Pepenasi de iulie-august 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
Dianami spune:
Vicky, pana am scris eu vad ca ai primit raspunsuri deja. O singura mentiune mai fac, eu sunt de parere sa se dea in castronel, nu la biberon (cum a zis si Mada).
Truli, La multi ani si tie, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai! 
Flo, am avut nunta in aceeasi zi dar in alte orase. ![]()
Va multumesc si pt. urarile de aniversare, a fost o zi f. placuta, am iesit toti 4
. Nu-mi vine sa cred ca au trecut 5 ani. Oricum, noi ne stim de 10 si ceva, eram 2 copiii cand ne-am cunoscut
.
Diana, mami de Andrei si Iulia
MissJJ spune:
Uitati www.nhgp.com.sg/contentview.aspx?article_id=659" target="_blank">aici ceva interesant despre weaning explica ce si cum si oun si niste citate care mie mi se par relevante:
Why do I need to wean my baby?
Solid food is given to supply nutrients (especially protein, iron, zinc and vitamin A) to meet the babys rapid growing needs.
It is also used to introduce food of varying tastes, textures and consistencies.
You should still continue to give milk to your baby as it is an important part of his/her diet.
Why cant I wean my baby at four months?
The World Health Organisation (WHO) recommends breastfeeding exclusively for the first six months. Do not give solid food earlier than six months unless advised by your doctor. Feeding your baby solid food too early may lead to overfeeding and overweight.
Can I add cereals into the milk?
This should only be done if instructed by the doctor.
Adding cereals to the milk can lead to overfeeding and causing the baby to become overweight. It doesnt help the baby to learn how to take solid food.
Can I introduce my baby to fruit juices?
Yes, you can. You can start with about three teaspoons of fruit juice and gradually increase the amount.
Si aici se dau sucuri de frcute dar nu cu ele se incepe diversificarea sau de la 4 luni, ci de la 6 in sus.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
narcisa.s spune:
Irinuca, bine ai revenit
Tiberica eu am intrebat de tine...Si ma bucur ca ai venit!!
Xeno, cum a cazut din pat?S-a speriat?Era in patul vostru si s-a rostogolit??
Ankule, bune cumparaturi ai facut.Mie imi plac bibele alea de la Closer to Nature
Carmenelo, mai da o data linkul unde ai scris la mirese.Sa ma dixtrez de ce ai zis acolo.Le-ai facut varza???
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
ankalaura spune:
Mai arunc un oki ca nu poci fara... ![]()
Vicky - eu aia care sunt mai pe dos... O sa incep cu de toate. Cerealele astea de care zicem noi se fac de fapt piure, si au fel de fel de smecherii inauntru. Totodata sunt si borcanele cu pireuri de legume, ma rog, selectate ca pentru etapa 1.
Eu nu tin asa tare la chesti asta cu etapele si cu varsta optima si cu leguma optima si toate alea optime care sunt optime numa' in parerea aluia de si-o sustine, ca optim la altul... e altceva...
Asa ca nu m-am descis clar, dar cred ca o sa incep cu toate de-odata.
ROTARIXUL - Fi-mea n-a avut nimic dom'le. Ce sa aiba?? Ca ii picura in gurita, nu o inteapa. Asistenta a avut rabdare si i-a picurat incetisor, dar pen' ca se zisese pe aici ca il poate vomita, nici nu am dus-o satula la Rotarix.
Sincera sa fiu, eu nu i l-as fi facut, dar avem o doctorita idioata care m-a pus sa aleg din niste scheme ale ei, si nu aveam chef sa imi spuna ca o invat eu meserie.
Aia e, mai facem tura numarul II peste o luna jumate... Alte 3 milioane jumate zvarlite cam pe fereastra... 
Anca mami de Eliza si Erika
tiberica spune:
Fetelor, mie mi s a adresat dr pediatru ca nu mai suntem acum 13 ani, cu referire la prima fetita, cand se incepea diversificarea de la 4 luni si ca acum am evoluat, imi venea sa o intreb daca am evoluat in bine sau in rau.
Sora mea, cea din state, a dat bb ului de la 2 luni si jumatate cate putin suc de mar si struguri albi , asa i s a spus, e asistenta acolo si nepotelul meu are acum 1 an si 4 luni si papa gheata iar baia o face in apa rece , calduta f putin.
Eu cada o spal cu cif si apoi dezinfectez cu solutie de la chicco, care, initial am cumparat o pt bibe dar cum isi mentine mirosul am pus o intr o sticluta cu pulverizator si asa dezinfectez cada. Si noi stam cu caputul in apa nu i am ferit urechile.
MissJJ spune:
Asa acuma pozele:
Vazut poze de printesa zambarici de Bobitamica
, printesa botezata a lui Mina
, vazut cei doi cavaleri mari si frumosi ai lui Monalac
, o scumpete cu motz si caciulitza faina a lui Mada de Irlanda
, vazut ursultez zambitor de Anaxena si pozele alea sexy cum asteapta ea pe David
, vazut si printesa la balaceala a lui Didi, vazut si poze cu printesica zburlici si mamica si tatic super happy la Irinuca si cam astea creca erau toate alea noi nu?
Irinuca imi plkace culoarea si tunsoarea.![]()
Anaxena super comentariile la pozele lui ginerica a vostru.
Asa merg si eu sa mai pun niste poze la pepenasi cu Amirica. Revin.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
AnnaBaby spune:
Maitreyi pai eu stiam ca cerealele date seara asigura un somn lung copilului, ca nu se mai trezeste de foame.Acum nu mai inteleg nimic, tu zici ca dimpotriva, ii da prea multa energie si nu mai doarme...oare cum o fi?
Dianami mi-a placut cum ai explicat tu cum faci diversificarea, am salvat info. 
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
Anilansa spune:
Fac si eu prezenta...
Carmenela e tare scumpica printesa ta ...folosesti o perna in forma de luna(am vazut una in careffour)si vreau sa intreb dac e buna de ceva.
Azi strunful meu iar a inceput sa tuseasca nu stiu ce sa ii mai fac
nu vreau iar sa ii dau EURESPAL
.Azi vad ca subiectul principal e diversificarea ... noi inca nu incepem mai avem un pic..cam o luna deci mai ne uitam la pareri
.
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
sursula spune:
CARMENELA-super montaj!!!La multe lunite Allegra!!
BOBITAMICA-ce frumos rade bebelina!
ANAXENA-ce model sexos avem noi acolo mai!!!Cat suc de morcovi i-ai dat prima data?
MONALAC-
ce-a crescut bebe Codrin!Hai pe la noi sa ne mai povestesti...!!Mie mi se pare ca seamana f bine cu tine Codrin.
TIBERICA,IRINUCA81-WELCOME BACK!
DIDI-ce scumpa e Aida!M-am distrat cu kk!...mie imi place cum suna kk,sau variatiile pe aceeasi tema:Kaki,Kakutz...etc
banale,dar dragutze,zic eu!
CAPRI-trebuie sa mai descarc cateva poze.Ce tratament ti-a dat dr pt giardia?
ANKA-cat avea Erika exact cand ati facut Rotarixul?
Eu ma distrez de mor cu bebe Tudor!Si-a dezvoltat vocabularul si ma uimeste in fiecare zi cu noi intonatii de ggggg-uri!Mor de drag!!!si e si tare cumnitel,manca-l-ar mama de baietel!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Anilansa spune:
caprioaraAlina, avem cont comun pe picasa. Iti trebe parola. Si asta o poti primi doar pe pm. Daca il ai activat iti trimit eu.
astept PM pt lamurire![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa