Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 15
stancutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ceska777![]() ![]() in curand va zambi si Benjamin asa.... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007) |
Hei, inca un clopotel pe cale de a deveni iepuras! Bravo Benji!
De iesit, la noi a durat cam o luna pana ce a fost tot afara. Adica din gingie a iesit repede, pe urma a durat mai mult sa se "inalte" cu totul. Timp in care a aparut si vecinul lui!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
emabucuresti spune:
oh great, 'this file was skipped because it was too big' ceva de genu' asta mi-a dat dupa indelungi asteptari webshotsul
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ven spune:
Ceska, felicitari. M-ai facut sa rad, nu cresc asa repede, dimpotriva, eu zic ca foarte incet cresc dupa ce sparg gingia.
Nah, si acum cred ca pot sa pun un pariu. Pariem ca Mathias va fi clopotelul cu primul dinte iesit la cea mai 'inaintata' varsta? Vrem sa fim si noi la ceva primii!! 
Serios acuma, stiti ce se mai zice? Ca bebeii carora le ies dintii mai tarziu sufera mai putin de dureri. V-am innebunit cu Markus si povestile despre el, asa ca va mai zic una
La 1 an fix, cand i-a iesit dintele, habar n-am avut. Noroc ca era venita mama la noi, am fost plecati o noapte din localitate, cand ne-am intors ne-a anuntat ca are copilul dinte.
Asadar, cine pariaza cu mine si pe ce? ![]()
Ema, hard extern, CLAR. Intr-un site nu m-as increde sub nici o forma. CD-urile/DVD-urile pot si ele sa-ti faca surprize.
emabucuresti spune:
Shose si noi papam si branza fagaras de milli, un picut ca nah, e cu smantana, dar bine ca nu are sare cum e fagarasul de la alte firme.
Acum pun pozele, se uploadeaza....
stancutza spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti oh great, 'this file was skipped because it was too big' ceva de genu' asta mi-a dat dupa indelungi asteptari webshotsul Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
De aia eu pun filmuletele pe youtube. Inca un cont, inca o parola...dar parca merge mai repede. Si acolo au restrictii de marime insa.
Stancutza,
de
Povestea nasterii Sofiei
ceska777 spune:
Deci imi vine sa imi bat soacra! E ora 21:25 . toti copii (17,15,10luni) sunt in pat, dumneaei pana acuma a vb cu prietenele la telefon, eu va citesc pe voi si ea vine si intreaba:" dar ce mai faci tu pe-aici?". Dumnezeule! Am 31 de ani si cred ca am voie sa fiu treaza la ora asta, chiar daca la calculator, nu?
Cred ca sufera de sindromul " ce eu nu pot/nu stiu, nici altii sa nu faca"! De asta suferea bunica mea: cum ne vedea cu o carte in mana (ea a facut saraca doar 4 clase) cum ne intreba daca nu avem altceva de facut: sa dam apa la gaini, sa smulgem buruienile din gradina etc.
Mai rezist pana duminica pana vine tati si apoi ii zic sa vina singurel la ma-sa ne vedem poate, POATE la Craciun cu ea! UF!
Azi mi-a facut nervii bigudiuri! Nimic din ce fac copilului nu e bine. Acuma a adormit prima data la 19:30 si la 20:00 a inceput da bazaie de dinti sau de la burtica: eu nu il tin ca lumea in brate, precis nu e de la dinti sa nu ii dau cu gel ca e de la burtica, e prea gros sacul de dormit, de ce il pun cu capul spre usa si nu spre geam in patut! Sa le ia naiba pe soacre! Doamne Iarta-ma! Dar uneori simt ca nu mai pot.. fata simtita ce sunt nu raspund inapoi desi as avea ce replica, dar na e mama-soacra si nu se cuvine sa fiu nerusinata, sa ii dau cu tifla! Nu prea are Tobias nici o vina ca maica-sa e asa, dar ca sa vada cum e ii zic mamei ca poate veni dupa 1 noiembrie la noi! Pana dupa Sf Ion nu mai pleaca!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
emabucuresti spune:
fetele, Ven, merci de opinii!
Stankuta cum mai e Sofia? am inteles ca n-ati venit in parc Sofiuta fiind inca un pic bolnavioara. vazut mai devreme parada de caciulite, uitat sa mentionez![]()
stancutza spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti fetele, Ven, merci de opinii! Stankuta cum mai e Sofia? am inteles ca n-ati venit in parc Sofiuta fiind inca un pic bolnavioara. vazut mai devreme parada de caciulite, uitat sa mentionez Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
E mai bine, multumesc...ii aspir mucisorii de cateva ori pe zi, tusea i-a trecut, a mai ramas ceva raguseala dar e din ce in ce mai bine. Maine cred ca va iesi si ea afara. Pozele cu caciulitele - ma simt cam vinovata - i le-am facut cand era bolnavioara, chiar avea febra atunci, cred ca se si vede dupa ochi. Dar trebuia neaparat sa fac ordine in haosul din dulapul ei, si asa ca am probat caciulitele pe care le avea. Si l-am convocat pe tati sa sara cu aparatul :-))
Stancutza,
de
Povestea nasterii Sofiei
grati.ela spune:
ultima perla a Ozanei: incercand sa o conving ca matematica e mai usoara decat o lb straina se uita luuuung la mine si zice "te contrazic...in tara lui si un retardat vorbeste limba dar mate sigur nu stie"
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/