Pepenasi de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

desi cu intarziere vreau sa felicit si eu doua fete dragi: SunSmile si acicel!!! sa va traiasca comorile si sa va aduca numai bucurii in viata!!! felicitari mamiclor!!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata!
In sfarsit am terminat si noi cu botezul, abia ieri ne-au plecat rudele, ca au fost adunate de prin toate colturile tarii, iar eu si tati suntem putin cam zombie , am dormit la norma zilele astea
Alexandra a fost tare cumintica, ma asteptam la biserica sa urle cat o tin plamanii, cum face acasa la baita, dar a scancit doar putin cand a dezbracat-o si cand a facut baldabac in cazan,si gata, s-a potolit. La restaurant a plans putin cand am ajuns, dar toata noaptea a fost foarte cumintica.A dormit intr-una, a papat doar de doua ori asa rapid de parca stia ca mami are treaba. Am luat-o in brate cand s-a adus tortul, am tot pasat-o de la unul la altul ca toti au vrut poze cu micuta vedeta, iar ea a dormit dusa nici nu clipea, si era chiar langa boxe. A iesit foarte frumos , toata lumea s-a distrat,a meritat tot efortul.Spre dimineata chiar au inceput sa arunce pantofii si sa o ia la dans in picioarele goale.Inca nu am descarcat toate pozele, o sa incerc sa pun cateva la semnatura, ca pe picassa tot nu reusesc sa intru,si ma enervez rau de tot ca vroiam sa vad si eu pozele pepenasilor. O sa mai incerc azi cu modzila.
Cam asta ar fi , n-am citit nimic din urma, o sa incerc sa recuperez, sa vedem cat ma lasa mandra, ca acusica ma cheama la datorie. A si am descoperit cum sa o pacalesc cum sa doarma ziua in casa(ca ea nu dormea decat afara la aer):trag rulourile la geamuri, se face intuneric si ea probabil crede ca e noapte, ca doarmeee.Ei si sa mai laud putin, s-a intors singurica de pe spate pe burtica, si se tot chinuie sa se intoarca si invers da nu-i iese pasenta, am inceput, sa radem cu zgomot, si e asa de incantata de descoperirea asta ca uneori lasa tzatza din gurita ca sa rada, a descoperit ca poate sa isi duca singura manuta la gurita si isi suge pumnisorul(asta pina se prinde ca de acolo nu curge lapte si se enerveaza)si a inceput sa vorbeasca pe limba ei si vorbeste cu tot ce prinde pereti, ursi ,catei, televizor, mamaie tataie, unchi, etc.
Ei hai ca m-am laudat destul ma duc sa mai citesc ce ati scris si revin

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

In sfarsit am reusit sa intru pe picassa. Uraaaa, o sa vad i eu in sfarsit pozele

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

ANKA-invaginatie=tubul intestinal se pliaza ca o antena de radio ("telescopare", "invaginatie"), realizandu-se o obstructie locala.si..cum de l-ati facut la 3 luni jumate?ca peste tot am citit ca prima doza trebuie facuta neaparat ianinte de 12 saptamaniuf,ca nu stiu ce sa fac!Parca nu l-as face,cand ma gandesc cat de multe vaccinuri are de facut pana la 1 an-parca sunt prea multi virusi pt un bebelus...FETELOR,ESTE CINEVA CARE NU FACE ROTARIX-UL?
DIARUX-iaca nu stiu...dar parca nu am trecut niciodata prin Bacau in drumul spre Iasi...sau da?mi-ar placea sa ne vedem
CAPRI,MADAPoze cu noul look n-am cum sa pun,din simplul si enervantul motiv ca nu are cine sa-mi faca!-cand m-am intors ieri tati a si fugit la filmare,iar azi din nou la repe toata ziua,pana tarziu...sa vad cum reusesc sa-l fac sa ma foteze!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

VIOLETA-sa-ti fie de bine botezul si sa-ti traiasca micuta crestina!Wow,deja vorbeste si rade!Fetele astea sunt precoce mai,ca mocofanul meu de Tudorel a inceput mai tarziu,dar si cand a inceput....!!!!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Neata, fetele! Haideti la o

Ne-am intors si noi duminica seara de la Brasov, pe o aglomeratie mare pe DN1, imi pierdusem eu rabdarea, dar Irinuca saraca. Am fost cu ea la nunta, la biserica, a fost mica vedeta. Seara am lasat-o cu soacra mea si am mai trecut o data pe acasa s-o alaptez. A fost prima data cand am lasat-o cu altcineva, tare ciudat mi s-a parut.

Bobitamica, ma bucur ca ai aparut. Eu am mai intrebat de fetitat ta de cateva ori, dar vazand ca nu raspunzi, am crezut ca nu mai citesti. Ai nascut la Polizu, cumva? A crescut bine Suricica ta. Irina mea s-a nascut cu 2,350 kg, iar la 3 luni avea 4,800kg.

Ileanna, de cand ai scos casa la vanzare nu mai treci pe-aici...

Carmenela, Ariadna, foarte frumoase montajele voastre. Vorba Ankai, cred ca ma apuc si eu.

Sursula, cred ca cele mai multe dintre noi nu fac Rotarix-ul. Adica nu prea le-am auzit pe fete. Nici Irinei n-o sa-i fac. Dar daca tu vrei, nu cred ca e nici o problema ca sunt multe vaccinuri.
In legatura cu laptele, eu am crezut ca tu ii dai formula in completare fiindca nu ai suficient lapte. Dar daca ai nu vad de ce i-ai da, doar ca sa manance la 3 ore? Eu i-as da la cerere.

Ma duc sa recuperez si capitolul trecut, ca am ramas in urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

sursula eu nu i-am facut si nici nu-i fac rotarix...nu este nimic grav daca nu-l fac...m-am consultat si cu dr pediatra care vine acasa si am ajuns la aceasta parerea...sa nu-i faca

fetelor eu nu mai lapte, din sanul care mai avea lapte mai scoteam 30 ml, fapt pt care gata cu laptele...asa ca fata baga numai lapte topfer si o sa incerc sa-i dau baby drink, dar sa-l diluiez in mai multa apa decat scrie pe prospect...inteleg ca este foarte dulce

curand voi intra si eu la dieta, mai am de dat jos 5-6 kg, ca sa ajung la greutatea mea si sa pot imbraca hainele S...abia astept,mai ales ca in decembrie cand voi merge la party de firma sa fiu fresh...nu stiu cu burta cum va fi, insa dupa cezariana nu a ramas asa rau

PANA LA URMA CUM ESTE CEI 85%? DIN CE SE DAU? INTRAM SI NOI, CELE CARE AM NASCUT ANUL ASTA, INDIFERENT DE CAND SE TERMINA POSTNATATUL...eu termin pe 14 noiembrie si trb sa depun dosar pt 600 lei si apoi de la 1 ian trb sa optez pt cei 85%...eu sunt si intr-o schema cu munca...trb sa iau o hotarare cu privire la intoarcerea la serviciul...intentionez din feb 2009...sper sa se clarifice cu legea asta

nu v-am spus am luat bibe de la Dr Browns...sunt ok,arata bine, au minunatul sistem anti-tot felul, nu se inchid prea bine,ca sistemul de la avent...daca vreti parerea mea, Aventul este sfant si ma declar fan Avent, fara doar si poate

trb sa ne raspunda cineva...sorry nu mai stiu cine...despre sistemul de comanda la redoute...am pierdut cateva zile de citit si nu stiu unde sa caut sa citesc...sa-i mai iau ceva Ioanei

Ioana este bine, a trecut cu brio peste vaccinurile de 2 luni, putina febra 38,a doua zi dimineata nu mai avea nimic...a descoperit jucariile, se joaca cu ele, rade, le cearta...este ceva de vis cu ea...

bebeii vostri dau in cap stg-dr-stg-dr??? are momente de zici ca are ceva de cautat...este normal sa faca asa? m-am gandit ca poate se leagana...cu toate ca noi o leganam f putin, mai mult de leagana ea singura in cosulet...si nu se leagana sa adoarma, asa pur si simplu
trb sa mai citesc sa vad ce este si poate ma lamuriti si voi...dr spunea ca sigur se leagana...ooffofofof

m-am intins ca placinta

daca imi mai aduc aminte ceva, mai scriu, azi sper sa citesc din urma insa sunt prinsa rau cu munca

pupici si o zi frumoasa de toamna
bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Neata fetelor si o zi frumoasa!

Bobitamica, poate spun si eu o tampenie, ia vezi tu pe bebelusultau.ro nu ti place caruselul de la Tiny Love ca e super eu sunt incantata de el, o sa pun o poza sa l vezi la patut, putin mai tarziu ca acum sunt cu sefa cea mica ocupata, noi asa ii spunem sefa pt ca programul nostru depinde de ea.

Sursula, mie nu mi a zis nimik de rotarix o sa intreb dar daca nu e cazul nu il fac.

Violeta sa fie de bine increstinarea, o sa vedem pozici.

Bufi, si pt mine aventul este sfant.Tu ce dieta vrei sa folosesti ca eu am de la nutritionist si nu reusesc sa dau jos , m am saturat de aproape 2 luni incerc ...am tot 70 kg.Cu cei 85 % te lamureste mai mult bobitamica, vezi ca trebuie sa iei ceva medicale sa intri pana la 1 ian ca sa poti profita...mai bine mai ceri parerea inca unui medic in legatura cu leganatul caputului am citit pe undeva dar nu mai retin sigur unde ca nu prea e ok, nu i nimik de speriat.

Diarux multam, eu am fost candva in delegatie in Bacau am stat la hotelul care era aproape de mall dar nu ma intreba cum se numea...e frumos orasul dar cel mai mult ador Suceava...

Anaxena de ce nu pui in completare laptic...cred ca e mai bine sa mai astepti putin cu cerealele...

Narcisa stiam ca tu ai intrebat...nici nu ma indoiam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Didi noi la kk spunem merdenea
Dara_d ,bobitamica vin si eu la intalnire in Tineretului
Tecky bafta la desfundat canalul lacrimar
Tiberica in ce stadiu esti cu magazinul?L-ai deschis?
sursu eu nu cred ca-l fac...daca il fac o protejeaza si ptr vara urmatoare cand plecam la mare...ca daca da atunci il fac...
violeta felicitari ptr mica crestina

noi numai bibe de la avent folosim
gata ma duc sa fac printzesei masaj la ochi

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

bon dimineee

na ca s-a trezit si golanu'mieu!

SURSU am inteles ca prin bacau e drumul cel mai bun si cel mai scurt si cel mai logic. Deci te astept.

VIO si felicitari pentru mica minune crestinata.

BUFI stiu ca DIANAM parca nu recomanda rotarixu'. da nu mai stiu exact detalii, asa ca...mai bune o intrebi pe ea decat sa spun prostii.
Cu datul din cap stg-dr....era un subiect pe forum ...da nu mai stiu undea, ca mai intrebase cineva aici mai demult. Il caut si daca il gasesc bag link.

TIBE deci daca ai fost...te mai astept. uite asa ma "razbun" ca se intalnesc fetele in bucuresti fara mine.

pupici

uia sa pun poezica pentru MARYB

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput