Pepenasi de iulie-august 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
sursula spune:
Aaaaaa...si cum azi l-am avut acasa pe tati pana la 13,mami s-a rasfatat la Mall cu o noua tunsoare,cu o noua culoare si cu o cafea Starbucks!![]()
DIARUX si celelate fete din B interesate de body-ul stelist-noi pe 1 noiembrie avem botezul la Iasi-ma pot intalni cu ieseanca sa-mi dea hainutele pt voi,daca vreti.
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Didi81 spune:
Mada, sursula, merci
. Deci am castig de cauza, tati are un pitic
. Cred ca adoptam si noi denumirea de Kaki
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
Cura de slabire
maitreyi spune:
asa scrie si in capraru si in cursurile mele mada...de asta am si zis asta 
legat de faptul ca nu se dau la masa de seara...e vb si de faptul ca cad greu si nu dorm bine. tot din cursuri
eu voi incepe la pranz cu ele.
morcov i-am dat 20 ml la inceput. acum bea 50 ml. marul nu ii place decatcel la sticluta de la nestle si nu ala facut in casa 
am pus pozici 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
MissJJ spune:
Sursu nebunatico sa iti fie de bine toate trei da vrem poze sa vedem dovada.![]()
Didi da sigur are un pitic.
Tiberica si a mea papa rece rece si nu are nimic Ari ma refer ea de racit raceste numai daca ia de undeva virusul si baie cu apa tot asa mai recisoara, de fapt eu mai recisoara tati mai calda ca el de fat face cu din aia super fierbinte de ies aburii din baie ca la efecte speciale.
Asa si bine ca mi-am adus aminte mama de regina in devenire super montajul mi-a placut mult de tot. Pupici la printesa scumpa.
Maitreyi fara suparare again
da cartea lui Capraru chiar daca zic e ca e actualizata si etc este tot aceeasi din anii 80 dupa care am crescut noi. Eu nu contest faptul ca si traditia si tara au o influentza in diversificare si in felul de ati creste copilul, dar sunt de parere ca inainte de face ceva e bine sa citesti peste tot si sa te informezi cat mai mult. Mereu se fac studii noi si se descopera cate ceva nou si cu parere de rau da in ro multe sfaturi chiar si de la medici sunt alea de acuma 20 si de ani.
Eu am preferat sa ma iau dupa ce zic ei aici si dupa ce am citit si cartile dupa care m-a crescut mama si cele de aici de ultima ora si pe net de la diverse asociatii medicale din diverse tari am ajuns la concluzia ca am sa folosesc schema de aici de diversificare.
Oricum discutii pe tema asta au fost si vor fi mereu pe DC am preferat nici sa nu ma mai bag, inainte cand eram la primul bebe, ca orice ziceau fetele din alta tara veneau cele din ro si ziceau ca tot cum am fost noi crescuti acuma 20 de ani e bine asa ca, mai bine nu mai zici nimic nu?
Anyway eu mereu am zis ca fiecare mama isi creste copilul asa cum crede, iar subiectele gen alaptat/diversificare/premergatoare si etc sunt mereu discutate over and over again si mereu e aceeasi poveste.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
ella81it spune:
Gata plimbarea
!
Am fost si am pus un bilet la loto
poate ma imbogatesc
premiul cel mare e de 95 mil euro
cel mai mare din lume.
MADA
S a plictisit Alex de tv,ma duc sa mai vb putin!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
MissJJ spune:
Tiberica multumim mult.
Asteptam pozele noi cu voi.![]()
Ella fingers crossed sa castigi.
Macar o parte ca tot e bine.
Si noi tot jucam ca sunt niste premii si aici de iti sta inima cand auzi sumele da nu avem noroc cel mai mult am castigta o sg data 60 de lire.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
dana81 spune:
Dar ce copii frumosi mai avem...mmm!!!
Mai si eu am bagato pe CLARA in cada, ii place dar sunt nevoita sa ii tin capusorul afara pt ca sapt trecuta am avut pb cu urechile si a tb sa-i dau 3 zile nurofen si otocalm, nu mi explic nici acum de ce a duruto dupa baitza, acum numai am curaj sa o tin fara caciulitza si mi-e frica la baie...
Si apropos de diversificare...mie mi-e frica rau de momentul ala, daca nu ma descurc
, era mai simplu cu laptik
ANAXENA din care pat? Tu ai acolo o curajoasa!!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Tecky spune:
Azi m-am intalnit cu Flo si cu ginerica al Anaxenei David.David are ochisorii superbi,zambeste tot timpul si este foarte cumintel.Flo este o mamica model,a venit cu ambii baieti in parc si a avut grija de fiecare in parte.Asa ca Anaxena ai un ginere si o cuscra jos palaria.
Raluca mea a facut exact ca la intalnirea cu Rontzy a plans si a fost agitata dar a si dormit mult.
Am obtinut si programarea pt desfundarea canalului lacrimal al Ralucai pt miercuri la ora 8.
Mada foarte interesant ce ai postat despre diversificare.
Anna felicitari pt kilogramele date jos.Sa o tii tot asa.
Cand i-am dat prima data sucul de mar si ralu l-a dat afara,la fel cum a facut si cu ceaiul dar a 2-a oara i-a placut.
Anaxena superbe pozele cu aniversarea Mariei,ce ochisori frumosi are.
Bobitamica frumoase pozele.
Carmenela mi-a placut filmuletul pt ziua Allegrei.
Didi noi ii zicem kaky-miky.![]()
Ella tin pumnii sa castigi la loto.
Irinuca frumoase pozele cu micuta ta si tie iti sta foarte bine cu noua culoare de par.
Ankalaura ce de cumparaturi ai mai facut cu bani putini.
Va pup
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
maryb spune:
buna dragele mele,
nu am mai trecut de multa vreme pe la voi si imi cer scuze pentru asta.
vreau sa va anunt cu mare bucurie ca pe data de 13 octombrie a venit pe lume puiutul meu. suntem acasa de joi, suntem bine amandoi, papam numai laptic de la mami si dormim linistiti. puiul meu este superb si ma topesc toata cand il vad cum se uita cu ochisorii lui mari la mine atunci cand vorbesc cu el, este superb sa fii mamica.
Le multumesc neincetat Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului si tuturor sfintilor ca au avut grija de mine si m-au ocrotit atat pe mine cat si pe puiutul meu.
va pup pe toate. 
maryb
37+ cu
Mario Gabriel
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 19 zile