Pepenasi de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Didi special pt. piticul sotului tau....noi zicem kk.

Si baiatul mare a fost nvatat cu kk, dar acum l-am reprofilat ....zicem treaba mare ca mergem prin magazine si el umbla peste tot, si de smecher ce este se pune "pe vine" si zice ca face kk, ca stie el ca il lasi in pace

Na ca nu e chiar de gonit piticu'

Am fugit. Va

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Diana,, gata, ai pm. Cred ca oricine ar vrea o bona ca tini ! fata sa treaca supararea. Nasol ca nu iei indemnizatie... Io zic sa deschizi un cabinet particular, ca siguuur vei avea clienti , macar dintre pepenashi. Si mie mi se pare mai corect asa, muncesti pe bani si omul stie cat il costa de la inceput. Vine, testeaza si revine daca e multumit. Nuuuu? Tare naspa cu salariile la medici si profesori in tara asta . Mare pacat! Sper sa se repare nedreptatea asta cat mai curand, si performanta sa fie apreciata si in aceste domenii, asa cum ar fi normal.
Multumim frumos de schema de diversificare. Bafta maine la vaccin si sa ne spui ce progrese ati facut.

Acu chiar fug la culchi!

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

OOKA - cre' ca noi suntem ceva mai aproape, dar nu tocmai... Voi pe unde va plimbati? Noi stam in Tei, si de cand au renovat asa de frumos parcul nostru, nu l-am mai parasit... Inainte de asta, mergeam si la Obor. Acum insa mi-e cam peste mana, mai ales ca sunt cu amandoua fetele dupa mine.

SURSU - ce e aia invaginatie? Erika avea 3 luni jumate cand i-am facut prima doza de Rotarix. (ma rog, la noi toate vaccinurile sunt la "jumatate", 2 luni jumate, o sa fie 4 luni jumate... Ca fie-mea e nascuta pe 1 si dr nu face decat martea, dar nu in prima marti, samd... deci trec doua saptamani pana vinea martea aia potrivita de dupa nasterea fetei... )

DIDI - noi preferam KK sau KKUTZA. Chestia asta cu "treburile" mari sau mici m-au scos din sarite de cand ma stiu. Cum adica treaba mare?? Ce fel de mare?? Vorbim aci de volum ori de timpul necesar?? Brrr... Nu am suportat niciodata expresia asta Deh, fiecare cu piticul lui!

MAITREYIULE - mortali cu baliguta voastra

ANNA - marul e cam acru acuma... Ce fel ai luat? Acru pentru bebe, chiar daca tie iti pare dulcisor...

BOTI - de ce te intorci asa repede la munca daca tot intra legea asta cu 85%? Daca va fi 85% din brut, o sa fie mai mult decat netul in sine...

DIANA - de rasu' plansu'.. Sa stii ca noi aveam niste prieteni (medic el biolog ea, la GSK), stii cat plateau bona acum 3 ani? Apai 15 bulioane net plus contract nene. Da' era bona beton... Asa, cu studii superioare, curata, eleganta, si atat de apropiata le devenise, incat parca era parte din familie. Nu o data mi-au zis ca mamele lor (adica bunicele copilului) nu i-au ajutat si inteles asa cum o facea bona!!!
PS _ Am zis eu ca esti pustoaica... In poze pari mai matura, da' in realitate clar esti pustoiaca? Deci cati ani zici ca aveai cand v-ati cunoscut? Sa fiti fericiti inca de 10 ori pe atatia!

ANILASA - La fie-mea Eurespalul nu a functionat niciodata. In schimb GRINDTUS a facut minuni!! I-l dam de vreo 2 ani si nu il mai schimb pentru nimic in lume. Nu stiu insa daca merge si la copilasi asa de mici, dar poti intreba la farmacie. Eu il iau de la HelpNet (este produs de ABOCA - cred ca o sa va mai zic eu de produsele astea... Sunt GRO-ZA-VE) Grinstus-ul e si pentru copii si pentru adulti, este complet natural, iar avantajul este ca trateaza atat tusea uscata cat si cea cu expectoratie... si nu mai trebuie sa cumperi cate doua sticle ...

BOBITA - nici eu nu i-am dat fiica-mii nimic altceva decat lapte. Nici apa nici ceai. Dar acuma tare ma mananca degetele sa ma apuc de diversificat.
Legea nu a aparut in monitor ca nu e inca promulgata... Cre' ca Base nu se inghesuie la promulgat.. Are 20 de zile la dispozitie, iar aia cu profesorii sigur ii da bataie de cap. Sper sa nu se suceasca cu ceva sau sa inghete treburile ca ii mananc!
Si postnatalul meu se termina o data cu al tau, si tot cu medicale o sa incerc sa o mai lungesc, dar n-am motiv adevarat si mi-e cam lehamite sa ma duc cu jalba in bat la dr de fam, dar dosarul nu il depun decat dupa 1 ianuarie, indiferent de ce zic astia in urmatoarele zile...

CARMENELA - super montajul... Poza aia cu fundul la lume... absolut mortala!!! Sa va traiasca printesa mica!

ARIADNA - ce super si montajul vostru! Cre' ca ma apuc si eu

DARA - nu mai stiu nimic si nici nu au mai zis astia nimic. Normele... cica pana la finele anului o sa le fixeze, dar intai sa o promulge. Ca perioada de calcul, o sa fie cele 12 luni ce preced nasterea copilului, cel putin asa zice in proiect, dar eu zic ca ar fi corect sa se considere cele 12 luni de venituri impozitate, ca prenatalul nu ar trebui sa intre... Zic eu...

Am pus alte poze la pepenasi, dintre care trei cu Erika si una cu mine sarind sotron cu Eliza... ca deh, tre' sa te joci cu cupilu'...Mai pun maine, ca tare greu incarca asta...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

multumim de felicitari fetelor

Boti cu umblatul prin magazine chiar e un punct sensibil, de cand cu bb mic a devenit un lux ptr mine

anyway, interesanta discutia despre jucarii si foarte edificatoare, multumim fetelor ptr pareri

despre diversificare si eu tot la 6 luni vreau sa incep (alaptez exclusiv) dar nu stiu exact de la 6 luni inseamna cand intra in luna a 6 a sau dupa ce a implinit 6 luni . si eu ma gandeam sa incep cu cereale dar avand in vedere ca Irina a luat f bine in greutate cred ca o sa incep cu piure de legume.

stiti cumva vreo metoda de conervare a morcovilor. acu' am si eu un pitic sa nu dati cu pietre, am niste morcovi de gradina si ma gandeam sa pastrez si ptr gaza cativa ptr ca la iarna se vor gasi doar de sera. am mai congelat pana acum niste fructe d-ale noastre dar de morcov nu stiu, merge congelat proaspat sau sa fac piureul si sa-l congelez. daca va pricepeti careva pliz .

Didi si noi zicem kaki, kakuta.

Kimmy si eu sper sa-si revina cu somnul, noaptea trecuta a dormit de la 9 seara pana la 3.30, sper sa se repete figura.

ce poze am vazut pana acum:

Maitrey foarte dulce Alexandra la 4 lunite
Anaxena sexoasa Maria la fel ca mami.
Irina de Bobita ce zambet dulce.
Anka si eu zic ca Erika seamana cu tine, ce atenta e la baita.
Codrin de Mona s-a facut baiat mare, foarte faina poza in care se iubesc cei 2 fratiori. cum mai stau lucrurile cu Cris s-a mai acomodat cu bb.
Julia Sara de Ariadna e asa dulce chair si cand pune botic.
Ella smecher baiat ai si cu sapca, ce mare a crescut.
Mada ce mandru e tati de fetele frumoase.
Irinuca pupam printesa mica si smechera.

sunt asa dulci bebelushii nostrii

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Sursula, al meu nu a avut nicio reactie dupa Rotarix ... doar ca a mancat mult mai putin in seara respectiva si a adormit foarte devreme, dar poate era doar obosit, nu stiu. Initial si doc nostru stabilise cu noi ca nu facem Rotarix, dar intrucat aici s-au confruntat cu multe cazuri in ultimele saptamani, doc s-a razgandit si ne-a sugerat sa il facem. oh, acu' am vazut ca anka a mai dat si 3 mil jumate ... eu aici am dat cam 20 de dolari.
Noi am facut Rotarixul la 3 luni, desi in schema era la 2 si la 4 luni, probabil acum o sa facem urmatorul la 5 luni.

Didi, noi zicem potty-potty

Mergi la inceput

mai m-ati dat gata cu filmuletele voastre, tre sa fac si eu unul.

Maryb felicitari! multa sanatate tie si puiului mic.

am avzut si pepenasii ce s-au intalnit in parc
si crestinuta Deea de Mina
si Aiduta de Didi care face baldabac si e tare somnoroasa.

Sursu sa-ti fie de bine rasfatul.

Diana mare pacat ca in tara asta nu se apreciaza valoarea
si eu ma gandesc ca ar putea sa ne apara primii dintisori ptr ca molfaie tot ce prinde cu mare spor, nimic nu-i scapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Gabriela morcovii se pastreaza in nisip!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

deci dc Maria mea e slabutza sa incep sa bag cereale???ca asta mica a mea sta toata ziua cu tzatza in gura si v-am povestit cum am pierdut eu ceva cantitate de laptic,se vede clar ca lapte curge dar nu mai satura duracell-ul ca nu sta locului o clipa si nici nu vrea sa doarma terorista

cine sta pe mess cu mine sa-mi explice ce si cum su diversificarea,sa ma lamuresc si eu!

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Gabriela morcovii se pastreaza in nisip!!

Maria,povestea nashterii

multu' de pont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salut dupa o lunga absenta motivata. adik din cauza de hazbant bolnav, cu mucii pana la brau.am cetit tot.

CAPRI poezica era deja jumatate gandita. normal ca trebuie . pentru vigilentza.

BOBITAMICA welcome back. si sorry pt depresie. da am o nelamurire: cum pot fi tzitzili proaste? buna doamna si dr ala! incurajator ce e drept. ca sa fii mai bine.Poezica ai citit=o? ca nu mai stiu.

NARCI lasa ca o sa vad io cum ma tradezi tu cu SOR'MIA.

ARIADNA pai intai te iubesc si dupa aia te bat din 2 motive.Unu ca esti deprimata si tot mori de cateva zile. 2 ca vrei sa o furi pe noru'mea. Si dupa asta iar ti iubesc.

TIBE bine ai revenit.

DIDI crek ati rezolvat dilema cu piticu cu kk. da ce are cuvantu ala? si cand o sa trebuiasca sa ii explice cum dse fac copiii ce o sa faca sotzsu tau?

SURSU treci prin bacau???Ne vedem????

DIANAM dupa cum iti spuneam...sper ca nu are nimeni tupeul sa o supere pe medicinista mea preferata! ca sar la jugulara!

ANNABABY esti o dragutza.

PS. pe antena unu e crima! naomi si nichita canta! brrrrrrr!! femeile barbate! mama doamne unde la gasesc astia fratele meu????

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput