Pepenasi de iulie-august 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
diarux spune:
asaa.....sa vedem daca mi-am iesit din mana...
CAPRI iar ne-a anuntat
ca barza-a aterizat!
MARYB este mamica
si-are o minune mica.
Mult tare l-a asteptat
se pare c-a meritat!
Il tine in brate strans
si-a uitat cat a mai plans.
Sa fiti foarte fericiti
pe la noi sa mai veniti.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
SURSU parca ANANBABY a intrebat de leganat ...cred...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
kamelya spune:
anaxena am citit si eu la Mirese si Miri cu stil...tre sa recunosc vb aia ce-i frumos si lui DD ii place... super pozele de la nunta si botez... de maria ce sa mai spun chiar daca seamana cu tati e...frumoasa ca mamy si... cred ca are ochii albastri ca mamy sau si tati ii are albastri?...ce mai o famile frumoasa ...ai un sot norocos...noi tot pe 07.07.07 am facut nunta
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
Carmenela spune:
neata fetele
na data de nunta: 02.02.02 si fiimea nascuta pe 2008.2008.![]()
![]()
fetele cu comanda, hai sa ne adunam ca sa ne strangem, si sa vedem ce luam, ca sa fac comanda saptamana asta. Inca o data, cel ecare nu ati mi-ati trimis mail, faceti-o.
Va pup mei, ma duc sa hranesc bebele.
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
dma2007 spune:
de la mine pt toti pepenasii!
asa rau imi pare ca nu mai am timp sa stau pe forum...
am fost si noi la nunta in we , si maria a ramas acasa cu bunicii( ce senzatie groaznica, toata nopatea m-am gandit numai la ea), apoi duminica seara a dormit singurica la ea in camera!!!!!!!!!uraaaaaaaaaaa!
si sambata asta plecam la nunta dra o luam cu noi- n-o mai las acasa ca nu mai rezist!
mai fetelor v-ati tot incuscrit aici...dar pe noi nu ne vrea nimeni???????????????
gata fug ca se agita gaza...
ps: noi am facut rotarixul, si mie mi se pare super bun
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
anaco spune:
Neatza...
Gabriela, morcovii la conservat...noi ii invelim pe fiecare in hartie de ziar si ii tinem intr-un loc mai intunecos si usor racoros.
Rotarix...nici noi nu facem, si asa cu greu m-am conformat sa le facem si pe astea de la 2,4,6 luni etc...
vorba ta Dma...nici pe noi nu ne cere nimeni, dintre cavaleri ramasi?!![]()
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
barzutza...
tiberica spune:
Kamelya la sfarsitul lunii primesc marfa site ul o sa fie bebek.ro dar astept intai marfa.
Daca vrei sa vezi ceva, oricum o sa am mai mult sau mai putin ca in site ul prichindel.com. multam de intrebare, ce memorie ai !
Stati ca ma chinui sa pun poze si apoi sa vad poze cu bbi nostri.
bobitamica spune:
Buna dimineata si de la noi,
Am iesit un pic afara dimineata sa nu ramana fata nescoasa afara. DUpa pranz vine bunica mea la mine si nu pot sa o plimb dupa mine.
GIGI...da am nascut la Polizu si am fost sus la dr. Ocheanu la prematuri...acum sunt linistita ..Suri are 5 kg.MA bucur ca a recuperat. Stiam ca si voi ati fost mici,dar noua ne-a spus ca a fost restrictie de crestere in ultima luna de sarcina,ca e microcefala si numai din astea. Dupa aceea a rectificat..scrisesera gresit in foaie. Nu era vina dr. Asta e...Bine ca a trecut.
ANKA...eu inca nu as incepe diversificarea,dar parca pitica nu mai mananca asa bine cum as vrea eu...dar stii cum e,nimic nu e cum vrem noi,ci numai cum vor ele...
Esti super tare la sotron!!!!
DA ,asa e...base are 20 de zile..si abia miercurea trecuta cred ca a ajuns legea la el.Eu o sa incerc sa vad cum e cu medicalul. Nu prea am o relatie cine stie ce cu pediatra.
FLO...si noi am facut gimnastica,nu mai are nici ea contractura...e ok acum,dar o sa mai mergem la o sedinta de masaj...e gratis la Budimexsi am dat de o tipa nemaipomenita. O place mult pe Suri si se joaca cu ea....si apoi mi se pare ca dupa masaj mananca si doarme asa bine. Bine ii fac si eu acasa,dar nu stiu s-o trag de cap asa ca Oana(kinetoterapeuta). Am vrut sa ii dau 10 lei pe sedinta si nu a vrut nimic. Si dupa ce am terminat toate cele 10 sedinte i-am dus un parfum. Tare mult s-a bucurat. Si i l-am dat din toata inima.
ADRIANABR...deci pare in regula caruselul pe care l-am ales.
CAPRIOARA...merci,daca ai ales si tu inseamna ca ai studiat si tu piata,deci zici ca e ok sa ii iau caruselul asta.
Sper sa ii placa. Are un ursulet care canta si vb.dart tb sa apas eu tot timpul pe butoane. Asa caruselul are telecomanda. Sper sa fie mai simplu.
DIARUX....merci mult pt.poezioara...Esti o draguta.Si cu dr. NO COMENT.In afara de chestiile asta dure nu prea mi-a spus nimic. Si sa stii ca i-am dat si bani,si mi-a spus ca ce vreau eu sa stiu o sa ma lamureasca pediatrul copilului.Dar ne-a ajutat Dumnezeu.Si sa stii ca am citit postul tau in legatura cu salariile profesorilor. Iti dau perfecta dreptate. Sunt prof. debunatni care au 8 mil/luna. E inacceptabil. De asta scoala se duce de rapa in Romania. SA stii ca am un var de clasa a 7-a care daca nu face acasa, de la scoala nu invata nimic.DAca stai si te gandesti sunt putini oameni ca tine care sa faca din pasiune ceea ce fac pe atat de putini bani.
TIBRICA...o sa arunc p privire sa vad...merci frumos!!
Nu mai stiu cui voiam sa ii scriu. O sa imi amintesc si o sa scriu.
AM CITIT CEVA DE INTALNIRE...CAND VRETI SA VA INTALNITI SI UNDE???
bobitamica - mami de Suri
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Mada din pacate nu e de vanzare patentul.
Nu stim nici noi de unde pana unde zulufii is curioasa asta mica de-o avea zulufi. Monatjul e super imi place cum incepe cu maternitatea.
Dana imi pare rau sa aud ca va chinuiti cu urechiusele eu am avut nocor ca nici una dintre fete nu a avut pb pana acuma si mereu le tin cu capsorul in apa.
Tecky ma bucur ca iti sunt de folos imformatiile.
Ce fain de voi ca va intalniti vreau si euuuu.
Apropo de supe aici la ei f mult se practica supele crema si is atata de bune.
Vicky aici legat de greutatea la copii sa stii ca principalele cauzae sunt lipsa de miscare adik copii stau numai la calc si tv si nu ies cum ieseam noi pe vremuri sa se joace cu mingea sa alerge prin parc sa sara sotron sa se plimbe cu bicicleta etc, mancarurile astea semi preparate si faptul ca nu prea se face mancare gatita de casa si of course mult take away care e plin de grasimi din astea saturate si alte porcarii, aditivi etc.
De ex la emisiunea lui Jamie asta cu Ministry of Food era o tipa de 20 si ceva de ani mama ei nu a invatat-o sa gateasca so are doi copii de 2 si 3 ani si amandoi au crescut cu kebaburi si etc nu au mancat in viata lor mancare gatita si dupa ce a invatat sa gateasca de la jamie si mancau toti mancare gatita au slabit amandoii copii de numa. Oricum din emisiunea aia cu are we eating to healthy e bine nici sa exageram cu pra multe frcute si legume si fara grasimi si dulciuri si etc la copii ca ei au nevoie de toate dar daca mananca din toate grupele importante si au activitate fizica o sa fie sanatosi si o sa aiba o greutate adecvata pt varsta lor.
Carmenela 
Caprioara ms ms, da mai ma amagesc si eu ca s-ro uita amandoua la camera odata si-odata.

Gabriela ei zic de la la 6 luni incolo dar sunt niste semne dupa care trebuie sa te ghidezi daca bebe sta bine in funduletz si isi tine bine capul, daca e interesat de mancarea voastra daca te vede ca papi ceva si daca nu se mai satura cu lapticul chiar dupa ce ai marit doza de lapte.
Legat de conservarea morocovilor si etc aici mancarea de bebe in genere se face piure de morcovi si alte legume separat ma refer si le pui intr-o tava din aia de cuburi de gheata flexibila sunt din alea cauciucate le acoperi cu folie si le bagi la congelator si apoi cand incepi sa diversifi si vrei un piure de morcov cu stiu eu ce leguma scoti un cub de piure de morcov unul de leguma x si le dezgheti si le amesteci. E mai simplu decat sa stai in fiecare zi sa fierbi si sa pasezi fiecare leguma pt ca bebe papa f putin la inceput adik doua trei linguritze de piure din ala asa ca de fiecare data o sa trebuiasac sa arunci din papa. Din ce zic ei aici astea cam o luna le poti tine la congelator.
Multumim de complimente.
Diarux sanatate sotului. Cavalerul cel mic nu s-a imbolnavit ati scapat?
Violeta sa va fie de bine botezul. Pupici la printesa mica.
Sursula te pozezi in oglinda Capri asa a facut ca na are barbat fotograf da era busy.![]()
Bufi, Tiberica si eu tot aventul prefer.
Tiberica ce nu te apuci de super dieta e tare buna sa stii well eu asa am lsbit si data trecuta de la 70 la 58 si acuma tot de asta m-am apucat si daca te si mentii dupa aia e si mai bine, nu e greu tare prima sau primele doua sapt cares pe baza de fructe si legume is mai grele apoi te inveti si merge tare usor.
Vezi ca este link la prima pagina la inf utile daca vrei sa citesti ce si cum.
Eu tot 70,8 am avut acuma 2 sapt si dupa prima sapt deja am dat jos 1,3 kg.
Dma felicitari pt dormitul singuirica.
Te asteptam mai des.
Gata am recuperat noi suntem ok azi e mai frumos afara eu ma stradui cu dieta in rest same all same vine ziua fetei vecinei mele si noi tre sa platim si chirie si taxa la consiliu si tre sa luam si ei caodu.
Si sper sa reusim cumva sa le facem pe toate.![]()
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg