Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Poate nu m-ar afecta asamult ce zice daca nu ar fi tonul cu care le zice: atata de categoric ca parca numai ea are dreptate! Si asa de parca s-ar rasti la un copil mic! Auzi sa nu ii pun o felie doua de ceapa cand fierb legumele si nici telina ( putina) si nici o felie mai groasa de ardei gras rosu nu e voie pana la 1an!
Am gasit sambata malai pt mamaliga in sf dar nu cred ca am curajul sa fac maine mamaliguta pt Benji!
1. nu are voie sa manance asa ceva, e prea mic,
2. asta or fi mancand copiii in Romania, dar aici e alta clima, alt fus orar etc.
3. o sa ii ard oala
4. o sa ii manjesc aragazul cu plita electrica
5.face miros
6 nu o sa ii placa
... mai vreti motive.

Ellenuta sa intreb, sa indraznesc sa intreb ce mai face soacra ta?
Spor la serviciu si mai citesc sa vad cum ii trece timpul Evei fara mami...

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ven nu ma injura, mai dureaza, intr-o jum de ora s-au uploadat jumatate. Ce sa fac, au o rezolutie....
Deh, am pierdut timpul cu filmuletul pe care nu am reuist sa il pun intr-un final
stankuta papusica ta si sanatate multa, gata mai e un pic si ati scapat

ven am citit cat te-ai chinuit cu ambii baieti bolnaviori singurica sa-i culci , sa-i tratezi samd. Felicitari sincere mamicii si doamnei profesoare cum reuseste sa le faca ea pe toate!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara zuzici. Ce mai faceti , bebeii vostri ce fac? E o idee buna cu link-ul despre retete, nici eu nu mai stiu ce sa ii fac Ioanei de papa.
Alexandru
danonique parerea mea este ca ar fi bine sa ii pui un nume Sfantului care se apropie dupa ce ai nascut . Iti doresc sa duci sarcina cu bine, si bineinteles sa ai o nastere usoara.
Despre pastratul pozelor si a filmuletelor nu stiu ce sa va zic, eu le-am pus pe dvd-uri, nu stiu cat timp se va pastra pe dvd.

Ioana la 5-8 luni
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

ven am citit cat te-ai chinuit cu ambii baieti bolnaviori singurica sa-i culci , sa-i tratezi samd. Felicitari sincere mamicii si doamnei profesoare cum reuseste sa le faca ea pe toate!

Subscriu! Ven, esti de admirat... Noi am fost doi, cu un singur copil bolnavior, si tot era complicat: dupa baie, rutina: scos muci - dat siroape - facut aerosoli - si eram epuizati. Abia asteptam sa o pun la san sa adoarma. Tati incerca in timpul asta sa elimine haosul din casa.

Are sotul meu o cunostinta - un tip care inca nu are 40 de ani dar e mandrul tata a 7 copii. Familie de machedoni, dar oricum. Ma intreb tot timpul: cat iti ia sa gatesti pt sapte copii? Si cat gunoi produce o astfel de casa? Si cand ai timp sa-i asculti pe toti? Si cum e sa fie bolnaviori? Etc... Si ma gandesc ca suntem tare bleguti sa ne plangem ca e greu cu unul.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ema, mersi Asta seara la 21 a venit sotul acasa cu masinuta cea noua Am dat Mazda cea frumoasa si iute ca gandul (dar care nu atrage atentia, dupa cum spun unii mari experti, care au si condus-o ) si am luat un Ford S-Max, masina de familie cu 2 copii si bagaje multe, frumusica.
Asa, ziceam de sot, au sarit amandoi copiii pe el de n-avea aer. Abia am putut povesti si noi una alta de guritele lor....
E tare nasol singura cu doi. Mai ales seara/noaptea. Mai ales cand sunt bolnavi.....ma rog.....asta este, bucurosi le-om duce toate. Sanatosi sa fie ei. Si noi. Apropos, ma dor de 2 zile bratele din umeri rau rau. Si articulatia aia sus la umar. Ce-o fi asta?
Ma duc la o tigara. Daca se incarca pozele pana revin bine, daca nu le savurez dimineata la cafea.

Pup fetele cucuietele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Am intrat si-am dat o "tura" pe la "bucatarie"; MI-NU-NA-TE retzetele!

Am vazut poze cu minunile LaureiD - ai doi copii frumosi si foarte atasati unul de celalalt (cel putin, asta se "vede" in poze)

felicitari Benji pt dintzisor!

Despre pastrarea pozelor, eu le am pe CD/DVD-uri dar o sa-mi cumpar un hard extern. Oricum, cele mai reprezentative le-am scos pe hartie si le-am pus in albume - sunt mai sentimentala; imi place ca peste ani sa rasfoiesc albumele alaturi de Buburuza si sa-i povestesc fiecare poza cum am facut-o (ce-o sa-mi mai amintesc, bineinteles )

Dana, sanatate multa tuturor va doresc! Si la sugestie de nume: ROBERT sau DAVID ca au corespondent in toate limbile (preferatul meu este SERBAN dar nu cred ca s-ar descurca francezii cu pronuntia literei 'SH')

Helene, cum a fost in prima zi? Cum s-a comportat Eva fara mami?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

LalaD, Anandrei,
de cand mi-a zis mama sa ii dau copilului mancare adevarata nu "borcanele" am inceput sa ii gatesc eu. Stiu ca ma laud cam la urma ca voi o faceti de la inceput dar....soacra mea iubita zice aviz la ceapa in ifertura de legume, la mamaliga etc ca va avea toata viata inainte sa manance de-ale oamenilor mari sa mai "bebeluseasca" baiatul. Uneori se contrazice singura dar NU vreau sa ii scot ochii... dar odata tot fac cumva sa o inregistrez in ambele situatii sa vedem ce mai are de zis. Atentionat Tobias a zis ca face asa ca indiferent cum iese sa poate zice: "v-am zis eu! am stiut!".
SA NU IMI ZICETI CA DACA NU IMI CONVINE SOACRA SA NU O MAI VIZITEZ CA NU SE POATE DIN N MOTIVE!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

http://community.webshots.com/album/568162017mWYnfK

poze intalnire parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

O intrebare pt fetele care au iesit cu bebei din tara cum le-ati facut pasaportul individual sau l-ati trecut pe pasaportul unuia dintre parinti?Cand il faci e obligatorie prezenta ambilor parinti?

Patti are si pasaport romanesc si e individual, in ideea in care altcineva in afara de mine o duce/aduce din tara. Si e nevoie de prezenta ambilor parinti atunci cand fai pasaportul sau de o imputernicire facuta de parintele care lipseste.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

sau alta cugetarea Ozanei: de ce mamele vor sa invete copiii de foarte bine? eu cred ca trebuie sa inveti ceva daca ai nevoie de el...uite eu invat limbi straine pentru ca nu ma pot descurca in afara tarii dar cred ca pot trai foarte bine daca nu recit lectia la geografie...trebuie sa inteleaga toate mamele ca atunci cand nu te intereseaza ceva e bun si un bine (din respect)

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput