Pepenasi de iulie-august 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

Cred ca fi-miu e la puseu, ca vrea numai in brate, plange , tipa , suspina si nimic nu il linisteste... Acum sta cu pumnu' in gurita!!!...

Am vazut pozicile noi cu pepenasii!!!...

Diana, da' ce se intampla??? Am citit mai mult in doagonala, ca mai bine bona decat doctor...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

tiberica multumesc de raspunsuri..vreau sa-ti atasez dieta ...este pdf dar nu stiu cum sa fac sa atasez doc aici...este dieta pe care am tinut-o anul trecut si am slabit, este de la nutritionist
zi-mi cum sau da-mi id mess...al meu este juliapetre

ce este cu site-ul bebek.ro? este al tau? ceva chestii misto?

bobitamica plssssss mai multe informatii despre legea cu 85%...sa stiu cum trb sa procedez...mercic mult

diarux daca ai timp si gasesti link-ul, mi-ar fi de folos...sper sa nu fie asa grav, nu face f des din cap, dar ma enerveaza ca face asa

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mada o sa incerc sa intru mai des, poate dupa ce termin cu casa asta ca am innebunit deja...

mai fetelor intrebare: cam in ce interval trebuie sa apara ciclul? ca la mine nimic, si nu stiu daca sa iau ceva sau sa mai astept

ma duc sa pap ceva ca iar cad

M.A. de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

pe toate fetele si pe bebei mai ales!
Caprioara multumim de aprecierile aduse
Va citesc cu interes dar noi am avut problemute adica diaree cu firisoare de sange si investigam inca coprocitograma a iesit bine la scaunul urmator dar asteptam si coprocultura.
you all!

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna... facem si noi prezenta... multumesc de cafea
Aseara Darius a adormit la 11.15 si sa trezit la 7, deci din ce in ce mai bine, dar bineinteles ca pina acum am avut chef de gangureala ... la obosit sotul si dupa aia i-am dat sa pape si acum facem nani.
ankalauramersi pt siropul de tuse, ma duc sapt asta cu strunful la doctor si am sa o intreb daca pot sa ii dau

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dma2007

mada o sa incerc sa intru mai des, poate dupa ce termin cu casa asta ca am innebunit deja...

mai fetelor intrebare: cam in ce interval trebuie sa apara ciclul? ca la mine nimic, si nu stiu daca sa iau ceva sau sa mai astept

ma duc sa pap ceva ca iar cad

Monica, mie mi-a venit la 2 luni de la nastere; depinde de organismul fiecareia in parte...parca Xena zicea ca ei nu i-a venit deloc pana acum...

Cristina

Mergi la inceput

Dr. Anca, Sarei sa se insanatoseasca...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

cristina merci!
mai astept atunci pana la 3 luni cand fac papa nicolau si vad atunci vb si cu dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Bobitamica, si eu tot sus la et. 4 am fost, dar la alt doctor. Am stat 8 zile acolo. Eu eram disperata, dupa ecografia aia dinaintea nasterii, intrebam pe toata lumea de-acolo cum e fetita si nimeni nu-mi zicea nimic. Abia dupa vreo 4 zile mi-a zis doctorita ca e bine, ca mai trebuie urmarita, dar e bine. Din cauza stresului, in prima saptamana nu am avut lapte deloc. Acum a recuperat in greutate, i-a crescut si perimetrul cranian. Fetita ta a recuperat foarte bine.

Ankalaura, este tare la sotron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MADA inca nu a racit cavalru'. asteptam cu interes...da la cat paracetamol am mancat...poate i s-o fi transmis si lui ceva...

BOBITAMICA . de comantat incerc sa ma abtin cu profesorii...ca deja am inteles ideea...Tot generalizari se fac./..Nu pricepe nimeni ce spun eu...asa ca....Ramane sa fac ce am facut si pana acum si sper sa ma tine si apsiunea asta...

BUFI dragutza de ANKALAURA m-a ajutat.Zice ca intra ea si te klamureste, da sa stai tranchilla. Asa tin minte si io din ce am mai citit ca nu-i bai.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput