloseste.
Am vorbit la birou, sa imi trimita o copie pe mail.

Miss – aseara m-am uitat la colajul tau, este absolut senzational, superb...sa fie sanatos Daviducul tau si fericit cu asa mamica langa el.
Gabitza – eu cumpar de la tarani mere ionatan de Voinesti. Le iau mai mici, sa nu fie tratate, si sunt foarte bune pt bebe.
Iulia – eu iau anticonceptionale, exluton, insa nu prea se gasesc, nu stiu de unde sa le mai cumpar.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Fetelor un medic de familie bun in zona berceni- aparatorii patriei cunoasteti? Am o prietena care m-a rugat sa o ajut......

Deliutza Broscutza

Mi bebelina -ti-l dau pe al nostru. Pe mine ma enerveaza ca imi controleaza sanii si nu accepta sa faca altcineva vaccinul, decat el. Nu ia absolut nici un ban sau cadou, nici macar daca face vizite la domiciliu. Este plin de zel si ok. Iti dau PM cu adresa si nr de telefon.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Multumesc ca m-ati primit printre voi!

Vianne: sa stii ca in Romania mai toti pediatrii recomanda inceperea diversificarii cu suc de morcov sau supita (din radacinoase).Am citit linkul dat de tine legat de pesticide si alte articole asemanatoare. Acum nici nu stiu ce sa-i dau. Nu chiar azi, peste cateva saptamani dar nu vreau sa-i fac rau. Mai am o fetita de 5 ani la care am inceput cu sucul de morcov dar atunci nu constientizasem inca pericolul acestor chimicale si nici nu a patit nimic. Nu ma gandesc neaparat ca se poate imbolnavi acum ci pe termen lung de la consumarea acestor legume si fructe carora eu le zic contaminate.

Simona: Si eu i-am dat debridat cand se arcuia si se zvarcolea la san si este foarte bun.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)

Mergi la inceput