Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Stankuta e un serial pe travel&living despe o fam care are 2 gemene de 6 ani si .....6 copii dintr-o lovitura in total 8 copii. dupa ce ma uit la acest serial ma linistesc, hihi

Ven felicitari de achizitie! gata pozele! pup!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Am intrat pe blogul lui doc si am devenit nostalgica. Sunt scrise acolo franturi de amintiri din viata inainte de Dom' inginer si mi-a facut un dor...Era asa de bine sa lenevesc, sa ma trezesc tarziu, sa ma scol dimineatza si pe nepusa masa sa fug cu iubitul meu unde aveam chef, la mare, la munte, la gratar, fara sa fiu stresata, nedormita, cu grija micului sufletel care face nani acum...Cata nostalgie...Cat dor de libertate...
Dar m-a impresionat foarte tare, "va veni in curand vremea sa fiu din nou si altceva in afara de mama, si deja am o nostalgie amaruie a acelor zile", ceea ce e foarte adevarat!

Vremuri vin, vremuri trec...

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vazut poze cu mamici frumoase rau si sexi, si clopotei si mai adorabili.
DAR
m-au terminat psihic cizmele Emei
Deci daca pana la ultimele poze nu s-ar fi vazut si in intregime, nu puteam sa dorm in noaptea asta. M-am uitat de 2 ori la poze, ca la prima tura n-am putut 'urmari' decat cizmele
Ema, le ador! Where frum, how much - prea multe vreau sa stiu? Nu puteai sa pui si tu pozele mai devreme, pana mai era Cristi al meu in Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Ereena pt mucegaiul din camera este la Practiker o solutie care indeparteaza mucegaiul.E foarte buna.Eu am folosit-o si acolo unde am folosit-o nu a mai aparut mucegaiul deloc.
Nu mai stiu cum se numeste da cred ca e doar un singur fel in tot magazinul.E 8 lei parca 750ml.
O sa incer sa aflu cum se numeste produsul.

VREAU SI EU SA STIU NUMELE !!!!!!Mi-a aparut si mie intr-un clt pe tavan, in dormitor.
Chiar asa bun e ? Nu a mai aparut deloc? De cat timp ai dat cu solutia?

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Ceska, fii mai explicita te rog ca neuronu obositu n-a prea priceput. Te referi de fapt sa las copilul sa mai bebeluseasca?

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

LalaD, Anandrei,
de cand mi-a zis mama sa ii dau copilului mancare adevarata nu "borcanele" am inceput sa ii gatesc eu. Stiu ca ma laud cam la urma ca voi o faceti de la inceput dar....soacra mea iubita zice aviz la ceapa in ifertura de legume, la mamaliga etc ca va avea toata viata inainte sa manance de-ale oamenilor mari sa mai "bebeluseasca" baiatul. Uneori se contrazice singura dar NU vreau sa ii scot ochii... dar odata tot fac cumva sa o inregistrez in ambele situatii sa vedem ce mai are de zis. Atentionat Tobias a zis ca face asa ca indiferent cum iese sa poate zice: "v-am zis eu! am stiut!".
SA NU IMI ZICETI CA DACA NU IMI CONVINE SOACRA SA NU O MAI VIZITEZ CA NU SE POATE DIN N MOTIVE!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Corect! (Nici mie nu mi-a placut geografia si in special materiile "de recitat") SI tu ce i-ai raspuns Gratiela? Te intreb ca eu nu stiu ce-as putea raspunde...ma rog as gasi eu ceva pana la urma...

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

sau alta cugetarea Ozanei: de ce mamele vor sa invete copiii de foarte bine? eu cred ca trebuie sa inveti ceva daca ai nevoie de el...uite eu invat limbi straine pentru ca nu ma pot descurca in afara tarii dar cred ca pot trai foarte bine daca nu recit lectia la geografie...trebuie sa inteleaga toate mamele ca atunci cand nu te intereseaza ceva e bun si un bine (din respect)

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ven,
de acord cu tine! Referitor la pozele cu mamici si clopotei!
Legat de pariu: sa ma bag sa nu ma bag!? Daca e sa iasa mai incolo dintisorii fara dureri parca as zice ca NOI vom fi ultimii la capitolul asta. Si la asta! Mai zis unii si ca tin mai mult dintisorii daca ies tarziu: faza e ca fiind cei de lapte oricum ii ia inapoi candva zana maseluta.

Multumim de incurajari dar m-a terminat cine a zis ca dureaza o luna pana a iesit de tot un dinte!

Eu cum ziceam de retetele pt clopotei voi beneficia abia cand sunt iar sefa la mine in ograda! Dar abia astept ca doar m-am apucat de bucatarit, nu?
Monicaa,
care e cartea aia de bucate pt bebei? Imi dai un PM, please? Nu stiu de ce nu iti dau eu unul ca sa te intreb?!
Mai aveam ceva de zic ca doar am citit la zi acest capitol dar..... o las pe maine seara! Asta daca nu pune mama soacra lacat la comp!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Zuzele care ati pus legume la congelator: cum le-ati pus gata fierte?Eu vreau sa pun spanac, pastai si conopida.Cum sa le pun?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Spanacul l-am oparit cat sa se inmoaie, iar pastaile si conopida le-am pus crude.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ceska, eu ziceam ca Mathias va fi clopotelul cu PRIMUL dinte iesit cel mai tarziu....Deci pariul meu inca sta in picioare :)
Si faza ca vor fi rezistenti, evident ca nu se refera la cei de lapte. Ci la cei definitivi. Aia vor fi rezistenti. Si sa vezi ca asa este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Anandrei,
da sa mai bebeluseasca! Cat mai poate! Cica....cu soacra-mea insa poti sa intelegi ce vrei tu, maine o suceste si e altfel!
Si eu gandeam cumva zilele trecute ca in citatul dat de tine din docdecap: candva, candva de-acuma f departe in viitor nu o sa-mi mai ocupe toate gandurile copilul, si o sa pot si eu sta relaxata,(cu spatele drept)sambata dimineata cu o cafea cu lapte in pat, citind... sau doar pierzand aiurea timpul. Daca da peste mine a doua adolescenta, sau a treia m-oi plimba de mana (precis nu desculta) cu una bucata sot printr-un parc tomnatic... inca nestresata de nepoti....pana atunci mai urc sa vad cum doarme pruncul.....

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput