Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
raly spune:
Hello,
Mai intram si noi din cand in cand...daca ne mai tineti minte. Ma simt prost sa dau buzna asa,fara continuitate, dar nu prea am timp de scris, insa va citesc. Am avut pe sora mea in vizita si am umblat cu copilul dupa noi peste tot.
Va spuneam in capitolele anterioare de trezitul bb-ului de n ori pe noapte si ca am inceput sleep-trainingul. Ei bine, acum adoarme singurel seara dupa ultimul biberon si daca se trezeste noaptea maraie un pic si se culca la loc. Eu sunt de-a dreptul uimita ca i-a luat asa de putin sa se obisnuiasca. A plans prima seara mult, apoi max 10-15 min si s-a culcat.Acum nu mai protesteaza deloc, si in sfarsit ne putem odihni si noi si mai ales el.
In rest e fff nerabdator sa mearga, are mom cand nu se tine si sta singur in picioare dar nu paseste fara sa se tina, ii e frica.
Avem 6 dintisori. E normal sa creasca cei de sus, inaintea celor de jos? Au aparut intai 2 jos si apoi nimic, doar 4 sus. Eu stiam ca intai jos apar si apoi sus.
Am vazut poze cu clopoteii, care de care mai minunat. As vrea sa va intalnesc si eu, planuim sa venim la vara acasa.
Am mai pus si noi poze daca doriti sa le vedeti:
http://picasaweb.google.com/dorel.iordache
Laura Ioana spune:
Ufff, salutare
F ocupata, ce sa zic: ne-am luat un dita' LCD-ul si un sistem home cinema si a "trebuit" sa vedem filme, nu?
E cadoul pt ziua sotzului, care e miercuri
Thea e muuult mai bine, vad ca nici noaptea nu mai plange asa tare (azi noapte doar s-a matzait de 2 ori, dar nu a fost nevoie sa merg la ea
sa vedem in noaptea asta). Papa laptic la greu si fructe si legumitele (dar nu mai papa toata farfurica asa ca pana acum
).
AM vazut ca vorbiti de salvatul pozelor. Pai pe ce putem sa le salvam? DVD si Cd nu-s bune? Ca si filmele le fac pe dvd-uri. Am o gramada de dvd-uri.
Sanatate maxima clopoteilor bolnaviori
Fug sa dorm, ca nu se stie cum va trece noaptea
Noapte bunaaaa! (apropos: in timpul sarcinii era si schimbul 3, cu fetele de peste ocean...unde sunt acum????).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Eliza spune:
Salutari si de la noi, chiar daca in schimbul 3 cum zice Laura.
Am vazut ca v-ati intalnit, tare frumusei sunt piticii si ce mari au crescut!
Am vazut si poze de Sofia, dulcica, dulcica si pozele deosebite asa cum ne-a invatat Stancuta
, Andrei umblaretul si poznasul, chiar Lala nu se supara Bogdan ca da iama Andrei prin lucrurile lui? Am vazut-o si pe Maria care e toata numai un zambet si pozele din parc in care parca e un ingeras. Cred ca am mai vazut niste poze dar am uitat ale cui erau.
Raly ma bucur ca ati reusit cu trainig sleep si ca acum aveti niste nopti mai line. Dintisori si noi avem tot asa: 2 jos(primii care au iesit) si 4 sus.
Camelia imi aduc aminte si de tine si de sotul tau, ti-am trimis PM nu stiu daca l-ai vazut.
Cati nu lasa depresia sa vina peste tine, stiu ca nu ti-a fost usor, ca ai trecut prin multe dar uita-te la rezultatul minunat de langa tine.Mai ia o cura de "SSS(shopping, spa, simtit bine)"(cum spune sotul meu) intr-un we
.
Emma e tare nazdravana, sambata la inot nu a avut deloc astampar si a batut din manute in apa tot timpul, nu puteam sa cant pentru ca imi intra apa in gura si ochi si nici pe aproape de alt copil nu puteam sa stam din acelasi motiv. Si dupa tot zbuciumul asta a dormit tot 40 de minute, de unde o avea atata energie, nu stiu!Un mic demo aveti AICI
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Vazut pozicile LauriceiD . Doamne, frumosi sunt la baitza amandoi! Se vede ca s'a rotnjit frumoasa noastra...pupa mama pe ea .Un si pt Dimi drag.LalaD am luat calcuiu aseara de la Pharco. Si cum sunt zuza ca de obicei, am uitat cat mi'ai spus sa'i dau. parca retin ca ai zis 5ml pe zi. Am citit prospectul si scriaasa: cate o linguritza (5ml) de 3 ori pe zi. Am zis ca decat sa'i dau mai mult decat mi'ai spus, mai bine sa'i dau mai putin. Si azi i'am dat o linguritza inainte de masa de legume. Plss... mai spune'mi o data . Si spune'mi si in ce perioade ale zilei imi recomanzi sa'i dau. sa ma ierti ca te pun sa scrii iar.Felicitari la Stefanutzi pt primul MAMA! Ancutzab, l'ai auzit pana la urma?? Elle pt prima zi departe de Bitzi,trecuta cu brio.Cand citesc ce a scris Monica ma si sperii zau. Pai la noi mananca mai mult decat ce scrie acolo si in plus are lactate gramada. Ia aruncati va rog un ochi sa nu cumva sa gresesc grav. 7-7.30 lapte 180ml maxim (150 ml de obicei) 10-10.30 un iaurt tnuva mic cu fructe ( ori 2 pere, ori o para si o piersica, ori banana si piersica...etc) 14-14.30 piure cu carica sau ou cam 250-300g (mai degraba 300) 19-19.30 fagaras sau branza proaspata de vaci (de la magazin, nu de tara) cu 2 fructe (aici din toata combinatzia manaca 200g sa zic sau 250) 20.30 cam 200ml lapte pe la 1-2-3, you never know, inca 180ml (sau 150ml)lapte. Mi se pare ca a luat'o iar cu ingrasatul. Nu am vrut sa o mai cantaresc aseara ca mergem sapt asta la doc si mai bine astept acolo masuratori oficiale. Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
multumesc mult!!

Si eu ii dau lui eleni calciu de la pharco. Ii dau 5 ml pe zi _ nu respect o anumita ora...- uneori ii dau dimineata alteori seara... Eu i-l dau in putin ceiut ca mie mi se pare prost la gust. Este cumva uleios...
Cat despre meniu... cam asa mananca si eleni. aceleasi ore doar ca bea mai mult lapte 250 iar seara 300 ml. si nu bea - spre fericirea mamei ei
Eu zic ce este bine cum mananca pipetzica frumoasa !!
Sa ne dai raportul despre vizita la medic!
Eu cred ca va fi la fel ca eleni

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui danonique Buna seara!GRATIELA .Noi am fost la dr.Din nefericire otitele puiutilor nu au cedat la prima tura de antibiotic si trebuie sa mai facem un tratament de 8 zile.Sunt cam suparata ca trebuie sa o tin pe Vanessa acasa si abia incepuse sa se acomodeze.Cum nici noi nu suntem prea bine si raceala noastra nu a cedat cu tratamentul clasic trebuie sa luam si noi(eu,tati si buni)antibiotic.Deci la noi in casa e farmacie.Maine trebuie sa merg sa dau sange pt depistarea trizomiei la bebe.Am uitat sa il intreb pe dr daca sa incep tratamentul cu antibiotic de azi sau sa il incep maine dupa ce dau sange.Mi-e asa frica sa iau antibiotic.A mai luat cineva cand a fost insarcinata?Pupici tuturor si multa sanatate puiutilor!Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 15+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Of, ce greu trebuie sa-ti fie...
Sanatate multa!!!!
Stai linistita ca au mai fost fete care au luat antibiotic in timpul sarcinii. Sunt unele antibiotice permise .
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui grati.ela cat suc de fructe dati la bebe? acum Tudor bea cam 60ml suc de struguri si cam 50ml suc de mere sau de mandarine sau de porto. mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
eleni bea cam 150 ml de suc rezultat dintr-un mar mare + un morcov + o jumatate de portocala
cum te mai simti?
si Eleni - 05.02.2008
Ven spune:
| citat din mesajul lui raly Eu sunt de-a dreptul uimita ca i-a luat asa de putin sa se obisnuiasca. A plans prima seara mult, apoi max 10-15 min si s-a culcat.Acum nu mai protesteaza deloc, si in sfarsit ne putem odihni si noi si mai ales el. |
Numai 10-15 min?? Si asta in serile urmatoare? Deci in prima cat sa inteleg ca a plans? ......
Si asta nu ti se pare mult?
Mai, occidentalii astia cu metodele lor pe mine ma termina psihic!
Si sunt 100% convinsa ca 'dresajul' asta si lasatul sa planga minute/ore in sir va lasa urme pe care nici nu banuiti asupra dezvoltarii psihico-afective a copilului. Chiar daca dupa 2-3 nopti nu mai plang, si, aparent, ati castigat lupta cu bebelusii.....
Dar fiecare face cum doreste. Si are in vedere ce crede el ca e prioritar (un somn bun, etc.)
Ellenuta spune:
neata,
dau o
cine doreste, cine pofteste .. ca io nu mai pot!!! eva m-a marait pana la 1 noaptea ... nu avea chef de somn, a plans. mi-au venit toti nervii! m-am dus si m-am bagat in pat si s-a ocupat sotu de ea .. azi tot cu el a ramas ca socrella e plecata .. cred ca-l gasesc lipit de pereti ![]()
ceska felicitari pentru primul
sa iasa fara durere toti!
roxanica a fost ok, a dormit, a papat .. sa vedem cum merge in continuare ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa!!!!
Ellenutza, cum a fost traficul in dimineata asta ? Cat iti ia sa ajungi la serviciu? Eu plec la 6.50-7.00 de acasa si ajung la 7.30-7.45 la birou in primaverii.... Daca plec dupa 7.30 ... e jale!!!!
Roxanici, tu nu ai ajuns la birou ?
Am vazut fotografiile postate de ema. Ia uitati-va fetelor ce atitudine avea sarmanul meu dimitrakis la intalnirea din parc...![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2422390730103950812wDdSpQ
era mort de plictiseala saracul de el... Si ma tot intreba din 5 in 5 minute cand il duc la msinute, topa-topa ( asta este salteaua aia pe care sar copiii...)
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
laurici plec pe la 7.10 - 7.20 (academia militara) maxim si ajung la job pe la 7.50 (casa presei libere) .. azi a fost un pic aglomerat. dar vorba ta, daca plec dupa 7.30 e jale mare mare!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva

. Doamne, frumosi sunt la baitza amandoi! Se vede ca s'a rotnjit frumoasa noastra...pupa mama pe ea
. Si spune'mi si in ce perioade ale zilei imi recomanzi sa'i dau.
pt prima zi departe de Bitzi,trecuta cu brio.
15+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png