Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 18
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique A mai luat cineva cand a fost insarcinata?Pupici tuturor si multa sanatate puiutilor! |
Eu am luat o sapt. antibiotic, pt. un abces la o masea, si eram cam tot ca tine in 14-15 sapt. , dr. a zis ca e OK, deoarece a fost un antibiotic mai slabut, care e permis in sarcina.

MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
roli25 spune:
| citat din mesajul lui Anandrei F Deci, fac sondaj de opinie: in urma mustruluielilor de ieri din parca privind faptul ca ii dau Almette lui David supun atentiei dvs acest fapt si astept pareri de tot felul. Multumesc anticipat!!! ************************************************************************ Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008) si cel mai fericit tatic, Andrei ![]() Albumul nostru: mama, tata si copilul ************************************************************************ |
Eu nu sunt de acord cu Almette si alte genuri de creme de branza si branza topita. Contin tot felul de "chestii" nu tocmai sanatoase. Deocamdata doar branza de vaci si iaurt simplu in care adaug eu fructe.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ceska777 spune:
Ven,
Daca Mathias inca nu are nici un dintisor "pe vine" nu pot oricum sa tin pariul ca sunt aproape sigura (nu ma lasa domle sa ma uit si mai nou nici sa pun mana ca sa fiu fffffffffffff sigura) ca noi avem deja unul. PRIMUL la 10 luni fara 3zile, cam asa. Sa trecem in calendar si asteptam sa ne dati si voi de veste......
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Ema, Stancutza,
am si eu un link la blog-ul unei americance mama a zece copii, dubla bunica de la fiul mai mare (23ani). Si mai traiesc din anumite puncte de vedere ca amish. Nu am inteles inca cum spala rufele la 9 copii ramasi in casa daca e sa nu foloseasca masina de spalat! Din poze inca da cu matura prin casa. Dar e o tipa super: a cusut ea niste rochite fetitei mai mici. Special e ca sunt 6 bucati care pot fi foarte frumos purtate si pe fata si pe dos si sunt superbe. Daca la joaca a murdarit cumva poala rochitei, se duce mai la fereala, o intoarce pe dos si da-ta-da-tam: o noua rochita uni in locul celei in carouri. Mie mi-a placut ideea. Si mai are si alte idei bune. Unde mai are timp sa citeasca, sa scrie in blog asa cum o face, nu stiu. Pozele lor sunt f fain. BIG HAPPY FAMILY! Nici nu ai zice ca traiesc in America lui Bush!
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
OHOOOOOOOOOOOOOOO!
Conform lui DC ultimul mesaj l-am trimis la 23:46:41 si e cam tarziu! Daca ma vede soacra? Precis a vazut ca nu sunt in pat... merg sa ma ascund sub plapuma. Noapte buna!
Filmulete!
Poze f. noi
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui Ven Ceska, eu ziceam ca Mathias va fi clopotelul cu PRIMUL dinte iesit cel mai tarziu....Deci pariul meu inca sta in picioare :) Si faza ca vor fi rezistenti, evident ca nu se refera la cei de lapte. Ci la cei definitivi. Aia vor fi rezistenti. Si sa vezi ca asa este Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Vezi ca facem concurenta, nici noi n-avem dinti
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Anandrei spune:
Ceska, tocmai m-am uitat la poze cu Benji si e superb!!!!!!!!Are un zambet extraordinar! Felicitari mamico!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Anandrei spune:
Ma uit la poze. Frate ce de copii frumosi avem!!!!! Vroiam sa o felicit pe Irlandeza pt Patty!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Ioanact spune:
Am facut si montaj Ioanei, sa imi spuneti daca merge.
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=7554001&type=embed" target="_blank"> Montaj IOANA
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
[b] Am plecat sa fac nani
, imi spuneti voi maine, daca merge montajul. O seara linistita va doresc.
Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=7554001&type=embed" target="_blank"> Montaj IOANA
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)